Değerli hanımlar tavsiyeleriniz benim için kiymetlidir

Perfect lady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
129
102
53
37
Herkese selamlar,
Bu başlığa yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Ben 34 yaşında çalışan bir kadınım. Hayatıma bu yaşıma kadar hiç kimse girmedi, beni beğenen ve seven olmadı, sevdiğini söyleyen falan da hiç olmadı. Bunun eksikliğini zaman zaman hissetsem de nasip dedim kafama hiç takmadim. Ancak bu durum artık beni üzülmeye hatta biraz da korkutmaya başladi. Farkındayım beni tanımadan yorum yapmanız çok zor ancak desteğe ihtiyacım var. Sizce bende ne sorun olabilir fikrinizi almak istiyorum, arkadaşlarima soruyorum onlar da bişey demiyorlar beni kırmak istemiyorlar galiba. Giyimime oturuşuma kalkışma hijyenime dikkat eden biriyim. Espri yeteneğimin iyi olduğu söylenir.Tamam çok sosyal değilim ama insanlarla da bir şekilde karşılaşıyorum. Kriterim de eğitimin durumu eğitim durumma denk işinde gücünde hem kendi ailesine hem benim aileme saygılı olacak en önemlisi bana saygılı olacak bir insan.
Yorumlarınız kıymetlidir ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin şimdiden teşekkürler

Hanımlar konuyu güncellemek istiyorum. Tayinim çıktığı için eskiden ilgisinden emin olmadığım bir arkadaşım yazdı ve buluştuk. benden bir zamanlar çok etkilendiğini ama kendisi için bir takım uyumların-siz anlayın artık- önemli olduğunu beni muhafazajar gördüğü için mücadele etmek istemediğini söyledi. Ayrıca çok pişman olduğunu söyledi Halbuki muhafazakar falan deilim. Herşeye saygı duyarım ve çok açık fikirliyim. Bir haftadır çok üzgünüm ve kırgınım. Ama beni de seven birinin olduğunu öğrenmek beni rahatlattı. Sorun benim muhafazakar görünmem mi yani?

Son düzenleme:
Görünür olmalısın çekingen olma. Biraz girişken ol.
Arkadaşlarınla gez onları sosyal medyada paylaş davetlere git. Evet oturaklı da ol ama etrafına neşede saç.
arkadaşlarima soruyorum onlar da bişey demiyorlar beni kırmak istemiyorlar galiba.
Ne konuda kırmak istemiyorlar?

Burada kimse sizi tanımıyor, sağlıklı cevaplar alacağınızı düşünmüyorum. Hatta nahif bir insansanız kalbiniz bile kırılabilir.

Ama yaşadığınız durum pek olağan akışa uymuyor, dolayısıyla terapiste danışın. Mutlaka altında yatan bir sebep vardır.

Belki özgüvensizlik, belki güvensizlik, yaşadığınız bir olay, kendine değer vermeme gibi milyon tane şey olabilir.

Burada kimse sizi tanımıyor, sağlıklı cevaplar alacağınızı düşünmüyorum. Hatta nahif bir insansanız kalbiniz bile kırılabilir.

Ama yaşadığınız durum pek olağan akışa uymuyor, dolayısıyla terapiste danışın. Mutlaka altında yatan bir sebep vardır.

Belki özgüvensizlik, belki güvensizlik, yaşadığınız bir olay, kendine değer vermeme gibi milyon tane şey olabilir.
Profesyonel destek almayi hiç düşünmemistim bunu değerlendiricem evet az çok kendime uzatmadan anlatmaya çalıştım ama tanıyanlar da bişey demiyor ki

Peki evlilik için sağdan soldan isteyen citlatan vs. demi olmadı.yanlis anlasilmasin evlenin anlamında değil hani bir vesile bir bahaneyle tanisirsin vs.acaba sizmi eliyorsunuz o açıdan sordum
Söyleyen iki kişi olmuş anneme ama bana pek uygun değillerdi ben üniversite mezunuyum mesela isteyen lise mezunu bile değil lise terk veya işi gücü yok veya çalışmakta gözü yok öyle tipler

Bunun bir cok sebebi olabilir. Belki dısardan kibirli beğenmez gibi gözüküyor olabilirsiniz. Tanımadan birsey söylemek çok zor. Güzellik olayı olduğunu düşünmüyorum kimler kimler evleniyor. Durusunuz tavrinizla ilgili olabilir.

Söyleyen iki kişi olmuş anneme ama bana pek uygun değillerdi ben üniversite mezunuyum mesela isteyen lise mezunu bile değil lise terk veya işi gücü yok veya çalışmakta gözü yok öyle tipler
Anladim tabi ıssız gucsuzde olmaz öyle.ama atıyorum lise mezunu ama aktif biri mezuniyete bakarak eleme çünkü öyleleri varki mezunlra taş cikartir.birde.is çıkışı yada hafta sonu arkadaşınla AVM dolasmak gibi,ne bileyim düğün kına,kız kıza davetler vs.seyleri kaçırma kısaca daha göz önünde olabilirsin.nacizane tavsiyem.

Anladim tabi ıssız gucsuzde olmaz öyle.ama atıyorum lise mezunu ama aktif biri mezuniyete bakarak eleme çünkü öyleleri varki mezunlra taş cikartir.birde.is çıkışı yada hafta sonu arkadaşınla AVM dolasmak gibi,ne bileyim düğün kına,kız kıza davetler vs.seyleri kaçırma kısaca daha göz önünde olabilirsin.nacizane tavsiyem.
Evet haklısınız ama işsiz tipler gibi düşünün. Yaşitlarim arkadaşlarim da hep evli küçük çocuklari var dışarı çıkmıyolar evleriyle eşleri çocuklarıyla ilgileniyorlar doğal olarak ben arada tek veya kardeşimle falan çıkıyorum

Sosyal çevrenizi değiştirin ,aynı ortamda kalmak enerjinizi olumsuz etkileyebiliyor.
İyi bir kuaföre gidin belki saç şekli ve rengi sizi oldugunuzdan daha ciddi ve mesafeli gösteriyordur.( Siyah saç benim bakışımı bile çok sertlestiriyor,o yüzden daha açık tonları tercih ediyorum)
Farkı gruplara katılın,turlara gidin aynı insanlarla takılmak kısmetinizi açmaz

Valla benim de var böyle arkadaşlarım güzel işli güçlü nazik hamarat ama hiç talibi olmamış ve hala olmuyor. Eşimin bir arkadaşıyla tanıştırdık hatta tanışma yemeğinde biz de vardık gayet bence uyumlulardı sohbet muhabbet iyiydi ama çocuk istemedi sonra. Hani denklerdi anlayamıyorum ben de bazı kadınlarda kadınların anlamadığı ama sadece erkeklerin anladığı bir iticilik mi var acaba 🧐

Valla benim de var böyle arkadaşlarım güzel işli güçlü nazik hamarat ama hiç talibi olmamış ve hala olmuyor. Eşimin bir arkadaşıyla tanıştırdık hatta tanışma yemeğinde biz de vardık gayet bence uyumlulardı sohbet muhabbet iyiydi ama çocuk istemedi sonra. Hani denklerdi anlayamıyorum ben de bazı kadınlarda kadınların anlamadığı ama sadece erkeklerin anladığı bir iticilik mi var acaba 🧐
Güzelin talihi çirkin olur derdi annem .ben de beğenilen biriyim ama çok fazla nazar oluyor üzerimizde o yüzden çoğu şey rast gitmiyor aşkta da olduğu gibi

Çok genel üstten bir anlatım olmuş o yüzden pek anlamadım ne tavsiye vereceğim ama yine de şunlar toparlıyor bayağı;

Enerji... aura... gülümseme...

Erkeğe bariz küçük kız çocuğu gibi yaklaşılmalı.

Back
X