Degerli KK uyeleri yorumlariniz benim icin cok onemli

Gozden irak gonuldende irak derler.bi suru olumsuzluk yasamissiniz bosluktasiniz o yuzden kararsizsiniz.hele bi gelsin dokunun kokusunu alin hersey eskisi gibi olur.soyle yapayim boyle davranayim gibi planlar yaparsaniz ters teper.su akar yatagini bulur merak etmeyin

Gozden irak gonuldende irak derler.bi suru olumsuzluk yasamissiniz bosluktasiniz o yuzden kararsizsiniz.hele bi gelsin dokunun kokusunu alin hersey eskisi gibi olur.soyle yapayim boyle davranayim gibi planlar yaparsaniz ters teper.su akar yatagini bulur merak etmeyin

Allah razi olsun canim sagol yorum yaptigin icin

İlk zamanlardaki heyecan, sevgi dolu sözler yerini ister istemez monotonluğa bırakıyor. Ki siz bir de uzaktasınız.
O gelene kadar tartışmamaya çalış. Geldikten sonra duygularında değişim olmazsa fazla süründürmenin anlamı yok:31:

İlk zamanlardaki heyecan, sevgi dolu sözler yerini ister istemez monotonluğa bırakıyor. Ki siz bir de uzaktasınız.
O gelene kadar tartışmamaya çalış. Geldikten sonra duygularında değişim olmazsa fazla süründürmenin anlamı yok:31:

Tamam canim cok tesekkur ederim yorumun icin, 1 yildir okadar mutluydum ki anlatamam hayatimin en guzel gunlerini mutluluklarini yasatti bana, canimi istese verebilirdim ona 10-15 gun oncesne kadar, ne olduysa oldu uzaklastim sogudum, mesafelerden biktim simdi ikimizde mutsuzuz son 10 gun var bunlari burnumdan getirdin dedi bana, ne yapabilirim bende uzgunum :(

off aynı dert bende simdiden bsladi
son senem okul bitince ben aydinda o ankarada olacak bizdemi boyle olucaz acaba:(

kotu dusunme canim biz 1 yillik iliskide sadece 2 ay beraberdik yinede ben uzaktada olsa mutluydum ama son zamanlar agir gelmeye basladi iste herkesin psikolojisi farkli, sizde boyle olmaz umarim, zor malesef uzaktan iliski zor:(

Valla kalbindeki sevgiyi biz bilemeyiz ama bbizde ayri kalinca arada bi sogukluk oluyor falan sonra birbirimizi gorunce bi sarılinca hepsi geciyorr.. belki mesafe yüzünden boylesindir...

kotu dusunme canim biz 1 yillik iliskide sadece 2 ay beraberdik yinede ben uzaktada olsa mutluydum ama son zamanlar agir gelmeye basladi iste herkesin psikolojisi farkli, sizde boyle olmaz umarim, zor malesef uzaktan iliski zor:(
insallah canim:)
nebiliyim korkular ister istemez oluyor
milletde hep arniza sogukluk girer diyor
birde boyle bir kounuyla karsilasinca iyice korktum
neyse ben fazla mesgul etmeyeyim
insallah senin icinde en hayirlisi ne ise o olur:38:

kendine güzelce sor ''onsuz yasayabilirmiyim?'' cevap evetse durma ayrıl :34:

Bence sen aynısın ama değişen o yurtdışında güzel hatunları görünce senin değiştiğini söylüyor üstüne üzüyor seni zaten bu erkek kısmı yurtdışına gittimi mutlaka oralarda akıllı durduğunu sanmam , bozuk barlar,diskolar ve ucuz ve 1 gecelik ,kadınlar çok
oralar çok farklı şimdi gelip seni aşağılayacak bence ayrılmak istiyorsa zora koşma zaten o kararı ı vermiş gibi ,sende zaten gençsin atlatırsın

tatlim uzaklik iliskiyi yipratir evet ama bence yurtdisinda olmasina ragmen senden hala ilgi alaka bekliyor ve eakisi gibi ask dolu olmani istiyorsa bence bu cocugu birakma. yurtdisina giden erkekler genelde rahat ortami buldugu zaman arkada biraktiklarini unutuyolar. ne mutlu sana ki seni cok seven bi sevgilin var. zaten bence onu gordugun an herseyi unutcaksin. mutlu numarasi yapma mutlu ol ve onu da mutlu et :)) bence cok guzel bi iliskiniz var bi hataya dusme ikiniz de cok uzulursunuz

Bence sen aynısın ama değişen o yurtdışında güzel hatunları görünce senin değiştiğini söylüyor üstüne üzüyor seni zaten bu erkek kısmı yurtdışına gittimi mutlaka oralarda akıllı durduğunu sanmam , bozuk barlar,diskolar ve ucuz ve 1 gecelik ,kadınlar çok
oralar çok farklı şimdi gelip seni aşağılayacak bence ayrılmak istiyorsa zora koşma zaten o kararı ı vermiş gibi ,sende zaten gençsin atlatırsın

niyeti ayrılmak olsa ne diye benle iilgilen eskisi gibi aşkım canım de desin ki...konu sahibi arkadaşım bi gelsin sabret yüzyüze konuşun bence :ssz:

yok canim bizde oyle bir durum yok, nerden biliyorsun diyeceksin ama inan ben ona kendimden cok guveniyorum ve onlar benim oz kendi abimle ayni is yerindeler bir hata yapsa abimin ilk haberi olur, biz tartistigimizda abim hep onun tarafini tutar onu bendn cok sever
ayrilalim diye resti cekiyorum ben bazen ayrilmak istese ayrilabilirdi yani

tatlim uzaklik iliskiyi yipratir evet ama bence yurtdisinda olmasina ragmen senden hala ilgi alaka bekliyor ve eakisi gibi ask dolu olmani istiyorsa bence bu cocugu birakma. yurtdisina giden erkekler genelde rahat ortami buldugu zaman arkada biraktiklarini unutuyolar. ne mutlu sana ki seni cok seven bi sevgilin var. zaten bence onu gordugun an herseyi unutcaksin. mutlu numarasi yapma mutlu ol ve onu da mutlu et :)) bence cok guzel bi iliskiniz var bi hataya dusme ikiniz de cok uzulursunuz

cok tesekkur ederim canim guzel yorumun icin, haklisin bende normale donmek istiyorum insAllah en kisa zamanda duzelir

Canim bende Yurt disinda yasiyordum sevgilimde türkiyede tam 6 yil öyle uzaktan uzaga sevdik katlandik öyle bunaliyordukki öyle zorduki hep tel hep kamera ama sonunda dayandik sabrettik cünkü seviyorduk ve sonunda evlendik kavustuk ama tabii suan askerde ve tekrar ayriyiz ben yurt disindayim tam 1 sene olcak görmeyeli 20 gün kaldi ama yine zorlaniyoruz biktik artik böyle ayri olmaktan ama askimiz icin sabrediyoruz.yani sana diyecegim o ki eger gercekten seviyorsan sabret öyle buz gibi davranma hic bir insan dayanamaz buna.seven insan gercekten zor bulunuyor bunu bil ve sevildiginin kiymetini bil gelince bütün sorunlarinizi konusun tatli bir dille.bak sen benden önce kavusacaksin bizim daha 20 günümüz var.insaallah sizin icin hayirlisi neyse o olur ;)

Bence siz seviyorum diyorsunuz ama sevginiz azalmis.
Bos yere rol yapmaya ugrasmayin.
Zaten rol yapsaniz da karsinizdaki anlar.
Hic gerek yok zorlama sevgiye.
Olmuyorsa olmuyordur...

Tamam canim cok tesekkur ederim yorumun icin, 1 yildir okadar mutluydum ki anlatamam hayatimin en guzel gunlerini mutluluklarini yasatti bana, canimi istese verebilirdim ona 10-15 gun oncesne kadar, ne olduysa oldu uzaklastim sogudum, mesafelerden biktim simdi ikimizde mutsuzuz son 10 gun var bunlari burnumdan getirdin dedi bana, ne yapabilirim bende uzgunum :(

mesafe insana böyle şeyler hissettirir ben yüzünü görünce şuanki hissettiklerinin geçeceğini düşünüyorum bu 10 gün zor geçer ama geçer merak etme hiç takma kafana iyi düşün...

adamın 4 aydır kokusunu duymamışsınız
eminim birbirinizi gördüğünüzde çok farklı olacak
yelkenleri suya indireceksiniz ikiniz de

uzaklıktan dolayı çok yıpranmışsınız ama bilirsiniz ki yan yana gelince her şey farklı oluyor
şimdiden strese girme derim, 10 gün nasıl geçecek diye
ikinize de iyi gelir bu beraberlik
o gelene kadar kötü davranma ona derim :31:

Son düzenleme:
Back
X