- 24 Nisan 2015
- 6.887
- 7.079
- Konu Sahibi eftelya2015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kim ???Bu gidisle Samire'yi gececeksin :) Pek anlamam ama normal görünüyor
Cok mu konu aciyor eftelya valla biz anlamayiz sen bilenlere sorBu gidisle Samire'yi gececeksin :) Pek anlamam ama normal görünüyor
Benimo kim ???
merhaba onceden yaptıran varsa hormon testı az cok degerler konusunda fıkrı olan vardır dıye yazdım, hemen sıze geldı konu
Evet aynen baktim ismim yazilmismerhaba onceden yaptıran varsa hormon testı az cok degerler konusunda fıkrı olan vardır dıye yazdım, hemen sıze geldı konu
Kötü anlamda demedim yanlislik olmasin. Fazla konu actiginizi gorunce Samire tmv ye benzettim o da cok konu acmasiyla meshurdur burdamerhaba onceden yaptıran varsa hormon testı az cok degerler konusunda fıkrı olan vardır dıye yazdım, hemen sıze geldı konu
bende meshur olacagım yakındaKötü anlamda demedim yanlislik olmasin. Fazla konu actiginizi gorunce Samire tmv ye benzettim o da cok konu acmasiyla meshurdur burda
Ay ben konu sahibini hamile saniyorumLh ta problem var.
25 oh yüksek ama yaz aylarında yüksek çıkması normal.
Fshı görmedim. Çocuk sahibi olmaya mı çalışıyosunuz?
Neden sonuç için 1 ay bekliyeceksiniz tahlili veren doktor ogleden sonra bakar.3 den sonra yada ertesi gün.
değerlerin normal görünüyor hormonların için. adetinin kaçıncı günüydü? biraz b12 dikkat etmelisin sınır değil ama düşüğe biraz yakın. d vitamininde yetersiz
hormon testi canımNe testi bu ben anlamadim ikili test falan mi
su an adetlı degılım, gebe kalmak ıstedıgımı ama kalamadıgımı hormonlarıma baktırmak ıstedıgımı soyledım endokrınolojı hekımı de hemen tahlıl aldı..değerlerin normal görünüyor hormonların için. adetinin kaçıncı günüydü? biraz b12 dikkat etmelisin sınır değil ama düşüğe biraz yakın. d vitamininde yetersiz
evet , o nedenle kontrol amaçlı baktırdım.Lh ta problem var.
25 oh yüksek ama yaz aylarında yüksek çıkması normal.
Fshı görmedim. Çocuk sahibi olmaya mı çalışıyosunuz?
))Ay ben konu sahibini hamile saniyorum
Hm ben hamile saniyorum senihormon testi canım