Merhaba, 8 yıllık evliyim ama evlilik öncesinde de eşimle 2010dan itibaren tanışıyoruz ve sevgiliyiz.
Suan 32 haftalık hamileyim ve 5.5 yaşında da kızımız var.
Ama yaklaşık 2 yıldır eşimin bana olan davranışlarında gerçekten farklılıklar var. Eskiden herseyden önce beni önemser sevgisini ilgisini her şekilde gösterirdi. Ama yaklaşık 2 yıl önce arkadaşlarıyla birlikte şehir dışına gitmek istedi ama geldiğinde ben çok tepki gösterdim, kendimi o gittiği zaman kötü hissettim. Evli bir erkek ailesi olmadan şehir dışına çıkamaz diye çok bağırdım çok söylendim. Çok büyük bir kavga ettik. Onu bunalttığımdan sıktığımdan bahsetti. Hatta ayrılık noktasına geldik ama ben abarttığımı düşünerek özür diledim geri adım attım.
Yaklasık 1 ay önce eşime o bilgisayar oyunu oynarken ilgiye ihtiyacım olduğunu söylediğimde bunaldığını, onu sıktığımı benim sürekli ilgiye ihtiyacım olduğu için o bunu karşılamayacağından bahsetti ama bunları söylerken ben çok ağlarken o umursamaz bir tavırla bunları söyledi. Çok kırıldım. En kırıcı olan da hamileyken bu tarz şeylerle karşılaşmak oldu. Artık tahammülsüz herseye bağıran ve ilgisiz Bi adam var resmen tanıyamıyorum. Bişey isterken, konusurken yada herhangi bir zaman da bile yine sıkılıyor mu bunalıyo mu diye düşünmeden edemiyorum.
Çok uzun bir konuşmanın ardından tekrar birbirimize şans verelim dedik. Ama sıkıldım bunaldım diyen adamdan, resmen tanıyamadığım adamdan tekrar benim aşık olduğum sevdiğim adam olacak mı acaba?
Hamile olduğum için hormonların etkisiyle mi abartıyorum acaba? Nolur yorum yapın, akıl verin