- Konu Sahibi Benibanasor
-
Güzel güzel. Biraz sinir vursun başına da kendine gel güzel kardeşim. Çok gençsin hayata katil. Emekli baba parasıyla yasanilmaz.üslubunuza dikkat edin. Annem beni 25 yıl bakmış, büyütmüş. Hala da annelik görevini yerine getirmeye çalışıyor. Doğurmadan yüreğinde büyütmüş. Eşontiyon olarak görmek ne demek? Annem elbette tek başına yaşayabilecek düzeyde. Benim problemim evlenmek, evleneceğim adamın annemi isteyip istememesi değil. İnsanlar ağır ruhsal problemler yaşarken kullandığınız kelimelere dikkat edin. Benim annemi eşantiyon olarak gören benimle ilgilenmesin bi zahmet. Biraz empati ya biraz
Çok teşekkür ederim umarımSevgili konu sahibi sen sadece kendin olduğun için özel ve kıymetlisin öncelikle.
Babanı kaybettiğine üzüldüm. Ama hayat devam ediyor. Çok çok gençsin henüz. Şiddetle terapi desteği almani öneririm.
Online şekilde de alabilirsin çeşitli platformlar üzerinden. Daha da bütçe dostu olduklarını duydum .
Umarım hersey senin için çok güzel olur.
Yapılamaz değil zaten. Haklısın ama sen yapamazsın bu güçsüzlük ile. İyi gecelerAsgari ücretle tek başıma bir şehire gittim diyelim. Kirası, depozitosu, ev eşyası, aboneliği, mutfak masrafı, faturası şunu bunu sayısız ihtiyaç ve gider var. Ben bunu yapabilecek gücü kendimde bulamıyorum. Ama burada sizin gibi insani duygulardan uzak insanlardan nasihat almayı da kendime hak görmüyorum. Lütfen bir daha konuma fikirlerinizi yazmayın.
Sisse bile gören gozlerim var diyerek bir gülümse ile bakabilirsin. Kendine göz kirpip öpücük atmayı unutmaŞimdi aynaya baksam ağlamaktan şişen gözlerimi görürüm :) sabah denerim bunları söylemeyi
Ben baba parasıyla yaşamayı planlıyorum, maddi sorunlarım var diye yazmadım zaten hanımefendi. okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Hepimiz insanız inişli çıkışlı ruh halleri yaşıyoruz. Derdim para değil. Açım demedim ki?Güzel güzel. Biraz sinir vursun başına da kendine gel güzel kardeşim. Çok gençsin hayata katil. Emekli baba parasıyla yasanilmaz.
Dilerim hayatınızda her şey kalbiniz gibi olur. İyi geceler.Yapılamaz değil zaten. Haklısın ama sen yapamazsın bu güçsüzlük ile. İyi geceler
Kuzum hiç birimiz doğarken yaşayacağımız hayatı ve ebeveynlerimizi seçemiyoruz.Evet,bu da senin hayatla olan imtihanın ama sen değersiz değilsin.Bu dünyaya geldiysen mutlaka bir amaç için geldin.Anne ve baban için yorum yapmak istemiyorum,herkes olamıyor malesefÇok teşekkür ederimbunlar benim imtihanım biliyorum, sabretmeye çalışıyorum. ama bazen gücüm yetmiyor, dibe batıyorum. Zihnimdekiler biraz boşalsın diye yazdım işte
Benim derdim maaş değil. Yanlış anlaşıldım sanırım. Tüm bunları yapacak gücü kendimde bulamıyorum. Hayata karşı umudum yok, ayağa kalkamıyorum. Maaş elbette kesilecek, kesilsin. Çok cüzi bir miktar zaten. Ben mücadele etmeye değer bir hayatım olduğunu görmüyorum. Bu hissi aşamıyorum benim derdim bu.Sizin gibi bir tanıdığım var halası tarafından büyütülen ama annesi doğumdan sonra ölmüş halanın da çocuğu olmamış öyle gelişmiş olaylar üzücü.
Ama o iyiydi bilmiyorum bakarsanız da biyolojik aile dışında kendi çocuğu gibi sevilmek başka bir his bence.
İnsan bakınca çünkü seni doğuran her türlü sever gibi geliyor biyolojik ya.
Ama tanıdığım-ki sizin de öyleymiş- kendisi olduğu için ailesi onu büyüttüğü için sevildi.
Bu da çok büyük bir şey.
Biyolojik ailenin yaptığından ziyade sizi siz olduğunuz için seven insanlar olduğunu bilmek daha güzel bile olabilir.
Olumsuza odaklanmak yerine oraya odaklanmak diğer tarafı yok saymak daha mantıklı bence.
Diyorsunuz ki insanı doğunca anne,babasından başka kim sever doğal olarak?
Ee doğalı bu kendi taşımış sever.
Ama sizi gösteremese de seven bir anneniz ve fazlasıyla gösteren babanız varmış ve doğal olarak kendileri doğurdukları için değil aranızdaki oluşan bağla sevmişler.
Oraya odaklanın bence çok değerli,çok özel.
Olumluya odaklanınca kendiliğinden düzelir bence her şey iş hayatınız da olur.
Çalışırsanız her türlü babanızdan gelen maaştan iyi kazanırsınız zamanla ayrı eve çıkacak bir deneyim ile yükselirsiniz de.
Ama evde oturup maaş kesilir şu bu diye beklerseniz hiçbir şey değişmez.
Benim bildiğim maaşın çoğu da annenize gidiyordur size kalan azdır
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinKuzum hiç birimiz doğarken yaşayacağımız hayatı ve ebeveynlerimizi seçemiyoruz.Evet,bu da senin hayatla olan imtihanın ama sen değersiz değilsin.Bu dünyaya geldiysen mutlaka bir amaç için geldin.Anne ve baban için yorum yapmak istemiyorum,herkes olamıyor malesef.Daha çok gençsin ve önünde koca bir hayat var, istediğin ve kafaya koyduğun her şeyi yapabilecek güçtesin ama bu psikolojiden sıyrılman lazım.Yanımda olsaysın,kocaman sarılmak isterdim sana.İnşallah hayatın yaşayamadığın bütün güzellikleri getirir sana,bunu tüm kalbimle diliyorum .
Neden aşamıyorsunuz sizce?Benim derdim maaş değil. Yanlış anlaşıldım sanırım. Tüm bunları yapacak gücü kendimde bulamıyorum. Hayata karşı umudum yok, ayağa kalkamıyorum. Maaş elbette kesilecek, kesilsin. Çok cüzi bir miktar zaten. Ben mücadele etmeye değer bir hayatım olduğunu görmüyorum. Bu hissi aşamıyorum benim derdim bu.
Zaten sevilmiyorsun, değersizsin neye çabalıyorsun diyorum. Aslında demek istemiyorum ama içimdeki sesleri susturamıyorum. Ne zaman bir şeye niyetlensem adım atsam bir kaygı çöküyor bünyeme. Başarısız olacaksın, yapamayacaksın, herkes yargılayacak hissi geliyor. Çok eleştirildim büyürken. Onaylanmadım hiç. Neyin sebep olduğunu bilmiyorum ama aşamıyorum bir türlü.Neden aşamıyorsunuz sizce?
Elbette öyle ben yine sokakta ya da farklı yerlerde olmadığım için şükrediyorum rabbime. Burada kimseyle acı yarıştırmıyorum. İmtihan dünyası ve bunlar benim sınavım. Böyle böyle olgunlaşacağım biliyorum. Bu hissi bir çok kişi yaşamıştır nasıl başa çıktıklarını öğrenmek istedim.Bence psikolojik destek al iyi gelir hepimizin zaman zaman inişli çıkışlı dönemleri oluyor. Ben hayatımı anlatsam arabesk bir türk filmi dersin. Hepimizin hayatı güllük gülistanlık değil acılar ve sıkıntılarla dolu ama hayat devam ediyor. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez bunu sakın unutma.
Dediğim gibi imkanın varsa psikolojik destek alabilirsin yada kendini meskul edecek bir şeyler bulmalısın çünkü boşta kalınca hep düşünürsün düşündükçe hep daha dibe batarsin.İnsan bı kere o olumsuz düşüncelere kapildimi dipsiz kuyu gibi sürekli debelenip durursun. Senin kurtarıcın Kendinsin kimse seni bu durumdan kurtaramaz sen istemedikten sonra .Elbette öyle ben yine sokakta ya da farklı yerlerde olmadığım için şükrediyorum rabbime. Burada kimseyle acı yarıştırmıyorum. İmtihan dünyası ve bunlar benim sınavım. Böyle böyle olgunlaşacağım biliyorum. Bu hissi bir çok kişi yaşamıştır nasıl başa çıktıklarını öğrenmek istedim.
26 olucam bende hiç sevilmedim o kişide asla gelemedi yıllardırHer şey gececek. Karşına gercekren seven bir insan çıktığında evet diyeceksin beni sevmeyi bilmemisler hayatına baharlar gelecek.kendini o bahar gunlerinde hayal et. Kötüyü düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?