Degerim duzenli yukselirken yavasladi

Okaliss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
11
2
1
35
Merhabalar 5 ekimde taransfer oldum ve 12 gün sonra pozitif sonucu aldim değerim önce 60 2 gun sonra 140 4 gün sonra 545 oldu doktor daha kan vermene gerek yok dedi her şey düzenli dedi ..ben 2 gün sonra inanılmaz bir sol yan karın ağrısı ile güne uyandım dayandım ama ertesi gün hastanelik oldum sadece yol yan karın bel bacağıma vurdu ağrı sonra sol kasığa indi ...acil kadın doğumda hemen alttan baktılar ama kese görünmedi rahim kalın ama kese yok sonra tahlil yaptılar değerim 964 olmuş ...hemsiremi aradım degerimin sınırda yükseldiğini söyledi ve dia gebelik ihtimali de olabilir dedi inanılmaz.uzgunum ... değerim yükselir mi 30 Ekim de keseyi görmeye gidecektik lütfen Allah rızası için yardım edin

Değerin öyle çok sınırda değil kan verdiğin saatleri baz alırsak da normal artış bile olabilir zaten binli değerlere tam ulaşmadan kese veya bebek net görünmez rahim kalınlaşır yani gebelik oluşuyordur ben normal yolla gebe kaldım ancak şiddetli sol kasık ağrısı kalçadan tek bacağa vuran dehşet ağrıyla acillik oldum kaç kere. İnşallah bugün 30 ekim ve keseyi de göreceksinizdir panik yapmayın şuan vücudunuz gebeliğe hazırlıyor kendini ağrılar idrar sıkışmaları hepsi ondan dolayı hayırlı haberlerinizi bekliyorum 😍

Maalesef doktorum bugün kimyasal gebelik dedi :( hayırlısı diyorum çok üzgünüm

Back
X