• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değerlendirmem

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
43
Arkadaşlar çok şeyler paylaştım burada, en canımı acıtan şeyleri sizlere açtım ve ben hatalarımı sizler sayesinde anladım, babama davranışlarım yanlıştı, herşey bencillikti, şımarıktım...düşünüyorum da olaylara farklı bakmamı sağladınız...Allah razı olun,çünkü artık bu bakış açısıyla mutluyum...Babam aslında masumdu, asıl suçlu eşim.ne çabuk bırakabildim, onlarla kavga ettim alt tarafı bir erkek(kocam) için ve sonra da o erkek tarafından darp edildim.aile kutsaldı, kocam dövdüğünde ameliyatlı gene babam gelmişti, karakola düştüğümüzde de babam gelmişti...Ben babamıçok seviyorum, şu an ağlıyorum...çünkü hasta olduğumda gece nane limon kaynatırdı, 22 yaşında beni hala okula arabayla bırakırdı babam ve ben ona layık olamadım.

buradaki kadınlar gerçekten ayakları yere basan, cesur, akıllı, analitik düşünebilen süper bi platform...

ve o bir ay içinde evlendiğim tarafından namusuma dahi dil uzatıldı, vajinismusken hamile kaldığım ve 1 ay içinde oğlumuz olduğu için ve çocuk olduğu an farklı evlerde olduğumuz için...Şimdi düşünüyorum yanımdaki adama gerçekten güveniyormuyum, ben neredeyim, ne oluyo,gerçekten beni seviyormu, yani hasta olsam bakarmı bana,bilmiyorum...

buradaki kadınlar gerçekten ayakları yere basan, cesur, akıllı, analitik düşünebilen süper bi platform...

ayy öyleyizdirr hahayytttt :KK14::KK14:

Bence de.aile cok kutsal.bende aynı fikirdeyim.bende nisanlımdan ayrılınca ve onlar yine yanında olunca anladım.Rabbim onlara uzun omur versin.hiç yanınızdan ayrılmasınlar ins.

Back
X