Son regl tarihime göre 5 haftalığım. Değerim normal mi?
BETA HCG SONUÇ : 389.12 mIU/mL referans aralığı . 0.5 - 5.0
canım bende son adet tarıhıme gore 5 haftalıgım 1000ı sgectı benım kı bıdaha cagırmadımı doktor
Çağırmadı sağlık ocağında aile hekimim baktı. Kadın doğuma 22 ağustosa randevu aldım.
oyle cok ugrasırsın acıle gıt kadın doumu olan bıyere ben oyle yaptım degerın guzelde yınede bıraz daha yuksek olması lazım
canım bende son adet tarıhıme gore 5 haftalıgım 1000ı sgectı benım kı bıdaha cagırmadımı doktor
Son regl tarihime göre 5 haftalığım. Değerim normal mi?
BETA HCG SONUÇ : 389.12 mIU/mL referans aralığı . 0.5 - 5.0
Teşekkür ederim canım. Yarın gidicem dr. bir türlü gidemedim. Sağlık ocağındaki hemşire 8 haftalıkken git demişti. O yüzden 22.sine randevu aldım bende ama özele gitmeye karar verdim belim ağrıyor.hayırlısı olsun canım gebesin, iki günde bir beta hcg tahlili yaptır, iki katına çıkması gerekiyor.
Teşekkür ederim canım. Yarın gidicem dr. bir türlü gidemedim. Sağlık ocağındaki hemşire 8 haftalıkken git demişti. O yüzden 22.sine randevu aldım bende ama özele gitmeye karar verdim belim ağrıyor.
Bilirim bel ağısı yapar ama kısa bir süre sonra geçicek emin ol, nasıl oturucağını bilemez insan ağrıdan :))
Bilirim bel ağısı yapar ama kısa bir süre sonra geçicek emin ol, nasıl oturucağını bilemez insan ağrıdan :))
Sağol canım amin inşallahallah tamamına erdirsin arkadaşım
Kizlar merhabalar. Bende 5haftalk gebeyim. Beta hcgm cok yavas artyo. Ve suan 13.gnum ve beta hcg 750. Ama vajinal usgde kese görüldü. Doktor sagliksiz diyo. Kurtaj diyo. Aglamaktan ölücem napmalym sizce
Canim biraz bekle kese gorundu ise gec döllenmedir belki. Baska bir doktora gittin migebeyim35 .!.:Kizlar merhabalar. Bende 5haftalk gebeyim. Beta hcgm cok yavas artyo. Ve suan 13.gnum ve beta hcg 750. Ama vajinal usgde kese görüldü. Doktor sagliksiz diyo. Kurtaj diyo. Aglamaktan ölücem napmalym sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?