Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrasondan bakıldı görüntü yok dediYüksek biraz pko mu var?
Kaç olmalı bilginiz varmiUltrasondan bakıldı görüntü yok dedi
Hiç düzenli değil 45 50 gün de bu oluyor genelde 47 bazen 45 50 bazen değişiyorbenimde 11 kusurdu hafif pko gorunumu var dedi sende de hafif olabilir adetlerin duzenli mi
Peki hamile kaldinizmi sizin düzenli mi âdetlerinizbenimde 11 kusurdu hafif pko gorunumu var dedi sende de hafif olabilir adetlerin duzenli mi
Polistik over görüntüsü yok du bende sadece inlsiin dirneci ve tiroid biraz yüksek dibenimde 11 kusurdu hafif pko gorunumu var dedi sende de hafif olabilir adetlerin duzenli mi
Lh 8 olmalı fsh gayet iyiKızlar doktor pek net konuşmadı açıkçası için pek rahatlamıyor lh yuksekmi bi bakarsanız
E2 de iyi 25-80 arası olmalıKızlar doktor pek net konuşmadı açıkçası için pek rahatlamıyor lh yuksekmi bi bakarsanız
Tesekkuer ederim ya doktor 9 iyi dedi bana ama pek ilgilenmedi başka doktorda gidicemE2 de iyi 25-80 arası olmalı
İnstagam da bir gebeningünlüğü diye bi sayfa var orada paylaşmışlar lh 2-8 aası olmalı yazmışTesekkuer ederim ya doktor 9 iyi dedi bana ama pek ilgilenmedi başka doktorda gidicem
Hiç düzenli değil 45 50 gün de bu oluyor genelde 47 bazen 45 50 bazen değişiyor
Peki hamile kaldinizmi sizin düzenli mi âdetleriniz
bende genelde 2 ay bir olurum pko genelde insilun direncini bozarmis ve bolgesel yaglanma kilo alma yaparmis ve bu durum genetik bi sorun tamamen ortadan kaldirma olayi yok sadece kontrol altina alinabiliyor her doktor bir degil baska dr lara da gorun yine de vitamin beslenme uyku stressiz kalma vs dikkat etmek gerekiyomus ama tabi olmuyo ben hic gebe kalamadim 2 sene oldu bircok sey denedim fayda etmedi.ilac kur kocakari isi yok simdi vitamin takviye aliyorum gebelik icin pko icin ozellikle uretilmis 3 aylik bi deneme suresi var bakalim hayirlisi belki bu sefer nasip olurPolistik over görüntüsü yok du bende sadece inlsiin dirneci ve tiroid biraz yüksek di
Peki sende ultrasonda görüntü varmı yani belli bi görüntüsü varmış yabende genelde 2 ay bir olurum pko genelde insilun direncini bozarmis ve bolgesel yaglanma kilo alma yaparmis ve bu durum genetik bi sorun tamamen ortadan kaldirma olayi yok sadece kontrol altina alinabiliyor her doktor bir degil baska dr lara da gorun yine de vitamin beslenme uyku stressiz kalma vs dikkat etmek gerekiyomus ama tabi olmuyo ben hic gebe kalamadim 2 sene oldu bircok sey denedim fayda etmedi.ilac kur kocakari isi yok simdi vitamin takviye aliyorum gebelik icin pko icin ozellikle uretilmis 3 aylik bi deneme suresi var bakalim hayirlisi belki bu sefer nasip olur
Anladım çok sağol umarım olur artık benim deİnstagam da bir gebeningünlüğü diye bi sayfa var orada paylaşmışlar lh 2-8 aası olmalı yazmış
Yumurtalarına bakıldı mıAnladım çok sağol umarım olur artık benim de
evet kucuk nokta gibi bisiler varmis yumurta etrafindaPeki sende ultrasonda görüntü varmı yani belli bi görüntüsü varmış ya
Evet normal dediYumurtalarına bakıldı mı
Evet normal dediYumurtalarına bakıldı mı
Anladım geçmiş olsun inşallah bebeğin olur en kısa zamandaevet kucuk nokta gibi bisiler varmis yumurta etrafinda