• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değerim yükselirmi

esmanura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2025
4
1
1
22
Merhaba hanımlar 23 yaşındayım evliyim 1sene 7 aydır birkez kimyasal birkez düşük yaşadım şimdide adetime 6 gün varken kan verdim değerim 4.6 çıktı sizce yükselirmi daha önce böyle bir durum yaşayan varmı şuan adetime 4 gün kaldı

Merhaba hanımlar 23 yaşındayım evliyim 1sene 7 aydır birkez kimyasal birkez düşük yaşadım şimdide adetime 6 gün varken kan verdim değerim 4.6 çıktı sizce yükselirmi daha önce böyle bir durum yaşayan varmı şuan adetime 4 gün kaldı
yükselende oluyor yükselmeyende en sağlıklısı adet gecikmesinde kan vermek ❣️

Bence zaten şu an gebelik oluşmuş tutunma evresinde. Kimyasala dönmez ise hamilesiniz bence. Ancak düşük ve kimyasallar için pıhtılaşma testleri yaptırmadı iseniz yaptırmanızı tavsiye ederim tıbbi genetik bölümünde.

yükselende oluyor yükselmeyende en sağlıklısı adet gecikmesinde kan vermek ❣️
Evet bende sağlık olan bu diye düşünüyorum ama sabredemedim denemek istedim 4.6 çıkması beni daha kötü yaptı tabi ama doktorum tekrar kan vermemi söyledi cumartesi günü

Bence zaten şu an gebelik oluşmuş tutunma evresinde. Kimyasala dönmez ise hamilesiniz bence. Ancak düşük ve kimyasallar için pıhtılaşma testleri yaptırmadı iseniz yaptırmanızı tavsiye ederim tıbbi genetik bölümünde.
Daha önce hiç duymadım ama yaptırmak isterim tabiki umarım öyledir kimyasala dönüşmez yarın tekrar vericem

Daha önce hiç duymadım ama yaptırmak isterim tabiki umarım öyledir kimyasala dönüşmez yarın tekrar vericem
İnşaAllah dönüşmez ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bu defa. Defalarca böyle durumlar yaşamak çok yıpratıcı dilerim herşey gönlünüzce olur 🤲🌸

Back
X