Değere göre hamileymişim,sizce?

pearlheart

az kaldi melegim:)))
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
848
197
133
arkadaşlarım merhaba.10 gün önce transferim gerçekleşti.2 tane normal 1 tane blastokist yani 5.gün emberyom vardı.bugün test olmam istendi.yaptırdım sonuç 3.62.
hastanedeki dr. erken bir gebelik var dedi.kendi dooktorumu aradım salı günü tekrar test yaptır dedi.yükselirse kesin hamileymişim.ama ben şüpheliyim.bu değer sizce çok düşük değil mi?bir de progestron iğnesi yüzünden olabilir mi?yani progestron hormonu yüzünden bhcg hormonu gebelik olmadığı halde yükselmiş olabilir mi?lütfen yardım edin çok heyecanlı ve meraklıyım..:1no2:

Son düzenleme:

canım 10. gün değeri için çok düşük. 5 ün üstü olsaydı ihtimal felan denebilir ama bu çok çok düşük bir değer. dr. un erken gebelik var demesine anlam getiremedim.

kendi doktorum demedi.hastanedeki dr dedi.ben de anlam veremedim zaten!!!!
teşekkür ederim..

hayatım kağıdını tekrar kontrol et 3.62 mi 36.2 mi? 3.62 ye kendi doktorun gebelik oluşmamış derdi,ayrıca tekrar test yaptır demezdi...yükselirse hamilesin denicek değerler 5 im üstündeki değerlerdir...eğer 36.2 ise tebrik ederim anne adayısın...3.62 ise sonuç negatif ama üzülme anladığım kadarıyla ilk denemen umudunu yitirme...hepimiz yaşadık o günleri ama her deneme yeni bi umut...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…