Ya pardon bu akıllı klavyenin azizliği kendi kendine değiştiriyor negatiflik yazmıştım kendimceKarakter sonradan değişmez.temel olan özellikler yani.yapsanızda yapmacık durur.ama evinize arkadaş davet edin.çıkın eşinizle gezin eğlenin. Yada evde basbasa bir film izleyin vs..sevip sevildikten sonra herşey hallolur..
Yalniz şu "Necatigil"kelimesini çözemedim. Kim onlar??)
Bende de oluyor böyle takma))ama komik oluyor gülüyoruz isteYa pardon bu akıllı klavyenin azizliği kendi kendine değiştiriyor negatiflik yazmıştım kendimce
Karakter sonradan değişmez.temel olan özellikler yani.yapsanızda yapmacık durur.ama evinize arkadaş davet edin.çıkın eşinizle gezin eğlenin. Yada evde basbasa bir film izleyin vs..sevip sevildikten sonra herşey hallolur..
Yalniz şu "Necatigil"kelimesini çözemedim. Kim onlar??)
Bende bugün çok Necatigilim mubarek
İlk okudugumda bende aynen acaba Necatigilin şiirlerimi demiştim ama bağlantı kuramadım yinedeBen orayı direk herhalde Behçet Necatigil şiirleri okuyup duygusal moda geçiyor şeklinde yorumlamıştım
Bence negatiflik, olumsuz düşünceler psikolojik olarak size yapışan şeylerse kurtulabilir ve aşabilirsiniz. Kişisel gelişim kitaplarının faydası oluyor, kendinize uygun kitaplar bulup okuyun. Sizi mutlue den şeylere yönelin, içinizdeki mutluluğu çıkarın yani, bastırmayın.
Ama bazı insanların bu karakteridir, yani hiç dert keder olmasa da hep bi üzüntü, hep negatif hali vardır. Haaa bence bu da aşılır neden olmasın ama daha zordur.
Duygusallık, ağırbaşlılık bunlar aşılması gereken problem değil bence ama kötümserliği aşmak için çabala.
Haaa bir de herkes her yerde konuşup, milleti eğlendirecek değil, bir ortamda herkes böyle olsa o ortam çekilmez, birileri gülüp eğlenir/eğlendirir, birileri daha ağır olur dinler. Boş ver özenme yani, kimileri de duygusal ve ağır başlı insanlara özenir. Bu da güzel bir karakter yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?