Gebeliğe Hazırlık Değerli Hanımlar Gebelik testi ile alakalı rica etsem bir bakabilirmisiniz ?🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

My_Moonlight06

Do it today or regret it tomorrow!!!
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
8.656
12.693
248
37
Hanımlar aranızda hiç gebelik testi yapıp daha sonra kuruma çizgisi şüphesi ile suya tutup kuruduktan sonra çizgisi daha belirgin olan oldumu?

İki gündür test yapıyorum resimde fazla görülmeyecek bir şekilde gölge görüyorum varla yok arası suya tutup kuruduktan sonra elime alır almaz daha belirgin olduğunu gördüm.. ve aynı testleri daha öncede bu şekilde suya tutmuştum ve böyle birşey çıkmamıştı.. bu arada bu testler 10 gün gecikme sonrası yapılırmış.. yeni öğrendim bende.. testleri yüklüyorum değerlendirmek isterseniz.. Sat 13 Şubat hala regl olmadım ve belirtilerim oluyor arada rahim batması ve kasık ağrısı bel ağrısı tarzı şeyler.. geçen ay düşük yaptım ordan biraz biliyorum belirtilerini ..

Son düzenleme:
Hanımlar aranızda hiç gebelik testi yapıp daha sonra kuruma çizgisi şüphesi ile suya tutup kuruduktan sonra çizgisi daha belirgin olan oldumu?

İki gündür test yapıyorum resimde fazla görülmeyecek bir şekilde gölge görüyorum varla yok arası suya tutup kuruduktan sonra elime alır almaz daha belirgin olduğunu gördüm.. ve aynı testleri daha öncede bu şekilde suya tutmuştum ve böyle birşey çıkmamıştı.. bu arada bu testler 10 gün gecikme sonrası yapılırmış.. yeni öğrendim bende.. testleri yüklüyorum değerlendirmek isterseniz.. Sat 13 Şubat hala regl olmadım ve belirtilerim oluyor arada rahim batması ve kasık ağrısı bel ağrısı tarzı şeyler.. geçen ay düşük yaptım ordan biraz biliyorum belirtilerini ..

Eki Görüntüle 3026939
Kaç haftalık düşük yaptınız 10 gün geçikmede kop koyu çıkması gerekir

Kaç haftalık düşük yaptınız 10 gün geçikmede kop koyu çıkması gerekir
Daha küçüktü kese vardı ama henüz yeniydi.. kese gelişmeyince düştu..

Yok 10 gün gecikmedim henüz bat tahmini 13 martti. 10 gün gecikirse çıkarmış bu testte erken gebelik testi değil demek istedi ezzaci kadın..

Daha küçüktü kese vardı ama henüz yeniydi.. kese gelişmeyince düştu..

Yok 10 gün gecikmedim henüz bat tahmini 13 martti. 10 gün gecikirse çıkarmış bu testte erken gebelik testi değil demek istedi ezzaci kadın..
Yok ya öyle olmuyo daha önce 2 gün gecikince çıkmıştı bende inşAllah hakkınızda hayırlısı olur

Canım ben birinde sadece görebildim ama diğerinde de okadar gecikmeye rağmen net çıkmamıştı oyüzden gecikme devam ederse bence sen yine direk doktora görün
Hangisinde gördün canım kaçıncı resimde ?

Vallaha yeni test alıp denicem yarın veya bir kaç gün sonra.. acelesi yokk.. yeterki olsun ben sabrederim.. ☺️ zaten dediğin gibi doktora HSG sonuçlarımi göstermeye gideceğim..

Hangisinde gördün canım kaçıncı resimde ?

Vallaha yeni test alıp denicem yarın veya bir kaç gün sonra.. acelesi yokk.. yeterki olsun ben sabrederim.. ☺️ zaten dediğin gibi doktora HSG sonuçlarımi göstermeye gideceğim..
14 mart sudan sonra yazdığın foto. Olmadı bu sefer erken gebelik testi al :)

14 mart sudan sonra yazdığın foto. Olmadı bu sefer erken gebelik testi al :)
Kız erken gebelik testleri ateş pahası .. tukiyede olsaydim çoktan almıştım.. hatta direk kana giderdim 😂.. neyse şimdilik yine iki kaset test aldım başka markada yok küçük şehir diye hehralde🤷🏻‍♀️ anlamadim.. neyse doktor bana direkt keseyi gördüm desede olur yeterki olsun 😂

Kız erken gebelik testleri ateş pahası .. tukiyede olsaydim çoktan almıştım.. hatta direk kana giderdim 😂.. neyse şimdilik yine iki kaset test aldım başka markada yok küçük şehir diye hehralde🤷🏻‍♀️ anlamadim.. neyse doktor bana direkt keseyi gördüm desede olur yeterki olsun 😂

Testin sonuçlarını bekliyoruz ozaman :)

Testin sonuçlarını bekliyoruz ozaman :)
Canim bugün sabah yaptım böyle oldu .. yani ben silik bir çizgi goruyom ama çok silik.. niye bunlar pembelesmiyor (iki resimde aynı test) 😬
IMG_20220317_104045.webp
IMG_20220317_094929.webp

Naçizane tavsiyem bu kadar stresle beklemeyin . Stres bss düşmanı çünkü kendim tecrube ettim . Ben çizgi göremiyorum şuan ama inşallah vardır
Çok haklısınız .. bu işlere en çok karşı olan benim aslında.. gecikmeyi bekledim zaten testler için.. ilk fotoları gördünuz mu ? Orda bir tık daha belli diğer testlerde oda suya tuttuktan sonra 🙈

Canım göremedim ben baya yakınlaştırıp baktım. Ama artık doktora gitsen mi :) 4 gün gecikti dimi
Evet öyle diyebiliriz 5. Gün olmuş oluyor.. evet gidecem zaten bilerek geciktiryorum.. eşim de test yapicakti onun sonucuda çıksın .. bakarisn yine bir kese vakası olur İnshaAllah 🤣🤣🤣 elimde son test var onu pazartesi kullanmayı düşünüyorum o hafta da doktora gidicem İnshaAllah

Çok haklısınız .. bu işlere en çok karşı olan benim aslında.. gecikmeyi bekledim zaten testler için.. ilk fotoları gördünuz mu ? Orda bir tık daha belli diğer testlerde oda suya tuttuktan sonra 🙈
İşte suya tutmalar , kaseti açıp bakmalar vs bunlar sizin beyninize hep stres sinyalleri gönderiyor. İlk düştüğümden sonra 3 yıl olmadı sağlık açısından bir sorun yoktu. Tek sorun stresti. Gecikmeden test yapmak, stres yaptığım için 10gun geçikip boş çıkan testler vs vs . Bu ay mola verelim iş yerim çok yoğun dediğim ay hamile kaldım. 2.yi istedik yine olmadı bırakalım denemeyi olana şükür dediğim ay ikinciye hamile kaldım. Biraz başka şeylere yönelip stresi azaltın o size gelecektir minicik kalbiyle

İşte suya tutmalar , kaseti açıp bakmalar vs bunlar sizin beyninize hep stres sinyalleri gönderiyor. İlk düştüğümden sonra 3 yıl olmadı sağlık açısından bir sorun yoktu. Tek sorun stresti. Gecikmeden test yapmak, stres yaptığım için 10gun geçikip boş çıkan testler vs vs . Bu ay mola verelim iş yerim çok yoğun dediğim ay hamile kaldım. 2.yi istedik yine olmadı bırakalım denemeyi olana şükür dediğim ay ikinciye hamile kaldım. Biraz başka şeylere yönelip stresi azaltın o size gelecektir minicik kalbiyle
İnanın aslında bende istemiyorum.. hatta bu ay çok rahattım.. kendimi sevdiğim şeyler le oyaladim.. iyide oldu zaman çabuk geçmiş oldu.. test zamanı gelince sadece su iki gündür böyle stress altına girdim istemeden..

Ama bende sanırım çıkmıyor.. belki şaşıracaksınız ama geçen ay gebeydim ve bu tetslerde çıkmadı kan testi bile çıkmamıştı gecikmsitim baya.. sonra ne oluyor diye doktora gittiğimde kese gördüm biliyordum sanki hissediyordum.. yanilmamisim.. bekledim bebiş görmeyi umdum birdaha ki gidişimde kese aynıydı gelişmemiş ti doktor yine bekleyelim dedi 3 gün sonra düşük başladı kürtaj olmadan düşürdüm.. kanama bitince hsg çekildi Şubat sonu.. şimdide bu durumdayım .. aynı belritiler var ancak daha hafif seyrediyor .. ilk kez rahim de batma hissettim sadece bu ay bugünde oldu baya keskindi.. şimdi diyorum yine aynısımi.llacak acaba testlerde çıkmayıp yine ultrasonda mi belli olacak diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️.. İnshaAllah vardır uzun yıllardır bekliyorum cunki

Bu arada Allah bağışlasın.. çok sevindim sizin adınıza.. ve kesinlikle katılıyorum dediğinize aynısını bende sürekli savunuyorum..

Back
X