- 24 Haziran 2015
- 33
- 2
- Konu Sahibi Camgolgesi
Merhaba arkadaşlar. 3 yıllık bi ilişkim var.iki ay önce beni ailesiyle tanıştırdı. Ailesi beni istemedi.acikmism onlar göre degilmisim vs.kadin dünyada bi sen bi de o kalsa istemm o kızı demis.tabi biz mutsuz olduk erkek ark.konustu kararları değişmedi. Sonra sevgilim gel gitler yasamaya başladı.bi gün olcak bi gün olmayacak demeye başladı.uzaklasmasi falan her sorduğumda sorun bn miyim diye hayr senin yokluğun dedi bişeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum dedi inandım.iki gün önce bana beni sevmediğini hayatında hı yerimin olmadığını bişey hissetmedini sogudun söyledi. Yemin etti.3 yıl boyunca bana aşık olduğunu söyleyen bütün hayalleri benle kuran insan gitti.bn 3 yıl boyunca bi hayal peşinden mi gittim hiç mi tanımadım onu.2 ay boyunca ağzının içine baktim mutlu olması için. Her olmayacak dediğinde bn miyim sorun dedim hayr istiyorum sen yanımda ol dedi ama gücüm yetmiyor dedi.hep seni seviyorum dedi ama mutlu olamicaz dedi ailemle senin arada kalcam dedi sen istemediğin için mutsuz olacaksın dedi ve en son iki gün önce gel gitler de yok artık soğudum senden sevmiyorum dedi. .kusura bakmayın uzun oldu ve bilyorum sevmiyor ama paylaşmak istedim