Bendede akinti war 3 gunden beri hic anlamiyorum gogus hassasiyeti hic yasamadim adet zamanina öyle herkeste farkli seyler oluyor demekkiYa hiç akintim yok hatta dün duştan sonra vajina kuruluğu bile vardı göğsüme sivilce çıkmazdı 3 4 tane sivilce çıkmış göğsümde hassasiyet başlardı oda yok
Ben normalde akıntı yaşarım birde göğüs hassasiyeti çok erkenden başlıyorBendede akinti war 3 gunden beri hic anlamiyorum gogus hassasiyeti hic yasamadim adet zamanina öyle herkeste farkli seyler oluyor demekki
Herkeste aynisi olmuyor demekki sol kasigimda trk batma var suanda zaten 5 gun kaldi oluruz adet geneBen normalde akıntı yaşarım birde göğüs hassasiyeti çok erkenden başlıyor
Herkeste aynisi olmuyor demekki sol kasigimda trk batma var suanda zaten 5 gun kaldi oluruz adet gene
Herkeste aynisi olmuyor demekki sol kasigimda trk batma var suanda zaten 5 gun kaldi oluruz adet gene
Daha yeni yaptin dimi pembelik dagilmamis daha
Evet yeni yaptim da çıkmadı kiDaha yeni yaptin dimi pembelik dagilmamis daha
Hamile misin?Merhaba herkese ayin 17sinde yumurtlama görmüştüm 1 hafta sonra progesterona baktirmistim sonuc simdi cikti bu degerden anlayan varmi aranızda doktora gitme sansim yok suanda
Hamile olabilirsinMerhaba herkese ayin 17sinde yumurtlama görmüştüm 1 hafta sonra progesterona baktirmistim sonuc simdi cikti bu degerden anlayan varmi aranızda doktora gitme sansim yok suanda
Hayir degilim malesef 5 günüm war evde kaset test yaptim 2 kere silik cizgi cikti ama saatlee sonra bide progesterona baktirdim iste yumurtlamyi gordukten sonra bilemiyorum yaHamile misin?
Dur bakalim ne olacak 10 dakikayaEvet yeni yaptim da çıkmadı ki
Keske ama hic zannetmiyorum adete 5 gun var evde kaset yaptim 2 gundur silik ama saatler sonra cikiyor bide bu hormona baktirdim deger o cikti ne olduğundan da anlamiyorumHamile olabilirsin
Şimdi de baktim da birşey yok ben en iyisi randevumu alayımDur bakalim ne olacak 10 dakikaya
Skma canini en cok bunu istiyoruz ve bu bi imtihan elbet olacak al randevunu bakalim daha adet olmadin zaten bi kac gun daha gecsin tekrarlaŞimdi de baktim da birşey yok ben en iyisi randevumu alayım
Hayırlısı olsun inşallahSkma canini en cok bunu istiyoruz ve bu bi imtihan elbet olacak al randevunu bakalim daha adet olmadin zaten bi kac gun daha gecsin tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?