• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değil gidip kutlamak arayıp kutlamak bile istemiyorum

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
kv mle aynı ilde yaşıyorum
onun beklentileri yüznden eşimle çok kavga ettik iki yıllık evliyim, malum eşim de annesine kıyamadığından annesi de çenesi tutamadığından eşim beni çok yıprattı ve onlara giderken inanın hastalanacak kadar çok geriliyorum.

onlarda oturduğumuz akşamların stresi bütün geceme yansıyor ertesi gün işe uykusuz geliyorum o kdadr sevmiyorum onları ve içimden geldiği gibi de davranamıyorum eşimle aram bozulmasın diye. dilde beni çok beğendiğini söyleyen kadın her fırsatta bana öfkesini kusuyor bi kaç defa telde çok canımı sıktı ve yaktı acısı hala yüreğimde ve beni en çok sinir eden şey eşime karşı beni sevidğini söylemesi. ama sürekli beklenti sürekli kontrol etme çabası, aleme karşı eşi,mi doldurması saf eşimin de annesinin her dediğini sorgusuz kabul etmesi vs çok yordu beni bu iki senede.
geçen kandilde kv şehr dışındaydı ve eşimin işleri çok yoğundu eşim de unuttu sanırım aramadık, daha doğrusu ben aramadım eşim belki gündz aramıştr.

şimdi de anneler günü geliyor ve burda mı olacak ş.dışında mı onu bile bilmiyorum bilmek de istemiyorum dönmezse (ki umarım dönmemiş olur) aramayı hiç istemiyorum asla saygı duymuyorum anne kelimesini bile yakıştıramıyorum ona. ona lütufkar davranmak beni çok geriyor.

şimdiden gerginliğim çok ama çok arttı bu anneler günü için...
napıcam ben:((((((

allah yardımcınız olsun. cok zor bi durum.
ama aramalısınızda maalesef. buda bi gercek.

aranızda her ne geçerse geçsin aramalısın. eşinin dünyaya getiren kişi olarak bunu hak ettiğini düşünüyorum...

kafamda büyütmüşsün durumu, neler yaşadın bilemiyorum kv ile ilgili. ama şöyle düşün 5dk mı alıcak kapatıcam kafama takmaya gerek yok diye kendi kendine telkinde bulun. yoksa kafanda büyüttükçe iyice geriliceksin

içim çok dolu hem annesine hem eşime karşı hani şöyle gümbür gümbür tartışsak da içimi boşaltmış olsam ama bana ne söylerse söylesin asla dışarı yansıtma cesaretim kalmdı eşimden dolayı,
geçen yıl yine şehir dşındaydı ben sabahtan dedm eşime hadi anneleri arayalım die ama bu yıl ..... bilmiyorum........çok ağır geliyor anne şefkatini hissemedemedim ki onda hiç. hep çıkar hep menfaat hep hastalıklı düşünceler, eşimi de kendine benzetmesi iki kat yordu beni

Bence ara kutla sonra bir arayıp kutlamadı diye kötü olursun. Bende bayıla bayıla aramıyorum özel günlerde ama eşinle ya da kayınvalidenle aranda boşuna gerginlik yaratma derim. Ara hatrını sor sonrada anneler gününü kutlayıp kapatırsın telefonu. Kimsenin ağzına laf vermeye değmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

içim çok dolu hem annesine hem eşime karşı hani şöyle gümbür gümbür tartışsak da içimi boşaltmış olsam ama bana ne söylerse söylesin asla dışarı yansıtma cesaretim kalmdı eşimden dolayı,
geçen yıl yine şehir dşındaydı ben sabahtan dedm eşime hadi anneleri arayalım die ama bu yıl ..... bilmiyorum........çok ağır geliyor anne şefkatini hissemedemedim ki onda hiç. hep çıkar hep menfaat hep hastalıklı düşünceler, eşimi de kendine benzetmesi iki kat yordu beni

amannnn dünyaya esinin annesinin sıkıntısını çekmeye mi geldin sen .

arama o zmn .eşin arasın ,telefonu sana verirse de dilinin ucuyla anneler günün kutlu olsun der kapatırsın .

Aynen bencede sonucta esini dunyaya o getrmis sevmesende saymak zorundasin senn icin zorda olsa bencede ara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevmek zorunda değilsin ama eşini dünyaya getiren kişi o.

Bu yüzden bazı saygıyı hakketiğini düşünüyorum.. Anneler gününüz kutlu olsun demek sizi eksiltmez. Gereksiz doldurmayın kendinizi.

amannnn dünyaya esinin annesinin sıkıntısını çekmeye mi geldin sen .

arama o zmn .eşin arasın ,telefonu sana verirse de dilinin ucuyla anneler günün kutlu olsun der kapatırsın .

keşke herşey senini deidğin gibi basit olsa, eşim aramaz benm ön ayak olmamı bekler, annesiin ben nazlııcam ya!!! yapmazsam da sonradan burnumdan getirir

bende aynı durumdayım.ama zamana bıraktım eşim arar kutlar bana da verirse telefonu söylerim özel aramam zaten..

seni çok iyi anlıyorum. benimde durumum çok kötü şu an. anneler günü geldi napıcam bilmiyom. göörümce ile kavga etmiştik. sonra o kv de imiş biz gelmeyelim dedik. kv üzmeyin beni ne var bu kadar uzatacak istemiyosan konuşma dedi. gittik bir de ne görelim yemeğe davetliyiz . görümce apar topar yemek yemeden çekmiş gitmiş. eşim le ben şoklarda. biz o var diye gitmemezlik etmedik.

o hanfendi bizi mort etmek için kaçmış bildiğin. eşim beş kez aradı . kapalı tel. annesine söyledi eşim . oğlum şarjı yoktur. yok öyle yapmaz çocuğu ateşlendi onu hastaneye götürdü diyor ama bir suçlandı ki kadın sorma. küllü yalan yani aptalmıyız biz

neyse ben hediyesini önceden almıştım kv nin. eşim dedi ben onlara sorarım bunun hesabını anneler gününde ver hediyeyi x yolladı der götürür onlar orda olur. ağızalarına e...decem dedi. sinir harbinden kahkaha patllattım eşime. oda kızdı kavga çıktı. aile yüzünden on yılda ilk kez oldu bende dedim erkeksen bende geleyim kavga etme bir çift laf et başım önde dönerim . beni kekleme yeterki dedim. bir çamura yatıyoki sorma.

neyse sonunda tmm dedi. sonra dedim günah biliyom istmediği şeyleri bana kanıtlamak için söylücek. sonra üzülüp bana sataşcak. boşver be dedim. git edebinle otur gel onlar utansın:14:

BİLMEM ANLATABİLDİMMİ SUSAN AĞIZ KONUŞAN AĞZI HER ZAMAN YENER

seni çok iyi anlıyorum. benimde durumum çok kötü şu an. anneler günü geldi napıcam bilmiyom. göörümce ile kavga etmiştik. sonra o kv de imiş biz gelmeyelim dedik. kv üzmeyin beni ne var bu kadar uzatacak istemiyosan konuşma dedi. gittik bir de ne görelim yemeğe davetliyiz . görümce apar topar yemek yemeden çekmiş gitmiş. eşim le ben şoklarda. biz o var diye gitmemezlik etmedik.

o hanfendi bizi mort etmek için kaçmış bildiğin. eşim beş kez aradı . kapalı tel. annesine söyledi eşim . oğlum şarjı yoktur. yok öyle yapmaz çocuğu ateşlendi onu hastaneye götürdü diyor ama bir suçlandı ki kadın sorma. küllü yalan yani aptalmıyız biz

neyse ben hediyesini önceden almıştım kv nin. eşim dedi ben onlara sorarım bunun hesabını anneler gününde ver hediyeyi x yolladı der götürür onlar orda olur. ağızalarına e...decem dedi. sinir harbinden kahkaha patllattım eşime. oda kızdı kavga çıktı. aile yüzünden on yılda ilk kez oldu bende dedim erkeksen bende geleyim kavga etme bir çift laf et başım önde dönerim . beni kekleme yeterki dedim. bir çamura yatıyoki sorma.

neyse sonunda tmm dedi. sonra dedim günah biliyom istmediği şeyleri bana kanıtlamak için söylücek. sonra üzülüp bana sataşcak. boşver be dedim. git edebinle otur gel onlar utansın:14:

son cümlen muhteşemmiş
gerçekten de öyle
ama bizde tuhaf olan şey ne küs gibiyiz ne barış o kadar saçma bi ilişki ki bu çünkü başından beri eşim sürekli onları mutlu edeyim diye ezip durdu beni,

son bi kaç olaydan sonra da iyice soğudum ama kv çirkefliğini asla dışa yansıtmaz alttan alta hep,
eşim dün sordu anneler günü ne zaman diye, bilmediğinden sormadı, ama sizde eşin baya bi söylenmiş annesigile benm eşim asla yapmaz bunu çünkü kv m alttan işler beynine asla açıktan bi şey söylemez:(
ne görmek ne konuşmak ne onları mutlu etmek istiyorum.............

anneler gunu adi ustunde, ben sadece kendi anneminkini kutlarim.
herkes annesini tebrik etmesi lazim,bazilari didisinin didisinin anneler gununu kutluyor.Sevgililer gununde baskasinin sevgili gununu kutluyormuyuz,buda ayni..
sizde bu felsefeyi uygulayin,kurtulursunuz.
hadi sana annelik sevkati verse,kuyunu kazmasa,icinden gelir kutlarsin yani. ama bu durumda bosverrr.

keşke herşey senini deidğin gibi basit olsa, eşim aramaz benm ön ayak olmamı bekler, annesiin ben nazlııcam ya!!! yapmazsam da sonradan burnumdan getirir

Ben de artık hiç aramıyorum. Bıktım ben de her cümlede bi mesaj. Başkasının önünde ayağıma terlik giydirir zorla tek kaldığımda hep laf sokar. Bence bu insanlar saygıyı sevgiyi hak etmiyorlar. Kaldı ki benim eşimin annesi bile değil bu insan. Eşimi annesinden zorla ayırmış evlat edinmiş. O yüzden zerre kadar umrumda değil. Buna rağmen hep peşinde koşalım onun dediği olsun istiyo.. Yok öyle bi dünya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aramak istemiyorum,hc bi zaman anne yerine koyamicagm birinin gününü kutlamak:(

Allahım nolur o gün bütün telefn hatlarnda sorun olsun başka şansım yok cünkü:((

Bende aramak istemiyorum,hc bi zaman anne yerine koyamicagm birinin gününü kutlamak:(

Allahım nolur o gün bütün telefn hatlarnda sorun olsun başka şansım yok cünkü:((

aramasan eşin tepki gösteriri mi??
bazı arkadaşalrıma sordum benim kv falan bilmez öyle şeyler eşim de ısrar etmez aramam dedi, birine sordum o da hiç kv sini aramazmış kendiş annesini ararmış sadece eşinden de kendi annesini beklemezmiş eşi de ondan beklemezmiş,,
biz neden böyleyiz ki???

hepımız eslerımız ıcın bıseylere katlanıyoruz,evlılık fedakarlık gerektırıyor..

kaynananı sevmesende muş gıbı yap,aynen onun yaptığı gıbı,senınde dılınde olsun sadece onu sevdıgın..

ınan hayat daha kolaylaşır bu sekılde..

hayatının merkezıne onu oturtma,kutla ve gec..

konuyu şaşırdım.konu sahibi sen sandım..:26:

bana saygı göstermeyene bende sevgimi gostermem

Back
X