• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Değerlerime Bakar mısınız ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senin adetini beklemenmi lazım canım gidin eşinin sperm sonucunu gösterinde rahatlayın

ya aslında haklısın ama doktorları bilirsin.ben çok denk geldim böylesine.şimdi derse senin tahlilin nerde diyebide tersliyolar anam adamı:)e randevuyuda iki kez zaten zor alıyorum.bekliyorum bende.napim

ya aslında haklısın ama doktorları bilirsin.ben çok denk geldim böylesine.şimdi derse senin tahlilin nerde diyebide tersliyolar anam adamı:)e randevuyuda iki kez zaten zor alıyorum.bekliyorum bende.napim

ayy ben olsam çatlarım :52::52::52: ama sonuç elinde az çok tahmin edebiliyoruz bu ay adet olmanı bekliyorsun ama ya adet olmazsan bücürük varsa ay ne güzel olurr:emir_bebek::emir_bebek::16::16:

ayy ben olsam çatlarım :52::52::52: ama sonuç elinde az çok tahmin edebiliyoruz bu ay adet olmanı bekliyorsun ama ya adet olmazsan bücürük varsa ay ne güzel olurr:emir_bebek::emir_bebek::16::16:

yok yok anacım ben bi senedir ya varsa ya varsa dedim velet kaçtı benden:)ama olurmu olur demek isterim tabi:)olmazssam o doktora değil direk başka hastaneye giderim kendim için baccccıııııımmm:))))

test sonucunu gösterinde yaz bacım bekliyoruzz:10::10:

inanın daral geldi bana:((sonuca bakıp muayene istedi.muayene oldu tahlil yazdı.bekle bekle .......çok kötü durumda değil dedi ama yinede araştırıyolar.bi tedavi yada ilaç önermedi.ama ben omega başladım ona.içsin.arkadaşımın eşine vermiş doktor ve baya yükseltmiş sayılarını.dua edin arkadaşım yaa:(

Back
X