Değerli İki Adam

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.869
Kızlar çok sevdiğim bir manevi abim var kendisi ile 5 senedir falan bir tanışıklığımız var. birde bir süredir birlikte olduğum biri var. ve sevgilim ile abim bir süre önce tartışmışlardı (konunun benle ilgisi yok mesleki bir olaydı) ve biz o zamanlar çıkmıyorduk daha 3 ay önce falan oldu bu tartışma. şimdi ben bu kişi ile birlikteyim ama içimde sanki manevi abime karşı ihanet ediyormuşum gibi bir his var huzursuzum resmen. ama sevgilimle de mutluyum off ne yapacağımı şaşırdım.

Soruna siz dahil degilsiniz. Bence ikisi de anlayisla karsilayacaktir abinizden saklamayin

senlık bı durum yok... abın tartısıtı dıye sende sevgılınden mı ayrılcan yani...

ilişkinin ciddiyeti önemli, belki daim olacak belki olmayacak ama gerçek abin bile değilken neden bu kadar kafana takıyorsun. iki yetişkin insan sonuçta onlar. anlaşmak zorunda değiller. konu seninle de ilgili değil. arada kalmış gibi hissetme bence.

Sorun onların arasında neticede...

öyle canım

Soruna siz dahil degilsiniz. Bence ikisi de anlayisla karsilayacaktir abinizden saklamayin

tutupda pat diye ben onunla çıkıyorum diyemem

senlık bı durum yok... abın tartısıtı dıye sende sevgılınden mı ayrılcan yani...

bozulsa ble ayrılcak değilim zaten ama kendimi suçlu hissediyorum

ilişkinin ciddiyeti önemli, belki daim olacak belki olmayacak ama gerçek abin bile değilken neden bu kadar kafana takıyorsun. iki yetişkin insan sonuçta onlar. anlaşmak zorunda değiller. konu seninle de ilgili değil. arada kalmış gibi hissetme bence.

öz abim değil ama manevi abim. değer verdiğim biri bir sürü ortak arkadaşımız var ve duyulduğu taktirde işte cehpe alınacak bana karşı bundan eminim

benımde teyzemle annem konuşmuyor ,, e kalkıyımda sımdı ben teyzeme kuşuyum yada tavırmı alayım

Peki ya "pat" diye beraber olduğunuzu ogrenirse? Bence soyleyin.

yüz yüze geldiğimiz zaman söylemeyi düşünüyorum

Fırsat bulduğunuzda söyleyin,başkasından duymasın.Belki barışmalarına vesile olursunuz.

barışmazlar çnkü bayağı olaylar geçti aralarında. sevgilim manevi abim ve abimn patronu arasnda mahkemelik oluyorlardı nerdeyse

Ne alaka canim.Annenizle babaniz tartistiginda da ikisinden birine mi cephe aliyosunuz:)Abi dediginiz kisi,abi demeyi hakedecek kadar olgundur insallah.eger oyleyse rahat olun,zaten kendisi bunu sizden istemeyecektir:)

Bir benzetme yaparsak "İş başka aşk başka" demişler ...

Siz yetişkin insanlarsınız. İlişkileriniz de o çerçevede olmalı haliyle. Bunda garip karşılanacak kırılacak dökülecek bir durum yok.Abim dediğin şahıs senin gerçek abin bile değil üstelik. El alemin adamı.

X