Değişen hpv cotest

imWinneR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
92
13
3
34
Merhaba, ben leep işlemi oldum. Hpv 16 idi hpv türüm. 6. Ay testlerim yapıldı hpv türünde 16 çıkmadı da başka riskli türden olabilir diye çıktı. Böyle bir şey başına gelen var mı?

Merhabalar, benim 16 18 ve başka türler vardı bir yıl sonra kontrole gittiğimde 16 18 negatif çıktı ama bu seferde başka türler pozitif çıktı. yani çıkabiliyor. Sebebide ilk test yaptırdığımda kuluçka sürecinde olanlar olabiliyormuş

Merhabalar, benim 16 18 ve başka türler vardı bir yıl sonra kontrole gittiğimde 16 18 negatif çıktı ama bu seferde başka türler pozitif çıktı. yani çıkabiliyor. Sebebide ilk test yaptırdığımda kuluçka sürecinde olanlar olabiliyormuş
şunu anlıyorum yani siz de 16-18 ve atıyorum 33,46,85 vardı son kontrolde 16-18 negatif 33,46,85 hala pozitif mi oluyor

Maalesef... Bide ilk testte cin 1 yoktu. Aralık ayında oldum kontrol. Haftaya 7. ayda tekrar testler için doktoruma gideceğim. Sizin nasıl oldu..
Ben de tip 16 var Kolposkopi temiz geldi Ocak ayında kontrolüm var siz böyle deyince ben korkmaya başladım
Leep olduktan sonra cinsel hayatınız nasıl devam etti belki o dönemde bulaştı
Ve cin 1 de mi çıktı siz de
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Evet doktor da bana ilk alınan testte olan bölgeden denk gelmemiştir alınmamıştır dendi. 16 negatif şimdi de bende. Ama başka pozitif var dedi. Sorun yok smear temiz takip edeceğiz dedi

Back
X