değerim çok yüksek

umudumol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
136
0
96
Ankara
selam kızlar ... ben 31 yaşındayım.. ilk micro denemem.. 21 nisanda 1. kalite blast 4 embryo transferim yapıldı ..
11. gunu kan değerim 1500 lerdeyken 13. gunu değerim 4700 lere fırladı..
doktorum çogul gebelik dedi .. ama ben emin olmak için sizlerede sormak istiyorum...
başına gelen varsa bilen varsa lütfen lütfen cevap bekliyorum...
bu arada cuma gunu keselere bakıcaz dedi doktorum ..

hayırlı olsun canım...ben kendimde böyle yüksek değer görmedim ama burdan okuduklarımıza göre çoğul gebelik.zaten dktorunda söylemiş...inş sağlıcakla bebişlerine kavuşursun....

selam kızlar ... ben 31 yaşındayım.. ilk micro denemem.. 21 nisanda 1. kalite blast 4 embryo transferim yapıldı ..
doktorum çogul gebelik dedi .. ama ben emin olmak için sizlerede sormak istiyorum...

canım drum bana kan değerlerimi söylemedi ama kağıtta yanlış görmedisem 5000 lerde falan bişeyler yazıyodu bana çoğul gebelik dedi ve evet çoğul gebelikti ve dördüde tutmuştu hayırlı olsun canım

blastokst transferi ile hamilelikte değer biraz daha yüksek oluyor diye biliyorum.
ama senin tekiz olmadığı kesin. tebrik ederim canım. Hayırlı olsun.
benim 12. gün 546 idi vede üçüzdü.

sersev çok tebrik ederim senı... maşallh 4 üde tutmuş peki şuan durum nedir merak ediyorum bu durumda 4 taneside sağlıklımı acaba..

ben de doktoru tebrik ediyorum. 35 altına 2 tane embriyo koyun derken 4 tane hem de blastokst aşamasında (tutma olasılığı daha da yüksek) embriyo koyarak çoğul gebelik elde etmiş. muhtemelen dördüz bir ihtimal üçüz. ikizlerin bu kadar yüksek olmuyor. inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama riskler konusunda ne diyecek acaba doktorun?

ben de doktoru tebrik ediyorum. alkisalkisalkis 35 altına 2 tane embriyo koyun derken 4 tane hem de blastokst aşamasında (tutma olasılığı daha da yüksek) embriyo koyarak çoğul gebelik elde etmiş. muhtemelen dördüz bir ihtimal üçüz. ikizlerin bu kadar yüksek olmuyor. inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama riskler konusunda ne diyecek acaba doktorun?

cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah.4 nisanda 3 blast embriyoyla transferim oldu.15.gün test sonucum 6464.5 tu cnm.şuan 7 hafta 3 günlük 3üzlere hamileyim.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Bu arada 20.gün test sonucum 25575 ti.o yüzden tedirgin olma blast embriyoda birde çoğulsaki senin hepsi tutmuş bence değerler çok yüksek çıkıyor cnm. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah.4 nisanda 3 blast embriyoyla transferim oldu.15.gün test sonucum 6464.5 tu cnm.şuan 7 hafta 3 günlük 3üzlere hamileyim.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Bu arada 20.gün test sonucum 25575 ti.o yüzden tedirgin olma blast embriyoda birde çoğulsaki senin hepsi tutmuş bence değerler çok yüksek çıkıyor cnm. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

yaa kızlar doktorum bana sormadı bile kaçını transfer edelim diye .. bana öyle geliyorki dördüde tuttu galiba.. iyi hoş ama benim boy 155 ve kilom 60 nasıl taşırım sağlıklı olurlarmı çok endişeleniyorum...

Sağolsun benim dokorumda sormadı. Transfer Anında öğrendim 3 tane transfer edileceğini. İçimden iki tane konsun diye geçti. Ama o anda demedim birşey.

Back
X