- Konu Sahibi esraoztuna
selam bacım ne yaptın görüşmeyeli![]()
napim bacım kukuman kuşu gibi düşünüyorum valla ne olup bitçek diye.sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bacım ne yaptın görüşmeyeli![]()
napim bacım kukuman kuşu gibi düşünüyorum valla ne olup bitçek diye.sen nasılsın
iyilik bacım yaa siz doktora ne zaman giideceksiniz![]()
ben bi tahlil yaptırcam regli olmam lazım onu bekliyorum 3.günü yaptırcam öyle gidicez canım daha eylül 2.haftası gideriz tahminim.bekle babam bekle
senin adetini beklemenmi lazım canım gidin eşinin sperm sonucunu gösterinde rahatlayın
ya aslında haklısın ama doktorları bilirsin.ben çok denk geldim böylesine.şimdi derse senin tahlilin nerde diyebide tersliyolar anam adamı:)e randevuyuda iki kez zaten zor alıyorum.bekliyorum bende.napim
ayy ben olsam çatlarımama sonuç elinde az çok tahmin edebiliyoruz bu ay adet olmanı bekliyorsun ama ya adet olmazsan bücürük varsa ay ne güzel olurr
![]()
yok yok anacım ben bi senedir ya varsa ya varsa dedim velet kaçtı benden:)ama olurmu olur demek isterim tabi:)olmazssam o doktora değil direk başka hastaneye giderim kendim için baccccıııııımmm:))))
yok yok anacım ben bi senedir ya varsa ya varsa dedim velet kaçtı benden:)ama olurmu olur demek isterim tabi:)olmazssam o doktora değil direk başka hastaneye giderim kendim için baccccıııııımmm:))))
bacım aldınmı mesajımı
hayatım aldım ama sistem izin vermiyo cevap atmama((daha 100 mesaj istiyomuş
(bide diğer adresten anlamadım bakıyom şimdi
Esra neler oldu bir gelişme varmı gittinizmi doktora? Merak ettim.
test sonucunu gösterinde yaz bacım bekliyoruzz![]()