Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba buraya aslında günlük gibi içimi dökmek için yazacağım 24 yaşındayım üniversite mezunuyum küçük bir ilçede yaşıyorum tek çocuğum babamı kaybettim ağır psikolojik savaşlar verdim kendimce.
Artık kendimi değersiz hiç bir işe yaramamış gibi hissediyorum çünkü hiç bir başarım yok ne işe girebildim ne düzenli bir ilişki yapabildim annemin tabiriylede hiçbir boka yaramadım. Boş amaçsız hissediyorum ders çalıştım ama kpss heyecan yaptım olmadı şu an ders çalışmayı bırakın yemek yemek bile içimden gelmiyor hiçim ben boşum beni napsınlar kim sevsin kim değer versin diyorum kendime namaz kılıyorum ağlıyorum allaha yalvarıyorum psikolojik destek alamıyorum maddi imkansızlıklardan dolayı ama son raddedeyim imanım ağır basmasa belki intihar bile ederdim tükendim bittim ne yapacağımı bilmiyorum nolur yargılamayın hiç mi arkadaşın yok konuş diyebilirsiniz var tabiki konuşuyorum ama herkesin sorunları devam eden hayatı var ben aylardır böyleyim hepsini yansıtamıyorum burada hiç görmediğim tanımadığım insanlardan yaşça büyüklerimden içinme dokunan biri olur diye yazıyorum allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Boş bir teselli değil. İnan ki 24 yaş başarılar için erken bir yaştır. Ümit hep var. Hani önünde uzun yıllar kadar kariyer ve aşk hayatı oturtturulabilir.
Boş bir teselli değil. İnan ki 24 yaş başarılar için erken bir yaştır. Ümit hep var. Hani önünde uzun yıllar kadar kariyer ve aşk hayatı oturtturulabilir.
Bana her şey imkansız geliyor çıkmazdayım hayatım bitmiş gibi sanki yolun sonunda gibiyim başarabilecek güç bulamıyorum kendimde ne yapacağım nerden tutunacağım bilmiyorum
Merhabalar.. mesajınız beni çok etkiledi.. yıllardır ara ara burayı takip ederim ama üye olma ihtiyacı hissetmemistim.. gecenin ikisi olacak neredeyse vakit.. üye olup yazmak istedim size.. öncelikle yalnız değilsiniz sizin gibi hisseden o kadar çok kişi var ki.. yıllar önce ben de sizin gibi hissediyordum.. kendime değer vermeyi öğrendiğimde kendimi sevmeyi basardigimda bakış açımla beraber dünyam değişti.. sizin için de öyle olacağına inanıyorum.. bu bir yolculuk.. geriye dönüp baktığınızda bu günleri tebessümle anarsiniz diye tahmin ediyorum.. sıze daha pek çok şey yazmak istiyorum ama ne yazsam eksik olacak.. sevgilerimi ve dualarımı göndereyim en güzeli
Merhabalar.. mesajınız beni çok etkiledi.. yıllardır ara ara burayı takip ederim ama üye olma ihtiyacı hissetmemistim.. gecenin ikisi olacak neredeyse vakit.. üye olup yazmak istedim size.. öncelikle yalnız değilsiniz sizin gibi hisseden o kadar çok kişi var ki.. yıllar önce ben de sizin gibi hissediyordum.. kendime değer vermeyi öğrendiğimde kendimi sevmeyi basardigimda bakış açımla beraber dünyam değişti.. sizin için de öyle olacağına inanıyorum.. bu bir yolculuk.. geriye dönüp baktığınızda bu günleri tebessümle anarsiniz diye tahmin ediyorum.. sıze daha pek çok şey yazmak istiyorum ama ne yazsam eksik olacak.. sevgilerimi ve dualarımı göndereyim en güzeli
Çook teşekkür ederim biliyorum hayat herkese farklı imtihanlar veriyor herkes bu yollardan geçiyor zamanla geçecek düzelecek biliyorum ama bu süreç beni dibe çekiyor çabalıyorum uğraşıyorum yukarı çıkmak için umarım her şey iyi olur bir gün bende dönüp baktığımda geçti gitti diyebilirim teşekkür ederim güzel kalbiniz için her şey gönlünüzce olsun