• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEĞERLERİM NORMALMİ YORUM LÜTFEN ARKADAŞLAR

34sanem

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
152
64
13
45
:KK43:
IMG_3348.webp
Merhaba arkadaşlar en son değerlerim şöyle lütfen bilgisi olan arkadaşlar değerlendirsin bazı kürler uyguladım AMH düşüklüğü vardı o.77 idi benim kür sonrası. AMH 1.12 oldu ,,sormak istediğim LH fah ı geçmiş bu durumda doğal gebelik veya tüp olmazmı e2 yüksek olması kist ?olabilirmi ?ve bu değerler erken menapoz belirtisimi?

fsh çok iyi ama lh ın biraz yüksek olması küçük bir yumurtalık kisti olduğunu gösterebilir. ama bence baya bi küçük çünkü bende ufak bir kist var dediklerinde fsh ile lh arasındaki fark daha fazlaydı. 1 ayda kendiliğinden gitti. bence hormon değerleriniz çok iyi e2 50 in altında olsa daha iyi derler ama bence genel anlamda iyi

fsh çok iyi ama lh ın biraz yüksek olması küçük bir yumurtalık kisti olduğunu gösterebilir. ama bence baya bi küçük çünkü bende ufak bir kist var dediklerinde fsh ile lh arasındaki fark daha fazlaydı. 1 ayda kendiliğinden gitti. bence hormon değerleriniz çok iyi e2 50 in altında olsa daha iyi derler ama bence genel anlamda iyi
Teşşekür ederim ilgin ve açıklaman için 2seneye yakındır bebek istiyoruz tüp bebek düşünüyorum en son dr yumurta rezervin azalmış dedi kürlerle biraz toplamış sanırım ama LH ve fah yükselmiş moralim bozulmuştu

Teşşekür ederim ilgin ve açıklaman için 2seneye yakındır bebek istiyoruz tüp bebek düşünüyorum en son dr yumurta rezervin azalmış dedi kürlerle biraz toplamış sanırım ama LH ve fah yükselmiş moralim bozulmuştu
Bence de değerlerin iyi.benm de amh düşük. Sen nasıl yükselttin değerini? Hangi kürü uyguladın?

Benim de fsh yüksek 14 gibi çıkıyor daha kötüsü amh 0.11 erken menopoz hastasıyım Rabbim gönlümüze göre versin

İbrahim saraçoğlunda aldım canım soğan kürüyle başlayıp diğerleriyle devam ettim üç ay içinde etki etti
Şuan tüp bebek tedavisinin ortasındayım inşallah pozitif sonuç alırım gerek kalmaz ama yine de aklımda olsun tşk ederim

Back
X