değerim 1 hafta sonra aynı ama doktorum bekliyor

edut

Oğlum can parem...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
7.846
6
681
arkadaşlar adet gecikmesi sonucu beta hgc değerim 10,19 çıkmıştı ancak hemen ertesi gün kanamam oldu ve çok şiddetliydi bende düşürdüğümü düşündüm, doktrumun verdiği progestronu 2 gün vuruldum 3. gün gerek yok dedim ve 4. gün doktroa gittim. kanamam hala devam ediyor. bugün değerime baktılar 9,89 ama doktor haftaya bir daha test yaptır dedi... kürtaj demedi ilaç vermedi bu benim için zararlı değilmi? çok endişeliyim

arkadaşlar adet gecikmesi sonucu beta hgc değerim 10,19 çıkmıştı ancak hemen ertesi gün kanamam oldu ve çok şiddetliydi bende düşürdüğümü düşündüm, doktrumun verdiği progestronu 2 gün vuruldum 3. gün gerek yok dedim ve 4. gün doktroa gittim. kanamam hala devam ediyor. bugün değerime baktılar 9,89 ama doktor haftaya bir daha test yaptır dedi... kürtaj demedi ilaç vermedi bu benim için zararlı değilmi? çok endişeliyim

slm cnm yaşadığın kimyasal gebelik ve bhcg değerin kendiliğinden sıfırlanacak adet kanamasından biraz fazla bi kanaman olur ama sana zarar vercek birsey olmaz kurtaj gerektirmiyor. ben 5 defa yaşadığım için biliyorummm. cok gecmiş olsunnn

canım değerin düşüyor büyük ihtimal kimyasal gebelik çok geçmiş olsun yinede belli olmaz rabbim isteyince olmuycak şey yoktur.hakkınızda hayırlısı olur inşallah

slm cnm yaşadığın kimyasal gebelik ve bhcg değerin kendiliğinden sıfırlanacak adet kanamasından biraz fazla bi kanaman olur ama sana zarar vercek birsey olmaz kurtaj gerektirmiyor. ben 5 defa yaşadığım için biliyorummm. cok gecmiş olsunnn

canım cevabın için çok sağol...cidden üzücü bir dönemmiş...çok yanlız hissediyor insan kendisini...birşey daha danışsam sana benim kanamamda azaldı...bir problem olmaz değilmi?..senin eşinde problem varmıydı? çok sağol

canım değerin düşüyor büyük ihtimal kimyasal gebelik çok geçmiş olsun yinede belli olmaz rabbim isteyince olmuycak şey yoktur.hakkınızda hayırlısı olur inşallah

çok sağol canım benimm.....inşallah ama kısmet kuzum

betahcg bu kadar düşükken ne ilaç ne kürtaj kendi kendine düşmesini bekliyorlar o nedenle dr. tekrar test istemiş
geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı

canım bebegin kac haftalık ki. ayrıca ultrasyon ille bakmadımı dr ne dedi gelismesi nasıl bebegin

canım bebegin kac haftalık ki. ayrıca ultrasyon ille bakmadımı dr ne dedi gelismesi nasıl bebegin

bebeğin gelişimi felan görülemiyor bu değerlerle....kese için en az 1000 felan olması lazım galiba...kaç haftalık hamileydim bilemedim...ama zaten artık yok

canm 5 defa kimyasaldan sonra ne yaptn nasl hamile kaldın ? ben de 2 defa kimyasal geçirdim. geçen hafta kan pıhtılaşması testlerim yapıldı şimdi sonuçları bekliyorum ama gerçekten çok kokuyorum :(

Back
X