değerim düşündüğüm gibi değil

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar dün idrarda ikinci çizgi silikti............... bu gün kanda bıktırdım 28.44 çıktı bana göre bu değer biraz düşük gib...................i tarnsfer gününüde sayarsak bu gün 10.gün bana 2 tane balst embriyo transferi yapılmıştı blastta geç tutunma olurmu................sizce değer nasıl.................. ben şu anda mutlu olmaya çalışıyorum çünkü eğer herşey normalse bebeğimi boşunada üzmek istemiyorum

bencede daha test gününe var.........şimdi mutlu olmalısın............:CüvCüv::teytey::teytey:

merhaba arkadaşlar dün idrarda ikinci çizgi silikti............... bu gün kanda bıktırdım 28.44 çıktı bana göre bu değer biraz düşük gib...................i tarnsfer gününüde sayarsak bu gün 10.gün bana 2 tane balst embriyo transferi yapılmıştı blastta geç tutunma olurmu................sizce değer nasıl.................. ben şu anda mutlu olmaya çalışıyorum çünkü eğer herşey normalse bebeğimi boşunada üzmek istemiyorum

kiz daha 12 gune var sevinsene sen bosuna uzuyorsun kendini bende test yaptim hatta benim 6 gunum bugum 12.9 ama ben uzulmedimm uzme kendinide bebeginide tebriklerrr hihoyyythihoyyyt

ama şekerim olmazki böyle. üzülmenin anlamı yok... birincisi transfer gününü sayma yani 9.gün test yapmışsın. ikincisi 12.güne kadar katlandığını düşün 70 gibi bir değer çıkması lazım. ah ah ben hiç 1 den yukarı göremedim. senin yerinde olsam gider tencereyi ters çevirir davul yapar, çalar çalar oynardım.kaydirigubbakcemile2
bence 12 güne kadar bekle , stres yapma. rabbim hayırlısı neyse onu versin diye dua et. inşallah değerin yükselecek..:Saruboceq:

saolun arkadaşlar vallahi insana o kadar güzel moral oluyorki burdakileri okuyunca eşimden başka kimseye diyemiyorumda anca sizlerle paylaşıyorum inşallah yarın değer ikiye katlanır

Back
X