• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değerli üyeler fikirleriniz bana yol gösterecek ilgilenin lütfenn

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?

Sorarsa bilmesi gerektiği kadarını anlatırım .. Sonuçta olmuş bitmiş.. Ama sağlıklı değil. Şahsen bana anlatıldığında ben geçmişe takılıp kalıyormuşum gibime geliyor ...

Anlatma bence..Sonra bir tartışma durumunda pişirip pişirip önüne sunabilir..Çok okuduk burda bu tarz olayları...

ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
Ben sevgiliyken birr birr anlatıyordum ne var ne yoksa,evlenmeyiz gözüyle bakıyordum belkde
sonrada başıma kalktı tabi ama onun ilişki listesi daha uzun oldugundan ses çıkıarmadı.

Bu konuda konuşmamak yalan söylemek anlamına gelmiyor ki. Eğer sorarsa ya da konusu açılırsa tabiki de gizlemeyin. Hoş değil. Ama konusu neden açılsın. O size geçmiş ilişkilerinden bahsediyor mu? Siz bunu sorun yapar mısınız?

Genel olarak kimse ilk sevgilisiyle evlenmemistir ayy ne ben sorarim nede o boylesi daha iyi :)

Bu konu erkrkten erkege degisir.
Anlatirsan sorun etmeyecek erkek de var
Seni kotu kadin ilan edecek adam da var.

Bence gerek yok zaten geçmişinizi anlatmamanız sizi yalancı durumuna getirmez ki :KK14: ben anlatmadım eşiminde hoşuna gitmezdi, bana kalırsa erkekler bu durumdan pek haz etmeyebilir gerek yok geçmiş geçmişte kalmış neden anlatayım ki eski sevgilimi :KK12:

Hiç konuşmadım esimle oturup bunları, ne o bana sordu ne ben ona. Sadece geçenlerde üniversiteden arkadaşları eski bir fotoğraf paylasmışlar(hangi akla hizmet çözemedim ama ) facebooktan eşimide etiketlemişler, yanında bir kız, sevgilin miydi dedim evet dedi ilk ve son o olmuştur aramızdaki muhabbet

hayır asla anlatma sonra başa kakarlar

Bence gerek yok zaten geçmişinizi anlatmamanız sizi yalancı durumuna getirmez ki :KK14: ben anlatmadım eşiminde hoşuna gitmezdi, bana kalırsa erkekler bu durumdan pek haz etmeyebilir gerek yok geçmiş geçmişte kalmış neden anlatayım ki eski sevgilimi :KK12:
eşiniz sormadı mı bu durumu.

Bilmek istemiyorsa anlatilmamali. Ama yok illa da anlat derse anlatın ama pek hoslanmiyor erkekler boyle şeyler duymaktan.

Back
X