Degişen Erkek!..

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
Kızlaar!..
Önceden size deli gibi mesaj atan,arayan saatlerce konusan,cok ilgilenen bir insan birden bire tam tersi oluyor!.
Onu nasıl eski haline döndürürsünüz?..

Ilk önce birden bu kadar degismesinin sebebini arastirirdim.
Benden esirgedigi ilgiyi neye veya nelere vermiyormus bunu bulurdum.

aynılarını yaşadım sakın bekleme eskisi gibi ilgili olmıcak sadece eskisi gibi olucam dicek ama asla olmıcak:19:

Ilk önce merak etdigim birsey sorucam uzun zamandan beri mi öyle yada yeni mi?

Eger yeni ise belki sorunu fln vardir ailesi isi vb...

bir insanın birden bir değiştirğini düşünüyorsan
başta kişiliğini sorgulamalısın...:31:

herkes zaman içinde ister istemez değişir
ama bir de bıçakla kesilir gibi bi günde değişen erkek vardır
eskiye dönmez, düzelmez
onu anlamaya çalışırsın, kafa patlatırsın neden değişti ne yapabilirim diye
ama..
:43:

Ilk önce birden bu kadar degismesinin sebebini arastirirdim.
Benden esirgedigi ilgiyi neye veya nelere vermiyormus bunu bulurdum.

Aynı fikirdeyim...
Önce değişimin kökenini bulur, sonra kayde değer birşey değilse eski haline getirmeye çalışırdım...
Aksi halde, postayı koyardım :52:

Aynı fikirdeyim...
Önce değişimin kökenini bulur, sonra kayde değer birşey değilse eski haline getirmeye çalışırdım...
Aksi halde, postayı koyardım :52:

Bazı sorunlardan,aranızda yasanan tartısmalardan dolayı bu degisim olusuyor mesela tatlım?bu durumda nasıl eski haline döndürürsün ?.

ne kadar suredir berabersiniz?
bazen iliski bi sure sonra monotonlasiyor o yuzden olabilir. ama tabi hic arayip sormuyorsa bu da normal degil

Bazı sorunlardan,aranızda yasanan tartısmalardan dolayı bu degisim olusuyor mesela tatlım?bu durumda nasıl eski haline döndürürsün ?.

Oluşan durumlara bağlı açıkçası.
Yani arada yaşanan nedir ona göre değişir bu durum.

Misal sen bazlı bir durum ise, konularda sen hatalı isen ve bu giderek üzerine geliyorsa bu konularda, bu yüzden tepkisini koyuyorsa, oturup konuşur düzelmesini rica ederim.
Konuşmak çözüm vermiyorsa eğer, aynı hareketleri bende sergilerim anlaması için, onun "ne yapıyorsun" dediği noktada "işte bende şu anda senin hissettiğin gibi hissediyorum, anlayabiliyor musun" derim.
Yani, düzeltme çabalarımı bu şekilde göstermeye çalışırım öncelikle.

Tabii bu yıpranma gösterilen konularla alakalı, yani konu nedir?
Her durumda bu şekilde hareket edilecek diye birşey yok... Konuyu bilemediğim için, varsayım üzerinden fikir yürütmeye çalışıyorum...
Başıma da gelmediği için sanırım, çok sağlıklı bir bilgi veremiyorum sana... :31:

Tamam hepimiz sorunlar yaşıyoruz ama pes etmiyoruz.Sevgiyle ilgili bence .Ben sevdiğimi aramadan duramam merak ederim ya da soğuk davranamam.Erkekler belli bir süre ilgili davranıyorlar sonradan değişiyorlar.Bunun nedenini de yakın erkek arkadaşlarım şöyle dile getirdi ;sıkılıyoruz başka heyecanlar istiyoruz .Benimki de değişmişti elimden geleni yaptım değiştirmek için 1 ay düzgünse 2-3 ay çileden çıkartıyordu .Yaranılmıyor da böylelerine.Elinden geleni yap açık açık konuş ,sevgini hissettir.Baktın olmuyor ayrılmak en iyi çözüm bence kendini yıpratmanla kalırsın yoksa.

Back
X