- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Her sevginin bir bedeli var AlensRainyy resmen saldın benibeni değil cinsellikten rahatsız oluyorsan direkt o tarz konuya giren erkekleri sal

Vip sevilen olmak zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sevginin bir bedeli var AlensRainyy resmen saldın benibeni değil cinsellikten rahatsız oluyorsan direkt o tarz konuya giren erkekleri sal
Kalbim kırıldı zalimin kızı RainyyHer sevginin bir bedeli var Alens
Vip sevilen olmak zor
Bilmiyorum ki siz nerede tanistinizDertlesme uygulamayi gec. Yok mu düzgün türkce siteler?
Kirilmasin kizzzKalbim kırıldı zalimin kızı Rainyy![]()
Burada da aktifim aslindaDertleşme sitesi ney kız.. burda bize düzgün cvp vermiyosun orda hep aktif oldugundanmış.. resmen bizi o siteyle aldatıyosun rainnyy![]()
Sevmesem size danismam ama bazi uyeler bazen sinir ediyor
Netten bak canimacil dertleşme uygulaması link :d psikoloğa verecek param kalmadı
Rainyy bak buraya da erkek üyeler katılıyor ara sıra. Emin ol daha düzgün olabilirler senin bulduklarından, gitme sen başka sitelere, başka uygulamalara:)Burada da aktifim aslinda
Özelden yazsanaNetten bak canim
İnternetten başka ne için iletişim kursunlar ki? İstisnalar kaideyi bozmaz.Hep yakinlasmaya calisiyorlar baskada muhabbet yok
Burada ilginç bir şekilde baya öyle.tanışan üye var.önyargılarımı kırdılar vallaSöz dinlemiyorsunuz. Burada kimse düşmanınız değil.
Belki olur diye bir şey yok olmaz.
Bir kaç münferit olay vardır, netten tanışmış evlenmişlerdir. 100 kişi varsa 99'u seks konuşmak mümkünse yaşamak için yazıyorlar.
Erkekler kanlı canlı tanıdıkları kişilere bile evlilik konusunda mırın kırın ediyorlar (çok büyük halt olduklarından değil, toplumun gazından), nerede kaldı internetteki herhangi biri.
O kişiler sadece size mi yazıyor sanıyorsunuz. 40 kişiye yazıyor 5 tanesi düşüyor, oradan da Allah ne verdiyse artık.
Hayır cidden anlamıyorum niye devam ediyorsunuz bu saçma iletişimlere? Kafa yorgunluğundan başka bir işe yaramıyor.
Arkadaşınıx yok mu bir resim, el sanatları kursuna gidiverin, iki sayfa kitap okuyun yahu bu nedir.
Takıldığın Sanal hayattan ne bekliyorsun kiKizlar cinsel obje miyim ben neden butun erkekler boyle yaklasiyor. Kendimi degersiz hissediyorum artik