Değersiz hissetmek.

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba öncelikle, o kadar kötü ve yalnız hissediyorum ki... 2 tane dostum vardı yediğim içtiğim ayrı gimeyen bitanesi 8 saatlik uzaklıkta üni kazandı ve gitti. Öteki arkadaşımın babasının tahini çıktı, doğuya gitti. o kadar yalnız kaldım ki vakit geçirebilceğim kimsem yok. 3 yıla yaklaşık birlikteliğim var erkek arkadaşım çalıştığı için vakit geçiremiyoruz. sürekli evdeyim çalışıyordum kötü bi tecrübe yaşadım işi bıraktım. şimdi kurumsallaşmış güvenli bi yer olmadan girmek istemiyorum. her günüm boş, yemek ve yatmakla geçiyor. kendimi işe yaramaz değersiz bi hiç olarak hissediyorum... içimi dökmek için yazdım, nasıl çıkabilirim bu ruh halimden çok mutsuz hissediyorum.

kendi kendine güzel vakit geçirmeyi öğrenmelisin..
arkadaş da sevgili de fayda etmez kendini idare edemeyen adama..

kendi kendine güzel vakit geçirmeyi öğrenmelisin..
arkadaş da sevgili de fayda etmez kendini idare edemeyen adama..
ama zaten kendimle vakit geçirmeyi severim normalde, kitap okurum, film izlerim bi şekilde oyalarım kendimi ama onlar da bi yere kadar oluyor. uzun süre yalnız kalınca bu ruh haline girdim

ama zaten kendimle vakit geçirmeyi severim normalde, kitap okurum, film izlerim bi şekilde oyalarım kendimi ama onlar da bi yere kadar oluyor. uzun süre yalnız kalınca bu ruh haline girdim

o zaman ben de kursa yazıl derim..
hem eğlence hem sosyallik bir arada...

arkadaşta,sevgilide bi yere kadar.kendine hobiler bul.ben kitap okumayı çok seviyorum zaman su gibi geçiyor.

arkadaşta,sevgilide bi yere kadar.kendine hobiler bul.ben kitap okumayı çok seviyorum zaman su gibi geçiyor.
erkek arkadaşımı sıkmıyorum zaten aramıyorum çalışıyor diye. bende çok severim kitap okumasını hatta tüm günüm kitap ve filmle geçiyor ama sürekli olunca bi süreden sonra aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorsun

tabi canım hergünde kitap mı okunur.evli olunca sorumluluk çoğalıyor sıkılacak zamanda kalmıyor.bekarlığın tadını çıkar :)

Sosyallesebilecegin, yeni insanlar taniyabilecegin ortamlara gir. Kurs, yeni is, sevgilinin arkadas cevresi, vs vs. Insanin kendi kendine yetmesi ayri, sosyallesme ihtiyaci ayridir. Yani bence son derece dogal bir ihtiyac bu, tek basinaliktan keyif almakla kiyaslanmaz.

Bende öyleyim tek fark ben evliyim :) Eşim akşam gelene kadar bunalıyorum. Arkadaş yok zaten yabancıyım burda. Uyuyorum akşama kadar.. :)

tabi canım hergünde kitap mı okunur.evli olunca sorumluluk çoğalıyor sıkılacak zamanda kalmıyor.bekarlığın tadını çıkar :)
Doğru canım mutfağa bile canım isterse giriyorum sorumluluğum olmadığı için bu haldeyim sanırım :)

kursları araştırıyorum canım aslında yanlızlığı severim ama sürekli olunca insan bunalıyor. birisiyle kahve içip muhabbet etmeyi bile özledim teşekkür ederim cevabınız için

Bende öyleyim tek fark ben evliyim :) Eşim akşam gelene kadar bunalıyorum. Arkadaş yok zaten yabancıyım burda. Uyuyorum akşama kadar.. :)
çok zor gerçekten bide insan yalnızken kendini çok dinliyor, çok düşünüyor herşeyi oda bi sorun yaratıyor teşekkür ederim cevabınız için

iş konusunda yoğunlaş bence..form doldur her yere..kurs konusuna bende katılıyorum.iş hayatında işine yarayacak sertifikalar alabirsin..her konuda girişken ol..başarılar :)

iş konusunda yoğunlaş bence..form doldur her yere..kurs konusuna bende katılıyorum.iş hayatında işine yarayacak sertifikalar alabirsin..her konuda girişken ol..başarılar :)
iş araştırıyorum zaten bi andan canım teşekkür ederim cevabın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…