Degerli KK uyeleri yorumlariniz benim icin cok onemli

Arkadaslar sevgilim yurtdisinda oldugu icin 4 aydir gorusemedik simdi 10 gun sonra geliyor ama bu gecen zaman beni cok yipratti ve yordu son gunlerde, ona karsi ilgisiz oldugumu soyledi cok tartistik aramizda soguk ruzgarlar esiyor hatta 10 gun sonra geliyorum ama gelmemden once ayrilacagiz bu gidisle bile dedi... onun istedigi benim eskisi gibi olmam, cok degistigimi soyluyor eski seni istiyorum diyor(askim canim diye askla onu seven beni) ama zor gunler gecirdim depresyonda gibiydim en buyuk factor onun yoklugu oldu ama o bunu anlamiyor yoksa artik beni sevmiyorsunda baskasini mi seviyorsun bile dedi:(
ama benim icimden ona karsi eskisi gibi olmak gelmiyor, asla ayrilmayi dusunmuyorum cok seviyorum ama eskisi gibide olamam iste olamam istesemde.. olmayinca hep kavgaliyiz ben mutsuz o mutsuz
Sizce bu 10 gun icinde rol yapip ona eskisi gibi mi olsam, mutluluk rolu mu yapsam.. ki ona cok kizginim kirginim tartismalarimizda beni kirdi cok farkinda bile degil hep kendini hakli goruyor, onda degistirmek isteyip degistiremedigim ama kabullenemedigimde seyler var eskiden umrumda bile olmayan ama simdi bana fazla gelip gozume cok batan
oooof boguluyorum resmen, kameradan degilde yuz yuze konusabilsek boyle olmazdi 10 gun sadece 10 gun ama sanki 10 yilllllll

Seviyorum diyorsun ama degistirmesini istedigin seyler varmis oncelikle degisir diye dusunursen zor biraz yipranirsin oldugu gibi sevmeye calis.bence kirginligin kizginligin onu gorunce biter gibi geliyor.eminim ceviz kabugunu doldurmayacak seylerdir ki muhtemelen neden kirildigini da bilmiyor.uzaktaki iliskilerde olagan seyler.
Rol yapma bence oldugu gibi paylas duygularini eminim gonlunu alacaktir.

4 ay az bir süre değil ve arada özlem olunca insan daha da hırçınlaşıyor ister istemez..
Benimde fikrim gelene kadar sabretmeniz yönünde.
Yüz yüze bi konuşun gerekirse tartışın insan telefonla camla karşısındakini daha kolay kırıyor, laf söylüyor
Nerdeyse 4 yıllık bi ilişkim var bizde böyleydik görüşemeyince çok tartışıyorduk yüz yüze gelince süt dökmüş kedi gibiyiz :)

Gorunce, sarilinca, koklayinca eger seviyorsan her sey ucar gider...
Yok birader napiyorsun gibi sarilirsaniz, bir seyler azalmistir, uzgunum...
Umarim sadece mesafe yormustur, geldiginde her sey ucar gider...
Ona da boyle olmamin sebebi baska bir sey degil, senin yoklugun diyiverin, kotuye yormasin...
O uzakta olan ve sizden umdugunuzdan cok daha fazla ilgi bekliyor...
Daha alingan ve kirilgan cunku, uzakta olmak boyle yapiyor insani...

Canim bende Yurt disinda yasiyordum sevgilimde türkiyede tam 6 yil öyle uzaktan uzaga sevdik katlandik öyle bunaliyordukki öyle zorduki hep tel hep kamera ama sonunda dayandik sabrettik cünkü seviyorduk ve sonunda evlendik kavustuk ama tabii suan askerde ve tekrar ayriyiz ben yurt disindayim tam 1 sene olcak görmeyeli 20 gün kaldi ama yine zorlaniyoruz biktik artik böyle ayri olmaktan ama askimiz icin sabrediyoruz.yani sana diyecegim o ki eger gercekten seviyorsan sabret öyle buz gibi davranma hic bir insan dayanamaz buna.seven insan gercekten zor bulunuyor bunu bil ve sevildiginin kiymetini bil gelince bütün sorunlarinizi konusun tatli bir dille.bak sen benden önce kavusacaksin bizim daha 20 günümüz var.insaallah sizin icin hayirlisi neyse o olur ;)

canim benim kiyamam yaa, cok zor valla dayanmak Allah sizide tez zamanda kavustursun ve birdaha hiiiiic ayri birakmasin insAllah sagol cok kuzum

kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim okadar iyisiniz ki, iyiki varsiniz sizleri cooooook seviyorum :)

PS, az once kamerada gorustuk ve surat yapmadim, iyi konustum istedigi sekilde konustum eskisi gibi mi degil mi bilmiyorum ama
ve ben birkere askim dedigimde o 3 kere diyor.. zaten onun tek istedigi ona sevgimi ilgimi gostermem

sevgilimi ilk askere gönderdiğimde sadece 3 aylık sevgiliydik ve ben onu kaç senedir uzaktan uzağa seviyodum :) sonra askere gitti usta birliğine geçince yanına gittim dönerken nasıl ağladım sana anlatamam. sonra ikinci gidişte baktım giderken heyecan yok dedim noluyo benim havalara uçmam gerekirdi yol boyunca hep düşündüm acaba sıkıldım mı falan diye sonra yanına gittim bir sarıldım ki ondan sıkılmak mümkün değilmiş :) kimi zaman bakıyodum dönerken de hiç üzülmüyorum değişik davranıyorum ama tamamen kavuşunca herşey çok güzel oluyo emin ol şu an sende ki tamamen özlemek ve bu yüzden hırçınlaşmak. 10 gün sonra herşey eskisi gibi olur emin ol :)

canim benim kiyamam yaa, cok zor valla dayanmak Allah sizide tez zamanda kavustursun ve birdaha hiiiiic ayri birakmasin insAllah sagol cok kuzum

kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim okadar iyisiniz ki, iyiki varsiniz sizleri cooooook seviyorum :)

PS, az once kamerada gorustuk ve surat yapmadim, iyi konustum istedigi sekilde konustum eskisi gibi mi degil mi bilmiyorum ama
ve ben birkere askim dedigimde o 3 kere diyor.. zaten onun tek istedigi ona sevgimi ilgimi gostermem

Evet cok zor kuzum ya inan hep sabir gerekiyor.amiiiiinnn insaallah canim benim rabbim kimseyi sevdiginden ayirmasin cok zor..bende cok özledim telde artik konustugumuz tek sey seni cok özledim cok seviyorum bi gelseydim yanina dayanamiyorum fln fln artik tel bayaaa bir boguyor ama mecbur dayancaz ;-) sevgi ask harika birsey :16:
Buarada görüsmenize cok sevindim inan sevgini göster bak o 3 kere diyormus ne güzel inan bunu bu devirde cogu erkek yapmiyor kiymetini bil herzaman sevdigini göster kuzu benden sana tavsiye kaybetme bu aski ;-) insaallah hersey istedigin gibi olur artik senin safak 9 bnmki 19 diyelim :16:

Back
X