• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değil gidip kutlamak arayıp kutlamak bile istemiyorum

saygı duymak zorundayız ..:31:

sevmek zorunda değilizzz .. :34:

kv mle aynı ilde yaşıyorum
onun beklentileri yüznden eşimle çok kavga ettik iki yıllık evliyim, malum eşim de annesine kıyamadığından annesi de çenesi tutamadığından eşim beni çok yıprattı ve onlara giderken inanın hastalanacak kadar çok geriliyorum.

onlarda oturduğumuz akşamların stresi bütün geceme yansıyor ertesi gün işe uykusuz geliyorum o kdadr sevmiyorum onları ve içimden geldiği gibi de davranamıyorum eşimle aram bozulmasın diye. dilde beni çok beğendiğini söyleyen kadın her fırsatta bana öfkesini kusuyor bi kaç defa telde çok canımı sıktı ve yaktı acısı hala yüreğimde ve beni en çok sinir eden şey eşime karşı beni sevidğini söylemesi. ama sürekli beklenti sürekli kontrol etme çabası, aleme karşı eşi,mi doldurması saf eşimin de annesinin her dediğini sorgusuz kabul etmesi vs çok yordu beni bu iki senede.
geçen kandilde kv şehr dışındaydı ve eşimin işleri çok yoğundu eşim de unuttu sanırım aramadık, daha doğrusu ben aramadım eşim belki gündz aramıştr.

şimdi de anneler günü geliyor ve burda mı olacak ş.dışında mı onu bile bilmiyorum bilmek de istemiyorum dönmezse (ki umarım dönmemiş olur) aramayı hiç istemiyorum asla saygı duymuyorum anne kelimesini bile yakıştıramıyorum ona. ona lütufkar davranmak beni çok geriyor.

şimdiden gerginliğim çok ama çok arttı bu anneler günü için...
napıcam ben:((((((

Valla canım yanlış anlama ama bizler akıllı geçinen aptallardanız.Sen açıkça sevmediğini belli ediyorsun belki ama o hiç öyle yapmıyor.Bu sefer eşin bak o seni nasıl seviyor ama sen ona neler yapıyorsun der.Anneler gününde aramalısın bence ama mesafeli davran.Surat asmadan ciddiyetini koru.Bunu bir iş gibi gör görevini yerine getir o kadar.Karşındaki insandan Allah öyle işliyor bu şekilde düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canım yanlış anlama ama bizler akıllı geçinen aptallardanız.Sen açıkça sevmediğini belli ediyorsun belki ama o hiç öyle yapmıyor.Bu sefer eşin bak o seni nasıl seviyor ama sen ona neler yapıyorsun der.Anneler gününde aramalısın bence ama mesafeli davran.Surat asmadan ciddiyetini koru.Bunu bir iş gibi gör görevini yerine getir o kadar.Karşındaki insandan Allah öyle işliyor bu şekilde düşün

işte o yapıyor bi şeklde rolünü çünkü benm ondan bi beklentim ve ona bi zarraım yok eşimi de ona karşı doldurmadım hiç,,
işte ortada eş hatrı da yok çünkü şeim de beni çok yıprattı bu anne mevzusu yüzünden akıllara hayalere gelmiicek şeylerle şok etti beni ki annesnden duyup da üstüme geldi bu kadar diye düşünmekten alıkoyamıyourm kendimi, o yüzden al eşimi vur annesine de şimdi o gün aramasma acaba çok mu kötü şeylerle karşılaşırım bilmiyorum rol yapacak hal bırakmadılar ki......

yıl dönümümüz yakın bırak annesine eşime bile jest yapasım yok içim o kadar kırgın ve öfkeli ki...

onun beklentileri yüznden eşimle çok kavga ettik iki yıllık evliyim, malum eşim de annesine kıyamadığından annesi de çenesi tutamadığından eşim beni çok yıprattı ve onlara giderken inanın hastalanacak kadar çok geriliyorum.

onlarda oturduğumuz akşamların stresi bütün geceme yansıyor ertesi gün işe uykusuz geliyorum o kdadr sevmiyorum onları ve içimden geldiği gibi de davranamıyorum eşimle aram bozulmasın diye. dilde beni çok beğendiğini söyleyen kadın her fırsatta bana öfkesini kusuyor bi kaç defa telde çok canımı sıktı ve yaktı acısı hala yüreğimde ve beni en çok sinir eden şey eşime karşı beni sevidğini söylemesi. ama sürekli beklenti sürekli kontrol etme çabası, aleme karşı eşi,mi doldurması saf eşimin de annesinin her dediğini sorgusuz kabul etmesi vs çok yordu beni bu iki senede.
geçen kandilde kv şehr dışındaydı ve eşimin işleri çok yoğundu eşim de unuttu sanırım aramadık, daha doğrusu ben aramadım eşim belki gündz aramıştr.

şimdi de anneler günü geliyor ve burda mı olacak ş.dışında mı onu bile bilmiyorum bilmek de istemiyorum dönmezse (ki umarım dönmemiş olur) aramayı hiç istemiyorum asla saygı duymuyorum anne kelimesini bile yakıştıramıyorum ona. ona lütufkar davranmak beni çok geriyor.

Ayyy kendimi gördümmm

Çook iyi anlıyorum seni.
Aşşağı yukarı aynı şeyleri birçok arkadaş yaşıyor yaşadıklarını.
Bende çok uykusuz geceler geçirdim, sinirimden uyuyamadım, uyudum rüyalarımda kavga ettim.
Ne oldu, olan yine bana oldu. Olan yine sana oluyor.

Taktik değiştir.
Normalde de arama derim, ne gerek var. Niye durup duruken dert sahibi oluyorsun ki.
Kv gibi davran. Onu seviyor, düşünüyor gibi yap. Bir ortamdayken bişeymi oldu, birşey mi dedi, sende yapıştır hemen lafı.
Haa çok kötü ses tonuyla değil, şaka gibi yapıştır.
Aman eşimle kavga ederiz. Sonra kızar gibi hiç düşünme, bu düşünce hasta ediyor bizi zaten. :ssz:
Şimdiden başla alttan alttan eşine işlemelere. Şu an anneler günümü var misal. Konusu geçince aramıcam deme. Arıcam de.
Nasıl diyim biraz işveli söyle.
Her zaman bende yapamıyorum ama erkekler hakkaten çocuk gibiler (çoğu böyle) çocuk gibi güdücen, pofpoflucan.
Sırf kendini haklı çıkarmak için ara, uzatma ama. Eşinin yanında konuş gerekirse.
Güzel güzel konuş, oldu ya kaynanan ters bişey dedi. Sesin üzülür gibi çıksın ama anne neden böyle yapıyorsun, söylüyorsun gibi cümleler kur.
Sonra üzgün kapat tlf. öylece otur. Bırak eşin sorsun ne olduğunu. Direk kv suçlama, ben annemi seviyorum onu düşünüyorumlu cümlelerle başla, bana neden böyle davranıyorkilerle bitir. İşte cümleler durumunuza göre...

Ancak böyle haklı çıkarsınız. Yoksa senin annen şöyle senin annen böylelerle hayat yürümüyor hayatım. Böylesi durumlarda direk analarını savunmaya geçiyorlar. Kendinizden düşünün birisi ya da eşiniz annenizi direk suçlasa savunmazmısınız, böyle yani.

Benimki gibi anacı adam ömrümde görmedim ben ki, ona bile anasının hatalı olduğunu söyletebiliyorum :27: (hala bile karşıma geçince anasının cümleleriyle konuşur bana, ama ben hangisi eşimin hangisi anasının biliyorum çok iyi. 5 senedir bu ailenin içindeyim yani. Direk vuruyorum yüzüne ananın cümleleriyle gelme bana diye, haa kendini hemen savunuyor ne anamın cümlesi saçmalama diye ama ben diyorum, seni de ananıda iyi tanıyorum malımı ayırt etmeyi iyi biliyorum diyorum susakalıyor :19: ki böylesi durumlarda bile annesine laf etmem, ona sataşırım direk -benimkinde ego fazla gelişmişte- oda kendini savunmaya geçer. Aslında fark etmiyor hasbam direk sataşmam annesine :24:)
Çok yıpranıyormuyum evet ya da yıprandım mı diyelim :19:
Ama bu zamanla aşılabilecek bir yol.

Allah yardımcın olsun. Sadece biraz sabırlı ol.

aramasan eşin tepki gösteriri mi??
bazı arkadaşalrıma sordum benim kv falan bilmez öyle şeyler eşim de ısrar etmez aramam dedi, birine sordum o da hiç kv sini aramazmış kendiş annesini ararmış sadece eşinden de kendi annesini beklemezmiş eşi de ondan beklemezmiş,,
biz neden böyleyiz ki???

Eşim benle arası bozlmasn die bna bise demez aramami bekler ama bide eşim o gün benim annemi kesin arar..gecen mewzusunu actik hediye falan ne alcn ddm hc annem beklemesin vala falan ddi kendi annesi icin.kayinvalidelerle ,kendi annemlerle de ayri sehrlerdeyiz..ben kendi annemlern yanina geldm dün telde knusurken eşim annene bisey al olur mu anneler gününde ddi..hani kendi annesi icin alamam deyp kendi annene al deynce içim bi garip oluyo bende sırf onu üzmemk icin aricm mecbur..
Yoksa vala icimdn gelmiyo kasılıyorm gerginlesiyorm ama mecbur aricm iste:(

Çook iyi anlıyorum seni.
Aşşağı yukarı aynı şeyleri birçok arkadaş yaşıyor yaşadıklarını.
Bende çok uykusuz geceler geçirdim, sinirimden uyuyamadım, uyudum rüyalarımda kavga ettim.
Ne oldu, olan yine bana oldu. Olan yine sana oluyor.

Taktik değiştir.
Normalde de arama derim, ne gerek var. Niye durup duruken dert sahibi oluyorsun ki.
Kv gibi davran. Onu seviyor, düşünüyor gibi yap. Bir ortamdayken bişeymi oldu, birşey mi dedi, sende yapıştır hemen lafı.
Haa çok kötü ses tonuyla değil, şaka gibi yapıştır.
Aman eşimle kavga ederiz. Sonra kızar gibi hiç düşünme, bu düşünce hasta ediyor bizi zaten. :ssz:
Şimdiden başla alttan alttan eşine işlemelere. Şu an anneler günümü var misal. Konusu geçince aramıcam deme. Arıcam de.
Nasıl diyim biraz işveli söyle.
Her zaman bende yapamıyorum ama erkekler hakkaten çocuk gibiler (çoğu böyle) çocuk gibi güdücen, pofpoflucan.
Sırf kendini haklı çıkarmak için ara, uzatma ama. Eşinin yanında konuş gerekirse.
Güzel güzel konuş, oldu ya kaynanan ters bişey dedi. Sesin üzülür gibi çıksın ama anne neden böyle yapıyorsun, söylüyorsun gibi cümleler kur.
Sonra üzgün kapat tlf. öylece otur. Bırak eşin sorsun ne olduğunu. Direk kv suçlama, ben annemi seviyorum onu düşünüyorumlu cümlelerle başla, bana neden böyle davranıyorkilerle bitir. İşte cümleler durumunuza göre...

Ancak böyle haklı çıkarsınız. Yoksa senin annen şöyle senin annen böylelerle hayat yürümüyor hayatım. Böylesi durumlarda direk analarını savunmaya geçiyorlar. Kendinizden düşünün birisi ya da eşiniz annenizi direk suçlasa savunmazmısınız, böyle yani.

Benimki gibi anacı adam ömrümde görmedim ben ki, ona bile anasının hatalı olduğunu söyletebiliyorum :27: (hala bile karşıma geçince anasının cümleleriyle konuşur bana, ama ben hangisi eşimin hangisi anasının biliyorum çok iyi. 5 senedir bu ailenin içindeyim yani. Direk vuruyorum yüzüne ananın cümleleriyle gelme bana diye, haa kendini hemen savunuyor ne anamın cümlesi saçmalama diye ama ben diyorum, seni de ananıda iyi tanıyorum malımı ayırt etmeyi iyi biliyorum diyorum susakalıyor :19: ki böylesi durumlarda bile annesine laf etmem, ona sataşırım direk -benimkinde ego fazla gelişmişte- oda kendini savunmaya geçer. Aslında fark etmiyor hasbam direk sataşmam annesine :24:)
Çok yıpranıyormuyum evet ya da yıprandım mı diyelim :19:
Ama bu zamanla aşılabilecek bir yol.

Allah yardımcın olsun. Sadece biraz sabırlı ol.

benm eşim de anasının cümleleriyle çok konuşur hatta o cümleleri direk uygular, görüşüp görüşmedikleir sevip sevmedkleri anasına göredir keşke anası normla olsa da yine yapsa onun dedklerini,
peki birşey sorucam eşinle anası yüüznden kavga ettiğind eeşinden nefret etmiyormusun ona saygın sevgin gitmiyor mu hele bi de evlenip onun melektine gelmişsen yapayalnız hissetiyor musun??
o uykusuz geceleri de çok iyi bilirim...

bi de normalde de arama kv yi düşünüyor giib yap diyorsun ya, eşime sorsam annen nasıl dr a gidecekti ne yaptı ne oldu vs desem eşim e ara bi istersen falan diyor
normal şartlarda da uzun süre aramasma en ufak bi tartışmamızda eşim patlar ölseler haberin olmııcak der ki haftada bi en geç iki haftada ongünde bi evlerine giderz beraber o bensz de gider

kv yi düşünüyor giib eşime sorsam ara sen sor der sırf annesinin gönlü olsun die bana bahsetmez durumundan sorduğumda ben arııcam anasını babasını ıdısını dıdısını

nasıl belli vericem ben eşime kv yi düşündüğüm imajını

benm eşim de anasının cümleleriyle çok konuşur hatta o cümleleri direk uygular, görüşüp görüşmedikleir sevip sevmedkleri anasına göredir keşke anası normla olsa da yine yapsa onun dedklerini,
peki birşey sorucam eşinle anası yüüznden kavga ettiğind eeşinden nefret etmiyormusun ona saygın sevgin gitmiyor mu hele bi de evlenip onun melektine gelmişsen yapayalnız hissetiyor musun??
o uykusuz geceleri de çok iyi bilirim...

Ben zaten o tip durumlarda direk eşimden nefret eder hale geliyorum :41:
Çünkü buna sebebiyet veren her ne olursa olsun eşim.
Annesi her ne huya sahip olursa olsun, bizi buna maruz bırakmıcak olanlar eşlerimiz. (Annesi, kötü biri değil esasen ama fazla bencil, o ne derse öyle yaşayalım istiyor :44: bizde akıl yok sanki, çoğu zaman 5 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. İfrit oluyorum bu huyuna zaten. Ama dedim ya erkekler çocuk, anası zaten bunu bildiği için ona öyle davranıyor, işin kötüsü bana da öyle davranıyor. Neyseeee...)

Canım ben İstanbula gelin gittim. Ordayken tlf.la huzursuz ediyorlardı sağolsunlar. Neyse Samsuna taşındık 4 ay oldu. Kaynanamlar Orduda. 2 haftaya bir eşimin işi dolayısı ile o tarafa gidiyor. Peşinde benide sürüklüyor. İlk başta kafayı yedim. Gitmicem dedim kavga ettik. Çok afedersin ama it muamelesi görüyorum gibi hissediyorum oraya gidince yaaa. o kapıdan o kapıya gidiyoruz sürekli. Farklı yörelerdeniz zaten. Bütün sülale, komşu huyları suları farklı. Laf sokmaları ayrı.
Neyse ben bu kavga ve ağlama seansları arasında, annemle sürekli tlf. konuşa konuşa işi ele aldım.
Şimdi gidiyorum eşimle Orduya. Ama şartlarım var, şartlar koydum.

Niye gidiyorum biliyormusun, olayları direk birinci elden yönetebilmek için.
Vallahi öyle direk ordan yönetmek için yani.
Ben oradayken eşim para olarakta savurgan davranamıyor, hemen kesiyorum önünü.
Misal; ya şunu alalım diyince -sert çıkmadan oh diyorum ben şunu istedim almadın, bana birsürü bıt bıt ettin, annenlere gelince al, hakkımı ye sen diyorum, susuyorum.
Emin ol 1 alsın 2 alsın sonra alamıyor. Diyorum ya sabır işi, az sabır.
Misal 1 hafta sonu kv özellikle çağırdı.
Bahçenin çitleri değişecekmiş. Kb çalışmayı sevmez, geçen senede ameliyat oldu artık onu bahane de ediyor ohhhh.
Neyse tek lafım olamaz.Kadının tek başına yapacağı işler yoktu. İlla erkek olması lazım başında. Gittik.
2 gün af buyur eşşek gibi çalıştı eşim. Elleri şişti balyoz vurmaktan. Kv yardımcı oldu. Ben arada döndüm yanlarında. Kb gitti içerde oturdu. Gelipte ne kadar yaptınız ne ettiniz demedi bile :19:
Kahvaltıda eşim ellerini sıkamıyor, yakındı işte.
Kb ne derse beğenin
Bir dahaki sefere hamlığın çıkmış olur, alışırsın dedi. :52: :52:
Tepemin tası attı. Dedim ki;
Oh olur baba. Eşim hafta içi çalışsın eşşek gibi. Gelsin bide burda çalışsın. Eşimde insan değil zaten dinlenmeye hiç ihtiyacı yok. Sen otur burda otur. Bir de bir dahaki sefere hamlığın çıkmış olur de.
Bu laf bana söylense ben yerin dibine girerim. kb güldü, fıtratsız işte napcan. Ama kimsede birşey diyemedi. Hele eşim hiç :20:

Ki kendisi bana şey demişti. Eğer annemlerle aranızda bir sıkıntı olursa onlara tek laf etmeyeceksin. Gelip bana söyleyeceksin, gerekli görürsem ben konuşurum onlarla.

İşte böyle nerdeyim. Yani daha nasıl örnekleyim bilemiyorum.

Ben zaten o tip durumlarda direk eşimden nefret eder hale geliyorum :41:
Çünkü buna sebebiyet veren her ne olursa olsun eşim.
Annesi her ne huya sahip olursa olsun, bizi buna maruz bırakmıcak olanlar eşlerimiz. (Annesi, kötü biri değil esasen ama fazla bencil, o ne derse öyle yaşayalım istiyor :44: bizde akıl yok sanki, çoğu zaman 5 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. İfrit oluyorum bu huyuna zaten. Ama dedim ya erkekler çocuk, anası zaten bunu bildiği için ona öyle davranıyor, işin kötüsü bana da öyle davranıyor. Neyseeee...)

Canım ben İstanbula gelin gittim. Ordayken tlf.la huzursuz ediyorlardı sağolsunlar. Neyse Samsuna taşındık 4 ay oldu. Kaynanamlar Orduda. 2 haftaya bir eşimin işi dolayısı ile o tarafa gidiyor. Peşinde benide sürüklüyor. İlk başta kafayı yedim. Gitmicem dedim kavga ettik. Çok afedersin ama it muamelesi görüyorum gibi hissediyorum oraya gidince yaaa. o kapıdan o kapıya gidiyoruz sürekli. Farklı yörelerdeniz zaten. Bütün sülale, komşu huyları suları farklı. Laf sokmaları ayrı.
Neyse ben bu kavga ve ağlama seansları arasında, annemle sürekli tlf. konuşa konuşa işi ele aldım.
Şimdi gidiyorum eşimle Orduya. Ama şartlarım var, şartlar koydum.

Niye gidiyorum biliyormusun, olayları direk birinci elden yönetebilmek için.
Vallahi öyle direk ordan yönetmek için yani.
Ben oradayken eşim para olarakta savurgan davranamıyor, hemen kesiyorum önünü.
Misal; ya şunu alalım diyince -sert çıkmadan oh diyorum ben şunu istedim almadın, bana birsürü bıt bıt ettin, annenlere gelince al, hakkımı ye sen diyorum, susuyorum.
Emin ol 1 alsın 2 alsın sonra alamıyor. Diyorum ya sabır işi, az sabır.
Misal 1 hafta sonu kv özellikle çağırdı.
Bahçenin çitleri değişecekmiş. Kb çalışmayı sevmez, geçen senede ameliyat oldu artık onu bahane de ediyor ohhhh.
Neyse tek lafım olamaz.Kadının tek başına yapacağı işler yoktu. İlla erkek olması lazım başında. Gittik.
2 gün af buyur eşşek gibi çalıştı eşim. Elleri şişti balyoz vurmaktan. Kv yardımcı oldu. Ben arada döndüm yanlarında. Kb gitti içerde oturdu. Gelipte ne kadar yaptınız ne ettiniz demedi bile :19:
Kahvaltıda eşim ellerini sıkamıyor, yakındı işte.
Kb ne derse beğenin
Bir dahaki sefere hamlığın çıkmış olur, alışırsın dedi. :52: :52:
Tepemin tası attı. Dedim ki;
Oh olur baba. Eşim hafta içi çalışsın eşşek gibi. Gelsin bide burda çalışsın. Eşimde insan değil zaten dinlenmeye hiç ihtiyacı yok. Sen otur burda otur. Bir de bir dahaki sefere hamlığın çıkmış olur de.
Bu laf bana söylense ben yerin dibine girerim. kb güldü, fıtratsız işte napcan. Ama kimsede birşey diyemedi. Hele eşim hiç :20:

Ki kendisi bana şey demişti. Eğer annemlerle aranızda bir sıkıntı olursa onlara tek laf etmeyeceksin. Gelip bana söyleyeceksin, gerekli görürsem ben konuşurum onlarla.

İşte böyle nerdeyim. Yani daha nasıl örnekleyim bilemiyorum.

hımm sanıırm sen biraz durumu aşmışsın ben direk içlerine düştüm evlenince ki o kadar rahat yaşardım evlenmeden önce, e eşimde kalkıp zorla memlektine getirince ben(nişanlıykenb burda oturacağımızn konusu bile geçmezdi) ister istemez eşine sığınmak ondan güven almak sitiyorsun,
ben hala çok duygusal ve alınganım arkadaşım aşamaıyorum ve eşime çok kırgın ve kızgınım naısl olcak bilmiyorum ve bence kv deden çok soğummaın asıl nedenş eşimin beni onun yüzünden yıpratmış olması

bi de normalde de arama kv yi düşünüyor giib yap diyorsun ya, eşime sorsam annen nasıl dr a gidecekti ne yaptı ne oldu vs desem eşim e ara bi istersen falan diyor
normal şartlarda da uzun süre aramasma en ufak bi tartışmamızda eşim patlar ölseler haberin olmııcak der ki haftada bi en geç iki haftada ongünde bi evlerine giderz beraber o bensz de gider

kv yi düşünüyor giib eşime sorsam ara sen sor der sırf annesinin gönlü olsun die bana bahsetmez durumundan sorduğumda ben arııcam anasını babasını ıdısını dıdısını

nasıl belli vericem ben eşime kv yi düşündüğüm imajını

Yoo hiç aramak zorunda değilsin. Hallerini sormak zorunda da değilsin. (Böyle deyince sert tepki gibi anlaşılmasın)
Şöyle şimdi. Eğer dr gittiğini biliyorsan ve kv aramadan eşine soruyorsan, eşinden o tepkiyi alırsın. Diyorum ya kendinden pay biç.

-----normal şartlarda da uzun süre aramasma en ufak bi tartışmamızda eşim patlar ölseler haberin olmııcak der----- demişsin ya
Sana öyle bir tepki verirse diyeceğin şey aşşağı yukarı şöyle birşey olmalı; Onları evlatları sensin,elbet sen arayıp sorucan. Sen benim anamı babamı bu şekilde düşünüyormusun ki, benden senin anne babanı böyle düşünmemi istiyorsun. Benim annem babamda damat damat diye etrafında dönüyorlar, yere göğe koyamıyorlar gibi şeyler diyebilirsin.

Ha bunun karşısında ben erkeğim sen kadınsın, gelin sensin gibi tepkiler alırsan, ona vereceğin tepkiler eşinin durumuna bağlı. :26: Ben genelde daha sert çıkıyorum, işte - af buyur sen ana çocuğusunda ben ne çocuğuyum. Anaysa benimkide ana, evlatsa bende evladım. Kız erkek meselesine dönüştüreceksen olayı dahasını hiç konuşmuyorum diyip önünden çekilip gidiyorum başka bir odaya.

Ama dediğim gibi bu eşinin tepkisine bağlı.
Eşim her seferinde annesigili öne sürdüğünde bende annemgili sürüyorum öne

hımm sanıırm sen biraz durumu aşmışsın ben direk içlerine düştüm evlenince ki o kadar rahat yaşardım evlenmeden önce, e eşimde kalkıp zorla memlektine getirince ben(nişanlıykenb burda oturacağımızn konusu bile geçmezdi) ister istemez eşine sığınmak ondan güven almak sitiyorsun,
ben hala çok duygusal ve alınganım arkadaşım aşamaıyorum ve eşime çok kırgın ve kızgınım naısl olcak bilmiyorum ve bence kv deden çok soğummaın asıl nedenş eşimin beni onun yüzünden yıpratmış olması

Evet aynen dediğin gibi. Kv değil, esas kızgınlığın eşine kızgınlığın. Eşimiz diye onlara bişey yükleyemiyoruz. Kv ya, bütün suçu onlara yüklemeyi görev biliyoruz.
Ne kadarlık evlisin bilemiyorum. 4 senede ancak geldim bu haddeye. Tam da oturtabildim diyemiyorum. Ama işte aşabildiklerimi, kendimce halledebildiklerimi söylüyorum sana.

Yavaş yavaş, sabırla.

Sen eşini eğiticen bacım. Arada gittiğinde de kv alttan alttan laf sokucan.
Tamamen kendini çekmen hiç işine yaramaz. Eşinin gözünde seni haksız çıkarır.

Ha bir ara şunuda yaptım. Ben çok mu fenayım neyim :47: napayım bu hale getiriyorlar.
Yapan kadar, yaptıranada bakmak lazım.

İlk zamanlar daha, kv beni sürekli kızım kızım diye ileri sürer. Allah için gelin demez hiç (ordan kazanıyor evladının gözünde zaten)
İşte bir tartışmamızda annem seni kızı gibi seviyor, sen bir türlü sevemedin. Daha sana nasıl davransınlar dedi. Hiç sevmicen heralde dedi.
Dedim ananların sevdiği böyle ise Allah aşkına sevmesinler beni dedim. Sevince böyle yapıyorlar, sevmeseler neler olacak aklıma getiremiyorum yani dedim. Ben kimseyi sevmek zorunda da değilim. Kimse de beni sevmek zorunda değil. Ayrıca benim bir tane anam var, onun gibi kimse beni sevemez, onun gibi kimse düşünemez beni.
Ananlara gidiyoruz, anamlarada gidiyoruz. Benim anam nasıl davranıyor, senin anan bana nasıl davranıyor dedim. Kör değilsindir heralde dedim. O yüzden yok anam seni kızı gibi seviyor mavralarını geç, onu ilk okul çağındaki çocukları kandırmak için kullan dedim. Ondan beri anam seni kızı gibi seviyor diyemiyor.

Bir kere daha söylüyorum kv, kb kötü insanlar hakkaten değil. Ama sebep hep eşim. Onlar yapıyor böyle bizi :25:

Ay aynı ben.
Yapmacık hallerine dayanamıyorum.
Ama benim eşimde farkında
Oda katlanamıyor annesine.
Ve biliyorum ki anneler gününde sırf sorun çıkmasın die, kendi de aramak istemiyeceğinden dolayı ihale bana kalıcak
Benimkide geziye gidecekmiş arkadaşlarıyla
Erken gitsede o yapmacıl suratını hareketlerini görmesem die dua ediyorum
Ama tabi ihale bana kalıcak, el mahkum arıcam..

Son düzenleme:
aramadım sormadım gitmedim
belki de hala şehir dışındaydı,
eşime de sormadım
eşim tek başına aramış benim annemi haberim bile yok
pazar günü eşimle annemi ayrı ayrı aramışız düşünsenize böyle de kopuğuz

Back
X