Gebeliğe Hazırlık Değerlerime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehir444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
592
459
103
28
Kızlar doktor pek net konuşmadı açıkçası için pek rahatlamıyor lh yuksekmi bi bakarsanız

Eklentiler

• 16148873639154826764092632295184.webp
    16148873639154826764092632295184.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 125
benimde 11 kusurdu hafif pko gorunumu var dedi sende de hafif olabilir adetlerin duzenli mi

Hiç düzenli değil 45 50 gün de bu oluyor genelde 47 bazen 45 50 bazen değişiyor

Peki hamile kaldinizmi sizin düzenli mi âdetleriniz

Polistik over görüntüsü yok du bende sadece inlsiin dirneci ve tiroid biraz yüksek di
bende genelde 2 ay bir olurum pko genelde insilun direncini bozarmis ve bolgesel yaglanma kilo alma yaparmis ve bu durum genetik bi sorun tamamen ortadan kaldirma olayi yok sadece kontrol altina alinabiliyor her doktor bir degil baska dr lara da gorun yine de vitamin beslenme uyku stressiz kalma vs dikkat etmek gerekiyomus ama tabi olmuyo ben hic gebe kalamadim 2 sene oldu bircok sey denedim fayda etmedi.ilac kur kocakari isi yok simdi vitamin takviye aliyorum gebelik icin pko icin ozellikle uretilmis 3 aylik bi deneme suresi var bakalim hayirlisi belki bu sefer nasip olur

bende genelde 2 ay bir olurum pko genelde insilun direncini bozarmis ve bolgesel yaglanma kilo alma yaparmis ve bu durum genetik bi sorun tamamen ortadan kaldirma olayi yok sadece kontrol altina alinabiliyor her doktor bir degil baska dr lara da gorun yine de vitamin beslenme uyku stressiz kalma vs dikkat etmek gerekiyomus ama tabi olmuyo ben hic gebe kalamadim 2 sene oldu bircok sey denedim fayda etmedi.ilac kur kocakari isi yok simdi vitamin takviye aliyorum gebelik icin pko icin ozellikle uretilmis 3 aylik bi deneme suresi var bakalim hayirlisi belki bu sefer nasip olur
Peki sende ultrasonda görüntü varmı yani belli bi görüntüsü varmış ya

Back
X