Arkadaslar sevgilim yurtdisinda oldugu icin 4 aydir gorusemedik simdi 10 gun sonra geliyor ama bu gecen zaman beni cok yipratti ve yordu son gunlerde, ona karsi ilgisiz oldugumu soyledi cok tartistik aramizda soguk ruzgarlar esiyor hatta 10 gun sonra geliyorum ama gelmemden once ayrilacagiz bu gidisle bile dedi... onun istedigi benim eskisi gibi olmam, cok degistigimi soyluyor eski seni istiyorum diyor(askim canim diye askla onu seven beni) ama zor gunler gecirdim depresyonda gibiydim en buyuk factor onun yoklugu oldu ama o bunu anlamiyor yoksa artik beni sevmiyorsunda baskasini mi seviyorsun bile dedi
ama benim icimden ona karsi eskisi gibi olmak gelmiyor, asla ayrilmayi dusunmuyorum cok seviyorum ama eskisi gibide olamam iste olamam istesemde.. olmayinca hep kavgaliyiz ben mutsuz o mutsuz
Sizce bu 10 gun icinde rol yapip ona eskisi gibi mi olsam, mutluluk rolu mu yapsam.. ki ona cok kizginim kirginim tartismalarimizda beni kirdi cok farkinda bile degil hep kendini hakli goruyor, onda degistirmek isteyip degistiremedigim ama kabullenemedigimde seyler var eskiden umrumda bile olmayan ama simdi bana fazla gelip gozume cok batan
oooof boguluyorum resmen, kameradan degilde yuz yuze konusabilsek boyle olmazdi 10 gun sadece 10 gun ama sanki 10 yilllllll
Seviyorum diyorsun ama degistirmesini istedigin seyler varmis oncelikle degisir diye dusunursen zor biraz yipranirsin oldugu gibi sevmeye calis.bence kirginligin kizginligin onu gorunce biter gibi geliyor.eminim ceviz kabugunu doldurmayacak seylerdir ki muhtemelen neden kirildigini da bilmiyor.uzaktaki iliskilerde olagan seyler.
Rol yapma bence oldugu gibi paylas duygularini eminim gonlunu alacaktir.