Jinekoloji Ca 125 değeri cok yüksek çıkmış bu stresi yaşamış olanlar

Tümörün cinsi adı nedir.kac kür alacaksınız
Tümörün cinsi musinoz karsinom nadir bı türmus kötünün iyisi dedi doktorlar. Yani çok büyümüş ama yayılma olmamış benim tümör yırtılmış içimde sıvı karın boşluğuna akmış kemoterapi o yüzden almak zorunda kaldım. 4 doz verildi

CA 125 58 CA 19-9 162
Benden MR istemeden direk ameliyat demişti ilk doktor ikinci doktor ultrasonda bir bulgu yok MR a da gerek yok dedi. Kuzenim benim patoloji uzmanı o aslında beni yonlendirdi. Bu değerlerin herhangi sağlıklı bir insanda bile yüksek
çıkabileceğini ultrasonda bir sıkıntı yoksa kan değerleri için ameliyat edilmemesi gerektigini soyledi ki. 2.gittigim jinekolog onkologtu o da aynı şeyleri söyledi. Bu değerlerin takip değeri olduğunu tanı için kullanmanın dogru olmadığını anlatti
merhaba benimde annem (60yaşında) CA 125 54 CA 19-9 96 çıktı ve direk ameliyat dediler. Ben başka bir doktor buldum ondan da farklı bi görüş almak için. Sizin son durumunuz nedir. Geçmiş olsun, iyi günler

Eğer ca değerleri yüksek çıkarsa doktor ilaçlı mr yada tomografi ister .birşey yoksa takip edilir.menopoza giren kadınlar da ca125 düsük çıkmalı yüksek se herhangi bir kadın kanserinden doktor şüphelenir.yani vücudumuzun sesine kulak vermeliyiz.takipte olmalıyız.

Eğer ca değerleri yüksek çıkarsa doktor ilaçlı mr yada tomografi ister .birşey yoksa takip edilir.menopoza giren kadınlar da ca125 düsük çıkmalı yüksek se herhangi bir kadın kanserinden doktor şüphelenir.yani vücudumuzun sesine kulak vermeliyiz.takipte olmalıyız.
haftaya bir prof ile görüşme var bakalım onlar ne talep edecek. Yakın zaman da bir ameliyat daha oldu simdi birde bu çıkınca çok morali bozuldu :(

Herkese geçmiş olsun. Benim de ca125 sonucum 311 çıktı, adet dönemimdeyim bitince doktora tekrar gideceğim :(

Back
X