Değersizimm..

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Arkadaslar merhaba.. Sorun tam olarak bu esimin gözünde ben değersizim. 3 ay önce kürtaj oldum bunun acısını içimde yasadım ona hiç yansıtmadım. Aksam yegeniyle görüntülü konuştu işte cocugu oldu onun yeni. Gördüm valla normalde aklına gelmez ama cocugu görünce kötü oldum . Kapatınca ağladım.. Olur ya bizimde çocuğumuz dedi samimiyetsiz bir sekilde. Ben biraz surat yapınca da normal de umursamazsın yegenimin cocugu diye mi zoruna gitti diyor . Alakası yok baska cocuk olsa da kötü olurdum dedim hem ne alakası var bıktım zaten herseyde ailesine pay cıkarmasından. Bu adam hep böyle.. Ağlasam sızlasam umrumda dahi değil.. Babasıyla telefonda konusur umursamaz zerre kadar.. Diyorum cok mu sulugözlüyüm de ondan mı ciddiye almıyor şaştım artık.. Sizce kim haklı gelip teselli etmesi gerekmez miydi :(

Değer vermemekten değil de hödüklüğünden bence. Senin içinde ne kadar üzülüp etkilendiğini idrak edememiş. Kadın hamile olduğunu öğrendiği anda annedir, erkek bebeği baba diyene kadar baba değildir derler ya işte o... ben de böyle durumlarda değersiz hissederim kendimi, yalnız değilsin

Değer vermemekten değil de hödüklüğünden bence. Senin içinde ne kadar üzülüp etkilendiğini idrak edememiş. Kadın hamile olduğunu öğrendiği anda annedir, erkek bebeği baba diyene kadar baba değildir derler ya işte o... ben de böyle durumlarda değersiz hissederim kendimi, yalnız değilsin
Hissediyorum hissettiğim ile kalıyorum asla yakın bir hareketi olmuyor aramız iyiyken iyi kötüyken asla sarılmaz yakınlık göstermez :(

Sizi teselli etmeye çalışmış aslında. “Bizim de olur çocuğumuz” demiş ama siz samimiyetsiz bulmuşsunuz. Nasıl samimiyetsizdi? Hassas davranıyor olabilir misiniz?

Boyle bır adamdan ve boyle bır adama cocuk dogurmayı hala ıstemenız tuhaf.Esınız bıraz bencıl bıraz hoduk bır ınsan sanırım.Cocuk olayından bıraz uzaklasın kendınıze ve evlılıgınıze yogunlasın.Alıngan olmanız normal kuretaj bır kadının hayatında yasayabılecegı en hassas deneyım o yuzden bu ruh halınız normal.

ben değer vermemelik bir şey göremedim.psikolojik bir yardım almayı düşünmüyor musunuz?yani neden , kaç aylık kürtaj yaptırdınız bilmiyorum gerçi ama aradan zaman da geçmiş artık.yalnızca eşinizin her hareketinin size battığını düşünüyorum, hep öyle olur bu tarz olaylarda.bence kendinizi düşünmekten eşinizin içinde kopan fırtınaları anlamıyorsunuz.

ben değer vermemelik bir şey göremedim.psikolojik bir yardım almayı düşünmüyor musunuz?yani neden , kaç aylık kürtaj yaptırdınız bilmiyorum gerçi ama aradan zaman da geçmiş artık.yalnızca eşinizin her hareketinin size battığını düşünüyorum, hep öyle olur bu tarz olaylarda.bence kendinizi düşünmekten eşinizin içinde kopan fırtınaları anlamıyorsunuz.
Belki de dediğiniz gibi bilmiyorum. Her hareketi batıyor ben bir insanla fazla samimi olayım bir süre sonra böyle oluyor.. Ama onun yaptığı normal mı sizce

Cocuk olayini biraz askiya alip esinie vakit gecirseniz, birbirnizi anlamaya calissaniz.
Cikip gezsenjz hava alsaniz birlikte bisiler paylassaniz
Ikiniz icinde iyi olur, bunalmissinizdir belki.

Yanlış yapmışsınız işte,adamın suçu yok ki.''Bunun acısını içimde yaşadım'' demişsiniz,adam nereden bilsin şu an sizin ne hissettiğinizi,açmamışsınız ki hiç duygularınızı ? Üzerinden zaman geçti diyerek bakıyordur olaya eşiniz.Canınızı sıkan şeyleri eşinizle paylaşın.

Sürekli duygusal hassas alıngan depresif; ağladı ağlayacak vaziyette mi dolaşıyorsun?
Eğer öyleyse; alışkanlık haline geldiği için eşinin umursamaması normal canım.
Erkekler; bu tip dönemlerimizi sevmiyor ve hatta kaçıyorlar.
Değersizlikten değil yanı. Biran önce toparlan kendine gel..

Ben dusuk yaptigimda 3 hafta araliksiz aglamistim, hic gizlemedim acimi.
Esim dusuk yapmadan bir hafta once beni cok uzmustu, dusuk oldugunda yerin dibine girdi, iyi de oldu.
O stresi aglayarak atmayip icimde tutsaydim hala agliyor olurdum, o da acimin farkinda olmazdi.
Hataniz acinizi yasamayip suan onun sizi anlamasini beklemek.
Erkek degil mi ? Anlamaz..
Bide bence surekli aglamayin herseye, oyle olunca kimse ciddiye almiyor

Back
X