- 25 Kasım 2019
- 99
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Zeynep korkmaz
-
Bi gün 5 tüp kan aldılar beta hcg değerim de 4 içinde 1000 olmuşGayet güzel katlanmış hayırlı olsun. 3000 bini geçince gidersin kese için
5 tup çok degil mi ne için aldılar ki. Çok güzel artmış değerin maşallah.Bi gün 5 tüp kan aldılar beta hcg değerim de 4 içinde 1000 olmuş
Normalde 9 alıyorlarmış..Bende bilmiyorum canım ne için aldıklarını5 tup çok degil mi ne için aldılar ki. Çok güzel artmış değerin maşallah.
Öyle şeyleri sor büyük ihtimal gerekli testleri yapmıştır iyi olmuş ama takip et artık bir kaç güne kesen de görünürNormalde 9 alıyorlarmış..Bende bilmiyorum canım ne için aldıklarını
Ayın 17 sine alabildim randevuyu canım yaÖyle şeyleri sor büyük ihtimal gerekli testleri yapmıştır iyi olmuş ama takip et artık bir kaç güne kesen de görünür
Daha iyi hem kese hem kalp ikisi birden olur.Ayın 17 sine alabildim randevuyu canım ya
Canım kese gözüktü bebekte 6+2 deyim şuan ama kalp atışı duyulmadı normal miDaha iyi hem kese hem kalp ikisi birden olur.
6+3te duymustum ben ama gunu gunune gidiuordu senin de duyulur merak etme gec dollenmedir :)Canım kese gözüktü bebekte 6+2 deyim şuan ama kalp atışı duyulmadı normal mi
Geç döllenme değil canım çünkü adeti günü gününe olurum6+3te duymustum ben ama gunu gunune gidiuordu senin de duyulur merak etme gec dollenmedir :)
Bazi spermler gec dollenir. Kese boyutu ne cikti o gunle uyumlu mu yani onu soruyorumGeç döllenme değil canım çünkü adeti günü gününe olurum
Gs mı kese boyutıBazi spermler gec dollenir. Kese boyutu ne cikti o gunle uyumlu mu yani onu soruyorum
Evet canim sag altta yazar genelde kese boyutuna gore haftaGs mı kese boyutı
Gs 2.60 yazıyor amaEvet canim sag altta yazar genelde kese boyutuna gore hafta
Simdi sen hesapliyorsun adete gore bebegi ama keseye gore asil hesap sonra bas popoya gore oluyor olcum. Bazen kese geriden gelebiliyor ya da ilerde gidiyor. Erken olmus olabilir yani geri gorunuyorsa doktoruna bir daha onu sor canim gunuyle uyumlu muGs 2.60 yazıyor ama
Evet canım günüyle uyumlu en son adet 6 mart ona göre 6+4 keseye göre de 6+4Simdi sen hesapliyorsun adete gore bebegi ama keseye gore asil hesap sonra bas popoya gore oluyor olcum. Bazen kese geriden gelebiliyor ya da ilerde gidiyor. Erken olmus olabilir yani geri gorunuyorsa doktoruna bir daha onu sor canim gunuyle uyumlu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?