Sanırım o zaman yerleşti bilincaltima daha çok sevmezsen mutsuz olursun, taviz vermezsen uzulursun.
Mutlu olmak istiyorsan daha cok seveceksin huzur istiyorsan kendinden ödün vereceksin demek istemis sanirim.burayı tam olarak anlayamadım
Önceki iliskimde o beni daha çok sevip ilgi gösteriyordu, ama bitti hemde evlilik yoluna girmiştik. Bilmiyorum belki o zamandan yerleşti bilincaltimaburayı tam olarak anlayamadım
Sadece romantik ilişkilerde yaşıyorum bunudeğersizlik hissiniz sadece ikili ilişkilerde anladığım kadarıyla. siz sanırım ilişki de farklı bir şey istiyorsunuz yani aradığınız şeyi bulamadığınız için değersiz hissediyorsunuz.
Nasıl?nabza gore serbet ver.
Anlattiklarimdan nerden çıkardınız ki bunu? Karşı tarafı mutsuz edecek hiçbirşey yapmıyorum kendisi de çok kez soylediBence siz kendinizi çok değerli görüyor
Bu değerlilik duygusu karşı tarafta yeterince karşılık bulamadığı için hem kendinizi hemde karşı tarafı mutsuz ediyorsunuz
Bana öyle geldi
Önce kendine değer vererek , önce kendini severek
Ben mesela kendime bana değer vermeyenlerin gözüyle bakarsam: 27 yaşında, bir baltaya sap olamamış, ailesi boşa okutmuş, hala ailesiyle yaşayan, kız kurusu , yollu, yaşıtları atandı etti bunun aklı hala laylaylomda
Gibi (içinde gerçeklik payı olan) cirkin cümlelerle kendimi yaftalayip mutsuz olabilirim. Ama ona rağmen kendime değer verdiğim için kendimi ' ulke ulke gezen, hayatı monoton olmayan, içinde yaşam enerjisi olan, flörtöz, özgür ruhlu , maceraperest , neşeli , güzel Kadin' olarak tanımlıyorum.
Her iki tanım da doğruluk barindiriyor.
Tarafını seç :)
Yani demek istedigim asıl sen kendini nasıl görüyorsun? Senin değerini hayatına girmiş üç beş insan belirleyemez. Önce sen kendini sev, değerli gör, kendi kıymetini bil
Hiç kimsenin de senin kendinden soğumaya sebep olmasına izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?