• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değersiz ve yetersiz hissetme

Nosking

Twin mom
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
12.655
28.864
528
30 yaşındayım ve 7 yıldır çalışıyorum. Çalışan bir kadının sıradan hayatını yaşıyorum, mesai sonrası yemek, bulaşık, temizlik... Ama ne yaparsam yapayım hiçbir şeyi beceremedigimi hissediyorum. Her şeyi berbat ettiğimi, hiç var olmamış olsam daha iyi olacağını düşünüyorum. Böyle hissetmeme özellikle eşim sebep oluyor, yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor, evde ekmek yok diye beni azarlıyor, sevmedigi yemegi yaptıysam yüzünü asıyor, aynı anda 5-6 iş isteyip yapamadığım için bana bağırıyor... Eşimi seviyorum ama onun beni sevdigini dusunmuyorum ne yazik ki. Böyle bir durum yaşayıp eşiyle arasını düzelten var mi ben çok bunalıyorum...

30 yaşındayım ve 7 yıldır çalışıyorum. Çalışan bir kadının sıradan hayatını yaşıyorum, mesai sonrası yemek, bulaşık, temizlik... Ama ne yaparsam yapayım hiçbir şeyi beceremedigimi hissediyorum. Her şeyi berbat ettiğimi, hiç var olmamış olsam daha iyi olacağını düşünüyorum. Böyle hissetmeme özellikle eşim sebep oluyor, yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor, evde ekmek yok diye beni azarlıyor, sevmedigi yemegi yaptıysam yüzünü asıyor, aynı anda 5-6 iş isteyip yapamadığım için bana bağırıyor... Eşimi seviyorum ama onun beni sevdigini dusunmuyorum ne yazik ki. Böyle bir durum yaşayıp eşiyle arasını düzelten var mi ben çok bunalıyorum...
esiniz anlayissizin onde gideni...
Çok biliyorsa kendi yapsın mukemmel yemekleri...
Mecburmuymussunuz

ozaman istediklerini yap sabah aksam
Kusursuz olmaya çalış.başka turlu memnun edemezsin.
Aynen öyle yapıyorum canım ama illa bir kusur buluyor erkek değil mi. Görümcemden bir bardak su ister kalk kendin al der ama prenses muamelesi görür. Ben evde ekmek yok diye azar işitiyorum. Ekmek de yıllardır hiç tuketmyorum kendisi yiyor ekmeği. El kızı olmak, el olduğunu hissetmek çok zor gerçekten. Çocuğumuz yok bazen diyorum çocuğum olsa yoldaşım olur bazen de çocuk olursa her şey çok daha zor olacakmış gibi geliyor.

esiniz anlayissizin onde gideni...
Çok biliyorsa kendi yapsın mukemmel yemekleri...
Mecburmuymussunuz
Bu konuda da o kadar haklisin ki gerçekten... Mecburmuş gibi her işlerini biz yapıyoruz halbuki tek istediğimiz biraz huzur.

Bu konuda da o kadar haklisin ki gerçekten... Mecburmuş gibi her işlerini biz yapıyoruz halbuki tek istediğimiz biraz huzur.
calisan kadinsin bukadar zulmu neden cekiyorsun inan buna dayanmak zor resmen cin iskencesi
Omur boyle gecer mi

Back
X