- 12 Mart 2016
- 2.329
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Sanırım öyle oldu.. Hiç umursamıyorSürekli her şeye ağlıyorsan artık umursayıp ciddiye almıyordur. Ağlar ağlar kendine gelir diyordur. Bence tavrı yanlış
Hissediyorum hissettiğim ile kalıyorum asla yakın bir hareketi olmuyor aramız iyiyken iyi kötüyken asla sarılmaz yakınlık göstermezDeğer vermemekten değil de hödüklüğünden bence. Senin içinde ne kadar üzülüp etkilendiğini idrak edememiş. Kadın hamile olduğunu öğrendiği anda annedir, erkek bebeği baba diyene kadar baba değildir derler ya işte o... ben de böyle durumlarda değersiz hissederim kendimi, yalnız değilsin
4 yıllık sevgilim 2 yıllık esim anlıyorum samimi olmadığınıSizi teselli etmeye çalışmış aslında. “Bizim de olur çocuğumuz” demiş ama siz samimiyetsiz bulmuşsunuz. Nasıl samimiyetsizdi? Hassas davranıyor olabilir misiniz?
Belki de dediğiniz gibi bilmiyorum. Her hareketi batıyor ben bir insanla fazla samimi olayım bir süre sonra böyle oluyor.. Ama onun yaptığı normal mı sizceben değer vermemelik bir şey göremedim.psikolojik bir yardım almayı düşünmüyor musunuz?yani neden , kaç aylık kürtaj yaptırdınız bilmiyorum gerçi ama aradan zaman da geçmiş artık.yalnızca eşinizin her hareketinin size battığını düşünüyorum, hep öyle olur bu tarz olaylarda.bence kendinizi düşünmekten eşinizin içinde kopan fırtınaları anlamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?