değişen sevgili meselesi :/

cokcokcuk1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
170
55
28
Kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun cumamız hayırlı olsun :) şimdi benim bir derdim var. Sevgilimle başlamadan başka biriyle yaklaşık 5 ay önce adını koymadığımız ama birbirimizi sevdiğimizi hissettiğimiz ilişki gibi bir şey yaşadım. Bu adını koymadığımız birliktelikte yaklaşık dört bes ay kadar sürdü ve ne olduğunu bile anlamadan bitti. Çok üzüldüm çünkü bir açıklamayı hak etmiştim en azından bişey anlatmasa bile böyle olması gerekiyor artık konuşmayalım dese bile bundan iyiydi.Çünkü aylarca belirsizlik içinde debelendim durdum mesaj attım aynen şöyle yazmıştım ' bişeyler olduğunun farkındayım, her ne oluyorsa hep eksik kaldım dışında kaldım bazı şeylerin inan durduk yere bitmeseydi bu kadar üzülmezdim en azından sabahları karşılaştığımızda bir merhabayı günaydını sencede hak etmemişmiydik ?' ve kızlar hiç bir cevap gelmedi... ve üzerinden 3 seneye yakın zaman geçti sebebini hala bilmiyorum ve zaten artık benim için bi önemi yok sadece merak olarak kaldı bu içimde acaba neden diye aklıma geliyor nadirde olsa. herneyse ben şimdiki sevgilimin ısrarı üzerine deneyelim dedim ilk aylar ağzımın içine bakan adam şimdi çok farklı. sevdiğini biliyorum buna eminim ama artık kolayca kırabiliyor kızıyor bağırıyor ve çok huysuz. katlanmak bazen çokk zor oluyor ve ben çok sevdim kızlar çok bağlandım . ilk aylardaki halimizle şimdikini kıyaslayınca çok üzülüyorum sadece paylaşmak istedim bu erkeklerin hepsimi böyle ?

Anlaşılan herkes bu aralar bu durumu yaşıyor. Ben ayrılmadım.Bekledim konusmasini mesaj da atmiyordum aramiyordum.Bekledim onun ayrilalim demesini. Biraz önce de bir konuya yazdim. Bir başkası vardir. Onun için sizi terketmiştir. Benim 6gun oldu onunla ayrilali. İçim aciyor. Daha dün hastanelik oldum. Degdi mi degmedi.O güzel vakit geçirirken ben hergün öldüm.Su an su yazdığınız beni çok korkuttu." Üzerinden 3sene geçti" ve siz halen unutamadiniz mi? Ben de unutmaya çalışıyorum.Allaha hergün dua ediyorum. Bırakın öylece kalsin.Hiç deşmeyin.Gerçekten sonucuna katlanamiyor insan. Beni de hep belirsizlikte bırakıyordu ama sonunda dayanamadi. Kaçan kovalanir olayi da bir gerçek.

Anlaşılan herkes bu aralar bu durumu yaşıyor. Ben ayrılmadım.Bekledim konusmasini mesaj da atmiyordum aramiyordum.Bekledim onun ayrilalim demesini. Biraz önce de bir konuya yazdim. Bir başkası vardir. Onun için sizi terketmiştir. Benim 6gun oldu onunla ayrilali. İçim aciyor. Daha dün hastanelik oldum. Degdi mi degmedi.O güzel vakit geçirirken ben hergün öldüm.Su an su yazdığınız beni çok korkuttu." Üzerinden 3sene geçti" ve siz halen unutamadiniz mi? Ben de unutmaya çalışıyorum.Allaha hergün dua ediyorum. Bırakın öylece kalsin.Hiç deşmeyin.Gerçekten sonucuna katlanamiyor insan. Beni de hep belirsizlikte bırakıyordu ama sonunda dayanamadi. Kaçan kovalanir olayi da bir gerçek.
3 sene önceki şimdiki sevgilimden önceki ilişkimdi yani demek istediğim iki erkek girdi hayatım ikinciside aynı sona mı gidiyor diye korkuyorum

3 sene önceki şimdiki sevgilimden önceki ilişkimdi yani demek istediğim iki erkek girdi hayatım ikinciside aynı sona mı gidiyor diye korkuyorum
Umarim korktuğunuz başınıza gelmez. Ben de kaybetmekten korkuyordum.Yani birden bire içime giren bir duygu oldu kaybetme korkusu. Kendi içimde yenmeye calistim ona hissettirmeden.Ama olacağın önüne gecilmezmis.İnsallah ikincisinde de aynısını yasamazsiniz.Temkinli olun.

X