Değerli Fikirlerinizden verin

Gonlumunefendisi93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
2
2
36
32
9 aylık bir ilişkim var 2 aydır sözlüyüz sevgilim çok sakin sessiz bir yapısı var ben ona göre çok tezcanlı biraz daha kıpır kıpır bir insanım her dediğimi yapar sağolsun ama önce söylemem lazım ben bu şekilde mutlu olamıyorum sanki hiç birşey onu heyecanlandırımıyor gibi herşey de planı ben yapıyorum daha hiç tartışmadık sinirli halini bile bilmiyorum çok sevdiğini biliyorum ama çok rahat davranıyor kanka gibiyiz sahiplenilmek biraz kıskanmasını istiyorum sanki özgüven eksikliği var gibi ne yapmalıyım lütfen yardım edin zor durumdayım

Olduğu gibi kabulleneceksin.

Kesinlikle değişmiyorlar. Ya kabulleneceksin ya bitireceksin ama zamanla düzelir diye bekleme 5. Yılımdaym degisen tek sey bozulan psikolojim.

Ya boşverin ne heyecanı ne kıskançlığı Dediğiniz her şeyi yapıyorsa yeter. Valla o heyecanlı enerjik erkekler küçük bir şanslı kesime gitmiş size karışmasın lüzumsuz kıskanmasın. Öyle kıyafete gittiğin yere falan burnunu sokmasın. Önceden yok maço severim yok kıskansın yok sahiplensin diyen herkes sonra yeteeeer diyor..

Mesele kisitlamasi ya da kiskanmasi degil bu tur iliskilerde biseyler hep eksik ilerliyor herseyi pacasindan surukleye surukleye yaptiriyorsun bisey yapiyolarsa bile senin demenle oluyo sevmesine seviyorum diyolar istedigimizi yapiyolar ama arada kiskanmasi sevdigini yogun hissettirmesi lazim. Kanka gibiyiz yazmiz arkadasi su an en iyi ben anlarim.

Demekki birbirinizi yeteri kadar tanımamışsınız. 7 ayda ciddiyette gitmek çok erken bence.Önemli olan kötü gününüzde birbirinizi tanımanız. İyiyken herkes iyi oluyor. Uyumlu olmak birbirinizi tamamladığınızı düşünmek önemli yani. Acele karar vermeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…