- Konu Sahibi mrvylmzz22
kendinizi sevdirmeye çalışmanız ,fazla fedakarlık göstermeniz yeterince sevgi ilgi görülmediğinde ortaya çıkar maalesefMerhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım, çok güzel olduğumu düşünmesem de çevrem tarafından beğenilen ve iltifat alan, iyi eğitim almış birisiyim ancak ikili ilişkilerinde çok sıkıntılıyım yani şöyle şimdiye kadar ki hayatıma giren erkekleri düşünüyorum resmen hepsinin hayatına zorla girmişim bir tane bile benim ayrıldığım veya karşımdaki erkek benden ayrılmak istediğinde bunu olgunlukla karşılamışmışım yok hep ağlayıp yalvarıyorum türlü fedakarlıklar yapıyorum, resmen zorla kendimi sevdirmeye çalışıyorum genellikle de karşı taraf bu çabalı görünce ya bu kız iyi bi kız beni de çok seviyor moduna giriyor ve ilişki bir süre daha devam ediyor kendimi değersiz ve yıpranmış hissediyorum defalarca psikologlara da gittim ancak yok yani değişemiyorum![]()

bunu aşmak adına size bir uzman kanalı linki bırakmak istedim belki aa evet ben buyum bu hataları yapıyorum dediğiniz bir video görür uzmanın bu konuda nelere dikkat etmeniz gerek kısmından fayda alabilirsiniz