• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değerli üyeler fikirleriniz bana yol gösterecek ilgilenin lütfenn

Eşim sormadı bende anlatmadım. Ama ben didik didik ettim :KK53::KK53:

ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?

ne kadar gereksiz bence anlatma, ne yaptın ki söyleyeceksin yüz kızartıcı bi suç işlemiş gibi, olağan şeyler bunlar..
hem anlatırsan kafaya takar, eninde sonunda söylediğine söylemişine pişman eder, hiç gereği yok

Anlatmamak, ama sorarsada öylesine biseymis gibi anlatmak en doğrusu. Ayrıca 22 yaşında bir arkadaşım var ve cok güzel bi kız olmasına rağmen bu yaşına kadar hiç sevgilisi olmadı. Yani olmayabilir inanmicak bi durum yok :))))

benim ki surekli soruyodu bende gecistiriyodum biigun tepem atti yine israrla soruyodu oturdum tum guzel gunlerimizi tek tek anlattim oh mis gibi oldu son sorusu oldu bdha agzini bile acmadi bu konuda.

Back
X