• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deger Biliyorlarmi?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Bir Erkegin bir Bayanin Degerini bilmesi icin BIZ BAYANLAR neler yapmaliyiz?
Nasil davranmaliyiz? Neler yapmamaliyiz? Bu konuda yardim ederseniz cok sevinirim. Evli olanlar, e$lerini övenler, Sizin degerinizi biliyorsa, bunda sizinde payiniz vardir öyle degilmi?
Yardiiim lütfen :)

insanoğlu bişeyleri kaybedince kıymetini anlamazmı?

bu bizlerin doğasında var erkek kadın farketmez.... :delphin:

bence bu içten gelen bir şey, kadir kıymet bilmeyen birine bunun sonradan öğretilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. insan karşısındaki insanın fedakarlıklarını, onun için yaptıklarını gerçekten görmeyi başarabiliyorsa değer bilmeyi de başarır.

böyle yapmalıyız bak :))

clip_image002.jpg

Her iki taraf içinde gecerli bu çok değer verip el üstünde tutarsın. Tepene çıkar kadında erkekte böyledir.

deger bilmeyen saçını süpürge etsen bile değer bilmez...içten gelecek zaten seven sevdiğinin değerini bilir;)

valla nasip kismet sans isi bunlar biraz..
benim gordugum burdaki kadinlarin cogu bu ask mesk evllilik meselesini cok buyutuyo bu kadar cok abartmamamk lazim. hyat bu kaderin her cilvesine maruz kalabilirsin..
abartmadan yasyacaksin her ne yasiycaksan.

Özel bir çaba sarf etmeye gerek yok bunun için.Erkeğin ailesinden aldıkları,hayat görüşü,zaman zaman eğitimi,kadına bakış açısı...Bunlar bir erkeğin kadına bakış açısını belirleyen kavramlar.Ne biliyim daha aklımıza gelmeyen nice ayrıntı...Değer görmek eşinden, çok güzel bir duygu.hihoyyyt
Erkeğin yapısında yoksa bu kavram ne yapsak az diye düşünüyorum.
Şans meselesi ne çıkarsa bahtına.-tatlicadiarzu-

degerımı bılır bılmesıneedee benı uzunce aklına gelir:1shok:

Valla benimki hiç kıymet bilmez
ne de değerimi bilir
Beni de çok üzer
Son raddeye gelir ben de patlayınca
gelir beni teselli etmeye çalışır
Tabi hepsi böyle değildir ama
benimki gibi olanlar da vardır
çok zor böyle anlayacağınız
bir insan neyse odur

değerini bilmesi için değer vermen bunu hissettirmen gerek..

ben her 2 saatte ararım bir sürü msjlar atarım aradan 3 saat geçsin sesim çıkmıyor ise meraklanır o arar. güzel şeyler söyler. gece yattığımızda bir sürü öperim öperim uyku arasında uyandığımızda bile seni çok seviyorum deriz birbirimize bınlar bir kez olmasın hemen sorar neyin var diye..

her telfn konuşmamızın sonunda seni çok seviyorum deriz. bunu duymadan da kapamayız.kavgalı olsak bile.

ve onu uyndırırken telefonla yada yanmında iltifatlar ederek uyandırırım. benim mükemmel harika kocacım aşkı diye başlarım. en çok senin şu huyunu seviyorum diye anlatırım. o da motive olur ve hep öyle davranır.

iyi davranışı övmek kötü davranışı bir kez uyarmak karşındakini istediğin insan haline getirir.

Kişi önce kendini sevecek kendine değer verecekki başkalarıda versin.. erkek içinde kadın içinde geçerli karşındakine ne kadar değer verip ilgi gösterirsen okadar tepene çıkar kötükedihüso

ben her 2 saatte ararım bir sürü msjlar atarım aradan 3 saat geçsin sesim çıkmıyor ise meraklanır o arar. güzel şeyler söyler. gece yattığımızda bir sürü öperim öperim uyku arasında uyandığımızda bile seni çok seviyorum deriz birbirimize bınlar bir kez olmasın hemen sorar neyin var diye..

her telfn konuşmamızın sonunda seni çok seviyorum deriz. bunu duymadan da kapamayız.kavgalı olsak bile.

ve onu uyndırırken telefonla yada yanmında iltifatlar ederek uyandırırım. benim mükemmel harika kocacım aşkı diye başlarım. en çok senin şu huyunu seviyorum diye anlatırım. o da motive olur ve hep öyle davranır.

iyi davranışı övmek kötü davranışı bir kez uyarmak karşındakini istediğin insan haline getirir.

allah bozmasın maşallah... bizde öyleydik ta ki bu hafta sonuna kadar... ama bir an geliyoki o tatlı sakin bitanecik kocan (sevgilin) başkası olabiliyor. Ben çok kötü bi hafta sonu yaşadım. İlk kez böle olduk. ve sebebi benim çok şımarttım, çok taviz verdim. Şimdi iyiyz bir sorun yok çok şükür... Umarım herşey bu yazdıkların gibi devam eder. Fakat o günlerinde geleceğini bilmen lazım:) ben hazırlıksız yakalandım çok sarsıldımkaydirigubbakcemile5

değer görmek için değer vermeyeceksin
değer vermeyince verdiğin değerin on katını göreceksin :)
kaçan kovalanır hesabı kaçacaksın ki değerli olasın

allah bozmasın maşallah... bizde öyleydik ta ki bu hafta sonuna kadar... ama bir an geliyoki o tatlı sakin bitanecik kocan (sevgilin) başkası olabiliyor. Ben çok kötü bi hafta sonu yaşadım. İlk kez böle olduk. ve sebebi benim çok şımarttım, çok taviz verdim. Şimdi iyiyz bir sorun yok çok şükür... Umarım herşey bu yazdıkların gibi devam eder. Fakat o günlerinde geleceğini bilmen lazım:) ben hazırlıksız yakalandım çok sarsıldımkaydirigubbakcemile5

şimdi yine iyi olduğunuza sevindim. ama ilgili bir eş olmasaydınız bu huzuru hiç tatmasaydı yine toparlayamayabilirdiniz. iyi günlerin hatrı işte.. istersede vurdumduymaz olamıyor fırtına dindikten sonra o yine sakin huzurlu limanını arıyor.:asigim::nazar:

umarım bir ömür sizinde bizlerinde herkesin bir ömür aşkla geçer hayatı..:nazar:a.s.

ben içimden geldiği gibi davranıyorum.
o an hissetiklerimi sölüyorum.sevdiğimi,özlediğimi her zaman dile getiririm.
bir birey olarak doğrularımı yaşıyorum ancak onun da istemediği şeyler varsa yapmamaya özen gösteriyorum.
ona saygı duyuyorum her şeyden önce.tartışsam bile asla ağzımdan kötü söz çıkmaz.
bana verilen değeri de hissediyorum.

böyle yapmalıyız bak :))

clip_image002.jpg

koptumm vala sabah sabah iyi geldi bana :roflol:

son cümlen süper bence :lepi:

Back
X