• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Degerli KK uyeleri fikirlerinize ihtiyacim var

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Mrb arkadaslar
10 aylik bir iliskim var, sevgilim cok iyi biri, durust, gozu benden baskasini gormeyen, aileme herkese saygili, sevecen, beni cok sevdigini herzaman surprizler hediyelerle hissettiren, kendi ayaklarinin uzerinde duran vs vs daha saymakla bitmez cok iyi yonleri var
ve tek bir kotu yani var ki ustte saydiklarimin hepsini siliyor.. k I s k a n c l I k
kendisi onceki iliskisindede aldatilmis ve bu yuzden ilk baslarda normal karsiliyordum guven sorunu var diye ama 10 ay oldu artik
ben evden nezaman disari gezmeye ciksam problem, kim vardi kim bakti sana, ne giydin ne ettin niye ruj surdun vs
bir elbisey giysi bisey alsam (acik kapali farketmiyor) vay Allah bu giyside ne boyle sen dikkat cekmeyi cok seviyorsun vs
herseyim ona batiyor ve kiskanclik yuzunden cok kirici olabiliyor, sonrasinda ozurler diliyor seni cok seviyorum cok deger veriyorum kendimden bile kiskaniyorum, birisinin sana bakma fikri beni deli ediyor cildiriyorum diye
ilk askimdi.. buna ragmen gecmisimi hep didikler, soylediklerime inanmaz hemde hic yalan soylememisken.. sonra yine ozurler havada ucusuyor
bilmiyorum ben cok fazla seviyorum onsuz olma fikri beni mahvediyor ayrilik kelimesini aklima bile getiremiyorum
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar

Son düzenleme:
Valla baş edemezsin canım;insanlar değişmez çünkü..
Evlendiğinde bu hareketlerin 10 katını yaşayacağını düşün ve hesabını ona göre yap bence..

buyuk bi risk alip ili$kiyi noktalarsan belki akli ba$ina gelir seni kaybedince
risk almak diyorum çunku sen kaybetmek istemiyorsun

bana kalsa risk bile deil, ya duzgun bi $ekilde herkes guvenir birbirine , sevgi saygi duyar herseyden once insan oldugu için
yada herkes kendi yoluna bakar
bu dunyada erkek sayisinin KISITLI olmadigini ve bu dunyaya stres ya$ayip çile çekmemeye geldigimizi du$unuyorum ben
evlilik guzeldir ama çok zordur iki insanin bi çatida bulu$masi ya$amasi
perdeden bakdin diye kavga çiakrsa napacaksin ?

oturup konuşmaya çalıştın mı. bir insanın kendi korkuları yüzünden başka bir kişinin yaşam alanını kısıtlayamaz.buna baştan karşı çıkmalıydın sen bir bireysin .seninde sosyal çevren olucak arkadaşların olucak.onun bu yaptığı bencillik ve kabul edilemez.oturup konuşmalısın bu şekilde ciddi bir şeylerin olmayacağını söylemelisin.inan bana sevmek yeterli olmuyor.şimdi kabul edersin ama ilerde ne olucak.sıkılıcak bunalıcaksın.hapis hayatı gibi.çocuk olduğunda iyice eve kapatıcak seni.inan bana bir insan yedisinde neyse yetmişin de de o zor değişir ya terapi görsün yada zor olsada bitir.ama önce konuşmayı dene.senin birey olduğunu kabul etsin ve istediği gibi haraket edemeyeceğini bilsin.saygısızlık yaptığı:19:

Back
X