Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. Regl 5 gün gecikti Ben bugün kan verdim beta hcd 8 cıktı. Doktor şaşırtıcı gebelik olabilir 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. Ben su anda regl oldum sanki. Böyle bır durum yaşayan varmı. Regl mi oldum şimdi anlamadım
Kızlar merhaba. Regl 5 gün gecikti Ben bugün kan verdim beta hcd 8 cıktı. Doktor şaşırtıcı gebelik olabilir 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. Ben su anda regl oldum sanki. Böyle bır durum yaşayan varmı. Regl mi oldum şimdi anlamadım
Merhaba canım
8 değeri gri alan olarak kabul edilebiliyor . O yüzden takip gerektiriyor.
2 gün sonra tekrardan kan ver bence ya da kanaman başladıysa direk tekrardan doktoruna bi görün.
Merhaba canım
2 gün sonra tekrardan kan ver bence ya da kanaman başladıysa direk tekrardan doktoruna bi görün.
Merhaba canım