Mrb arkadaslar
10 aylik bir iliskim var, sevgilim cok iyi biri, durust, gozu benden baskasini gormeyen, aileme herkese saygili, sevecen, beni cok sevdigini herzaman surprizler hediyelerle hissettiren, kendi ayaklarinin uzerinde duran vs vs daha saymakla bitmez cok iyi yonleri var
ve tek bir kotu yani var ki ustte saydiklarimin hepsini siliyor.. k I s k a n c l I k
kendisi onceki iliskisindede aldatilmis ve bu yuzden ilk baslarda normal karsiliyordum guven sorunu var diye ama 10 ay oldu artik
ben evden nezaman disari gezmeye ciksam problem, kim vardi kim bakti sana, ne giydin ne ettin niye ruj surdun vs
bir elbisey giysi bisey alsam (acik kapali farketmiyor) vay Allah bu giyside ne boyle sen dikkat cekmeyi cok seviyorsun vs
herseyim ona batiyor ve kiskanclik yuzunden cok kirici olabiliyor, sonrasinda ozurler diliyor seni cok seviyorum cok deger veriyorum kendimden bile kiskaniyorum, birisinin sana bakma fikri beni deli ediyor cildiriyorum diye
ilk askimdi.. buna ragmen gecmisimi hep didikler, soylediklerime inanmaz hemde hic yalan soylememisken.. sonra yine ozurler havada ucusuyor
bilmiyorum ben cok fazla seviyorum onsuz olma fikri beni mahvediyor ayrilik kelimesini aklima bile getiremiyorum
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar