değer verince herkes gider mi:(

Camgolgesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
33
2
Merhaba arkadaşlar. 3 yıllık bi ilişkim var.iki ay önce beni ailesiyle tanıştırdı. Ailesi beni istemedi.acikmism onlar göre degilmisim vs.kadin dünyada bi sen bi de o kalsa istemm o kızı demis.tabi biz mutsuz olduk erkek ark.konustu kararları değişmedi. Sonra sevgilim gel gitler yasamaya başladı.bi gün olcak bi gün olmayacak demeye başladı.uzaklasmasi falan her sorduğumda sorun bn miyim diye hayr senin yokluğun dedi bişeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum dedi inandım.iki gün önce bana beni sevmediğini hayatında hı yerimin olmadığını bişey hissetmedini sogudun söyledi. Yemin etti.3 yıl boyunca bana aşık olduğunu söyleyen bütün hayalleri benle kuran insan gitti.bn 3 yıl boyunca bi hayal peşinden mi gittim :KK43:hiç mi tanımadım onu.2 ay boyunca ağzının içine baktim mutlu olması için. Her olmayacak dediğinde bn miyim sorun dedim hayr istiyorum sen yanımda ol dedi ama gücüm yetmiyor dedi.hep seni seviyorum dedi ama mutlu olamicaz dedi ailemle senin arada kalcam dedi sen istemediğin için mutsuz olacaksın dedi ve en son iki gün önce gel gitler de yok artık soğudum senden sevmiyorum dedi. .kusura bakmayın uzun oldu ve bilyorum sevmiyor ama paylaşmak istedim

gel gitler yaşayıp ailesi baskın çıkmış...aslında dediği doğru sürekli ailesi ve senin aranda kalacak ve buda sana olumsuz olarak yansıcaktı..

aslında madem ailesi açık birisini istemiyor sevgilin baştan dicekti yada ona göre kendine sevgili bulcaktı..

çok zor ama unut canım...senin için hayırlısı bu..

Ailesinin karsisinda sana sahip cikamayan biri olur da evlenseydiniz gene aynisini yapardi..
Cok zor 3 yil gecirmissin ama bu durumu sana ya$atiyorsa karsi taraf en bastan eksiklikler vardir..

üzülmemeye çalışın eğer ailesini ikna etseydi evlenseydiniz bile hep sorun olacaktı çünkü baştan sevmediler sizi
ayrıca 3 yılı bu kadar çabuk silen adamdan ayrılmanız sizin hayrınıza olmuş

adam arada kalacak doğruyu söylemiş sana...evlenseniz istenmeyen gelin konumuna düşecen ve burda çok örneklerini gördük çekilen sıkıntıların..mantıklı düşünmeye çalış..sonuçta 3 yıllık bir ilişkinin garantisi yokki. evleneceksiniz diye bişey de yok yani..yeri geliyor nişanlı çiftler , çoluklu çocuklu eşler ayrılıyor..baksana hem ondan sana eşte olmazmış...kendini şanslı gör.ve kurtulduğuna sevin

evlenmede kurtulduğun için şükretmelisin..yoksa ilerde ailem seni istemiyor diye boşanırdı senden.Olması gereken olmuş bence......

Merhaba arkadaşlar. 3 yıllık bi ilişkim var.iki ay önce beni ailesiyle tanıştırdı. Ailesi beni istemedi.acikmism onlar göre degilmisim vs.kadin dünyada bi sen bi de o kalsa istemm o kızı demis.tabi biz mutsuz olduk erkek ark.konustu kararları değişmedi. Sonra sevgilim gel gitler yasamaya başladı.bi gün olcak bi gün olmayacak demeye başladı.uzaklasmasi falan her sorduğumda sorun bn miyim diye hayr senin yokluğun dedi bişeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum dedi inandım.iki gün önce bana beni sevmediğini hayatında hı yerimin olmadığını bişey hissetmedini sogudun söyledi. Yemin etti.3 yıl boyunca bana aşık olduğunu söyleyen bütün hayalleri benle kuran insan gitti.bn 3 yıl boyunca bi hayal peşinden mi gittim :KK43:hiç mi tanımadım onu.2 ay boyunca ağzının içine baktim mutlu olması için. Her olmayacak dediğinde bn miyim sorun dedim hayr istiyorum sen yanımda ol dedi ama gücüm yetmiyor dedi.hep seni seviyorum dedi ama mutlu olamicaz dedi ailemle senin arada kalcam dedi sen istemediğin için mutsuz olacaksın dedi ve en son iki gün önce gel gitler de yok artık soğudum senden sevmiyorum dedi. .kusura bakmayın uzun oldu ve bilyorum sevmiyor ama paylaşmak istedim

ah bu erkekler yahu hiç bir değeri mi hak etmezler. Büyük konuşmasınlar belki anacığının istediği gelin onların hayatına okuyacak boş ver canım sana değer vermeyen ömrünü heba etmedim

Bn kendime bile kizamiyorum 3 yıl her zor anında yanımda olan üzme mek için elinden geleni yapan aşığım diyen insan deme ki aşık degilmisim dedi.bana bi daha ararsan hattimi degistircem dedi ama bn seni seviyorum dediğine ınamdigim için destek olmak icin hep aradım bilseydim sevmediğini aramazdim.bi gün önce bana ailem istemiyor çaresizm ama senin de kalbine aşığım diyen biri nasıl böyle acımasız olabildi.megerse iki ay boyunca beni sevip sevmedi yle cebeslesiyormus.her olmayacak dediğinde dedim beni mi sevmiyorsun cevabı ni biliyorsun dedi.hayr dedi senin yokluğun dedi.3 yıl boyunca ne gonder diysem istedim kalmasın biseyim onda.bu arada yaşım 26 o da 27

örnegın ;
18 ayar altına 24 ayar degerı verırsen zararlı cıkarsın

herkese ederı kadar...
sonra zararlı sen cıkarsın canım

Iste boyle insanlarin umutlarini hayallerini sömürup gidiyolar sonra dinden imandan bahsediyorlar..senin kalbin kırılmış umru mu? Anasinin buldugu kizla bir kac ay sonra evlenirse sasma..sonra facebookta mutluluk pozlari..sakin bu yorumlarima kizma benzeri basima geldi ondan yaziyorum...

Bn nasıl atlatcam bilmiyorum.biliyorum dünyanın sonu değil ama nasıl güvenip sevcem 3 yıl boyunca aşığım yanndayim deyip şimdi. ...ve iki hafta sonra sınavım var bnm hiç sevmemis sanki beni.en son dedi zaten ailemin istememesi bi yere kadar bn senden soğudum. Bırak hayatıma yön vereyim dedive sen olmayacksin bu degismeyeck dedi hayatımda artık seni yere oturtamiyorum artık dedi.o ist. Bn mersinde her uzuldugunde gittim.

Hak etmedigi degeri verirsen,evet.

Fakat bir de soyle bakmak lazim; adam seni gercekten seviyordur belki,ama annesini de ezemedigi icin,seninle bir birliktelik dusunemiyordur. sana umit vermemek,zamanini bosa harcamamak,seni bosa oyalamamak icin de seni sevmiyorum deyip senin uzaklasmani saglamaya calismis olabilir...

Ya da tam tersi seni sevmiyodu,annesini bahane edip ayrildi...

Tabi annesinin lafiyla hareket etmesi yanlis ama o da annesi neticede,seninle birlikte olsa ya da evlilik dusunse hem sen hem o mutsuz lacak. Herkes ayni degil ki. Kimi dinelemz,kimi de ana kuzusudur.

Boaver belki evlenseydin buraya kayinvalidenle ilgili problemlerini yazacaktin,hatta bu yuzden catirdayan evliligini...

Hakkinda hayirlisi olsun de ve unut...

banada oldu,bir adam gelgit yaşıyorsa bilki şerefsız,oğlan çocuğudur,adam değildir yanı,ne demek gel git yaşamak,gelgit yaaşayan bırınden kaç öle uzağa kaçki...lakın ben ılk fart etmedım,sonra gözümü çıkartırcasına yapınca kabul ettim,şimdi çok mutluyum...yorar gelgit insanlar,

Yemin etti.bi ay önce ordaydim yanımda mutlu değil miydin dedim o zamn öyle hissediyordum dedi.ama söylediklerin bnm de hissettiklerimdi dedim.yalan söyledim o an öyle hissettim dedi sen bana yalan soylemezsin biliyorum dedim.soykedim işte tanidin gercek bni ben böyleyim dedi.uzulmuyorum artık sen mesaj attiginda dedi.duygusuz oldum heyecanı kaybettim nesemi kaybettim dedi.sadece istediğim yalnız kalmak bişey istemiyorum dedi kendimden soğudum dedi.seni istemedigim degismeyecek dedi

X