ErkekMerhaba kızlar. Sürekli şüpe duyduğum için sizden de bir yorum almak istedim. 13 haftalıkken doktorum bacaklarını bağdaş yapmış arada kordon var net göremiyorum kıza benzettim dedi. Şuan çektiğim resimlerde o konturoldeki videodan. 16 haftalıkken devlette başka bir doktora gittim oda erkek olduğunu söyledi. Benim bir kızım var gönlümden geçen de erkek olması ama ilk kız şimdi erkek dedikleri için çevremdekilerde değişebilir diyip iyice beni şüpelendiriyorlar. Ben 13 haftalıkken ki videodan bazı resimler çektim. Ben orada da çıkıntı görüyordum. Sizce var mı çıkıntı
teşekkür ederim.❤
teşekkür ederim.❤Evet cıkıntı var erkek
Ya tabi ki öyle ama işte benim kızımda da aynı doktor o haftada kıza benziyor dedi ve sonrada kız çıktı. Öyle olunca kendimi tamam buda kız diye çok alıştırmışım. Şimdide gene değişir mi diye korkuyorum ne bileyim.Cinsiyet değişir mi yahu neyse odur.Sadece ilk haftalarda yanılma oranı yüksektir. O yüzden 20’li haftalara gelmeden %100 erkek ya da kız demezler. Son gidişinizde doktor net gördüm erkek dediyse erkektir. zaten ilkinde de arada kordon varmış tam görülmemiş.
Evet bana 12 haftada kız olabilir amadaha küçük belli olmaz demişti 18 haftada kız dedi değişmez demişti 2 hafta sonra detaylıya gireceğim hayırlısı bakalım değişim olurmu diye düşünüyorum. sonuçta tahmin ediyorlar en doğrusunu rabbim bilir.Cinsiyet değişir mi yahu neyse odur.Sadece ilk haftalarda yanılma oranı yüksektir. O yüzden 20’li haftalara gelmeden %100 erkek ya da kız demezler. Son gidişinizde doktor net gördüm erkek dediyse erkektir. zaten ilkinde de arada kordon varmış tam görülmemiş.
Merhaba kızlar. Sürekli şüpe duyduğum için sizden de bir yorum almak istedim. 13 haftalıkken doktorum bacaklarını bağdaş yapmış arada kordon var net göremiyorum kıza benzettim dedi. Şuan çektiğim resimlerde o konturoldeki videodan. 16 haftalıkken devlette başka bir doktora gittim oda erkek olduğunu söyledi. Benim bir kızım var gönlümden geçen de erkek olması ama ilk kız şimdi erkek dedikleri için çevremdekilerde değişebilir diyip iyice beni şüpelendiriyorlar. Ben 13 haftalıkken ki videodan bazı resimler çektim. Ben orada da çıkıntı görüyordum. Sizce var mı çıkınc
Cinsiyet döllenme anında belli olur cinsiyet değişmez sadece doktor bilememistir net gorunmemistirMerhaba kızlar. Sürekli şüpe duyduğum için sizden de bir yorum almak istedim. 13 haftalıkken doktorum bacaklarını bağdaş yapmış arada kordon var net göremiyorum kıza benzettim dedi. Şuan çektiğim resimlerde o konturoldeki videodan. 16 haftalıkken devlette başka bir doktora gittim oda erkek olduğunu söyledi. Benim bir kızım var gönlümden geçen de erkek olması ama ilk kız şimdi erkek dedikleri için çevremdekilerde değişebilir diyip iyice beni şüpelendiriyorlar. Ben 13 haftalıkken ki videodan bazı resimler çektim. Ben orada da çıkıntı görüyordum. Sizce var mı çıkıntı
Canım cinsiyeti kessin ogrendinmi :)Merhaba kızlar. Sürekli şüpe duyduğum için sizden de bir yorum almak istedim. 13 haftalıkken doktorum bacaklarını bağdaş yapmış arada kordon var net göremiyorum kıza benzettim dedi. Şuan çektiğim resimlerde o konturoldeki videodan. 16 haftalıkken devlette başka bir doktora gittim oda erkek olduğunu söyledi. Benim bir kızım var gönlümden geçen de erkek olması ama ilk kız şimdi erkek dedikleri için çevremdekilerde değişebilir diyip iyice beni şüpelendiriyorlar. Ben 13 haftalıkken ki videodan bazı resimler çektim. Ben orada da çıkıntı görüyordum. Sizce var mı çıkıntı
pazartesi bir daha gidicem bakalım ne diyecekler.Canım cinsiyeti kessin ogrendinmi :)
Banada haber verir misin :)pazartesi bir daha gidicem bakalım ne diyecekler.
Tabi ki. Senin durumun da mı böyle yoksaBanada haber verir misin :)
Teşekkür ederim.Erkekkkkkkkk:)
Bikere gittim ben erkek dedi 2 erkekden sonra kızım olsun çok istedim hâlâ çok tuaf bk şekilde öyle hissediyorum. Yengeme 18 haftaya kadar erkek dediler kızı oldu :)Tabi ki. Senin durumun da mı böyle yoksa
ayy deme. benimde kızımdn sonra erkek çok garip geliyor. bakalım nasipte ne var. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bikere gittim ben erkek dedi 2 erkekden sonra kızım olsun çok istedim hâlâ çok tuaf bk şekilde öyle hissediyorum. Yengeme 18 haftaya kadar erkek dediler kızı oldu :)
randevuya gittim ama ulturosona almadı doktorum daha yeni girmişsin diyerek. başka bir doktora aytıntılıya gidicem 23 de inşallah o zaman görürüz artık. aslında 16 da doktorum çok emin erkek dedi bende gördüm ama işte yinede inanamıyorum.Canım neymiş cinsiyeti :)
Güncelleme yapayım bugün gittim kesin olarak erkek dedi doktorum ayrıntılıda.Canım neymiş cinsiyeti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?