• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değersiz

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
Eski eşimle 2 yıldır ayrıyız. 6 aydır tekrar görüşmeye başladık maddi olarak çok kötü durumdaydı çok yardım ettim onun harici herşeyini düşünüyorum evliymişiz gibi hep desteğim onun işiyle ilgili devlet işleri vs hep takip ediyorum. Neyse çok bencil bir adam ........ 1 ay önce bipolar oldugum ortaya cıktı. Bugün dedimki hiç hastalığı araştırdınmı ?nasıl bir hastalık? yakınları nasıl davranır ? sen anlattın ya her ayrıntıyı dedı. ayrıca benım depresyon hastası oldugumu bipolar olmadıgımı düşünüyor nedeni de hep iyi görünmeye hep güçlü görünmeye çalışmam dan. şimdide param yok o yüzden sana doktor arastırmadım insanın parası olayınca böyle oluyor. Sanki ben maddi ve psikolojik destek olmak için varım onun hayatında. Adam evliyken de bencildi. düşüncesiz olmam seni sevmediğim anlamına gelmiyor seni çok seviyiyorum malın tekiyim sadece diyor ama ben beni sevdiğini değil de bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum... ne yazık...

Bosanmissiniz bitmis.... Neden hala evli gibi davraniyorsunuz... Onun hayati yerine kendi hayatiniza odaklanin... Onun dusunmediklerinide dert etmeniz gerekmez ozaman...

Evliyken de bencildir dediğiniz, boşandığınız adamın neden arkasını topluyorsunuz?
İnsan bazı şeylerden de ders çıkarmalı.

Siz hastalığınızon tedavi sürecini ihmal etmeyin. Eski eşinizi de eskide bırakın gerçekten.

Ona verdiğiniz değeri görmek için hala yanındasınız ama o sizi kullanmaya zayi etmeye devam edecek.
Siz mutsuz o mutlu her işi çözülmüş rahat erkek egosu ile yaşayacak

Zamanı emeginizi zayi etmek için ideal erkek

Eski eşimle 2 yıldır ayrıyız. 6 aydır tekrar görüşmeye başladık maddi olarak çok kötü durumdaydı çok yardım ettim onun harici herşeyini düşünüyorum evliymişiz gibi hep desteğim onun işiyle ilgili devlet işleri vs hep takip ediyorum. Neyse çok bencil bir adam ........ 1 ay önce bipolar oldugum ortaya cıktı. Bugün dedimki hiç hastalığı araştırdınmı ?nasıl bir hastalık? yakınları nasıl davranır ? sen anlattın ya her ayrıntıyı dedı. ayrıca benım depresyon hastası oldugumu bipolar olmadıgımı düşünüyor nedeni de hep iyi görünmeye hep güçlü görünmeye çalışmam dan. şimdide param yok o yüzden sana doktor arastırmadım insanın parası olayınca böyle oluyor. Sanki ben maddi ve psikolojik destek olmak için varım onun hayatında. Adam evliyken de bencildi. düşüncesiz olmam seni sevmediğim anlamına gelmiyor seni çok seviyiyorum malın tekiyim sadece diyor ama ben beni sevdiğini değil de bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum... ne yazık...
Ay bu kocalar hasta olduğumuza hiç inanmıyor nedense, superwoman falan sanıyorlar herhalde bizi 🙄
Sizinki zaten eskiymiş boşverin, neden eski olduğunu anlamış olmuşsunuz

2 yıldır kimler girmiştir hayatına..
Evet size ihtiyacı olduğu için istiyor. Baktı bulamıyor başka kadın tekrar sizi istiyor . Önce siz kendinize değer verin

Back
X