Değişen yakın arkadaş ?

Böyle olan kaç tane arkadaşımı hayatımdan çıkardım. Baktım ki olan benim hayatıma, güzel duygularıma, fedakarliklarima olmuş gönlüm kırık ne gerek var kan emici gibi yanımda olmalarına.Sizde öyle yapın negatif insan detoksu yapın. Bu hayatta sizden daha değerli kimse yok

Kendin de demişsin o mesafe koyuyor diye. Hissetmişsin.kimse kimseye ölene kadar bakmak, arkadaş olmak zorunda değil. Bir gün kopacakti, yavaş yavaş kopuyorsunuz. Yüz göz olmamak adına sizde aynı şekilde mesafe koyun bağlarinizi azaltın. Bu yükten kurtulmak iyi gelecektir. Ona da yeni çevresiyle mutluluklar

Merhabalar. Uzun yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Gayet iyi bir dostluğumuz vardı. Onda bazı sevmediğim özellikler olmasına rağmen tolere ettim artıları da fazlaydı çünkü. Bu arkadaş yakın bir zamanda iş hayatına başladı kamuda. Ne olduysa o zaman oldu ya da vardı ortaya çıkti. Böyle bir büyüklenmeler , kendince bana acımalar, kırılabileceğım seyler söylemeler. Ama o bunları samimiyetten söylediğini görüyor bence. Ama ben soğudum bu sebeplerden dolayı. Direkt silmek de ayıp olur gibi. Bundan sonraki aramızdaki ilişki nasıl olmalı , bana neler önerirsiniz . Sizce de çok yanlış değil mi böyle değismek?
Bi anda meslek edinip parayı bulmak insanların elbette ki basını döndürüyor. Tabi bunlar mazeret olamaz karşıdakini gücendirmek icin . Acaba farkinda olmadan yapıyor olabilir mi açıkça konuşsan

tatlım bıçak gibi keseceksin aranı , bak öyle anlatayım da konuşayım da vs çözüm değil. İnsanlar karakterlerini böyle şeyler de ortaya koyuyorlar . Kimi işte ,kimi parada , kimi sevgili yapınca , kimi evlenince hepsini biliyorum yaşadım çünkü . Depresyondayım intihar edicem dedi diye 12 saat yol çektiğim insan koca bulunca konuşmayı kesti, umrumda mı hayır. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner o zaman en güzel cevapları veririz. Şimdi en güzeli konuşmamak.

tatlım bıçak gibi keseceksin aranı , bak öyle anlatayım da konuşayım da vs çözüm değil. İnsanlar karakterlerini böyle şeyler de ortaya koyuyorlar . Kimi işte ,kimi parada , kimi sevgili yapınca , kimi evlenince hepsini biliyorum yaşadım çünkü . Depresyondayım intihar edicem dedi diye 12 saat yol çektiğim insan koca bulunca konuşmayı kesti, umrumda mı hayır. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner o zaman en güzel cevapları veririz. Şimdi en güzeli konuşmamak.
Arkadaşınız gerçekten vefasızlık ve terbiyesizlik yapmış. Bazıları da koca bulunca bi değişiyor

Arkadaşınız gerçekten vefasızlık ve terbiyesizlik yapmış. Bazıları da koca bulunca bi değişiyor
evet en yakın arkadaşımdı üstelik bazı insanlara iyi niyetli davranmamak gerektiğini hayat tecrübelerle gösteriyor :)

evet en yakın arkadaşımdı üstelik bazı insanlara iyi niyetli davranmamak gerektiğini hayat tecrübelerle gösteriyor :)
Benim de yakın bir arkadaşım bana sıkıntı çıkardı daha dün sildim instagramdan sonra numarasını da sildim Allahım öyle rahatladım ki oh be dünya varmış😃

Bi anda meslek edinip parayı bulmak insanların elbette ki basını döndürüyor. Tabi bunlar mazeret olamaz karşıdakini gücendirmek icin . Acaba farkinda olmadan yapıyor olabilir mi açıkça konuşsan
Genel olarak biseyleri abartmayi sever kendisi. Ben kendim mi alınganlık yapıyorum acaba diye düşündüm daha önce ama devam etti hep.

Çok haklısınız. Yapımdan dolayı zor yaparım gibi bunu ama doğru olan bu .

Böyle olan kaç tane arkadaşımı hayatımdan çıkardım. Baktım ki olan benim hayatıma, güzel duygularıma, fedakarliklarima olmuş gönlüm kırık ne gerek var kan emici gibi yanımda olmalarına.Sizde öyle yapın negatif insan detoksu yapın. Bu hayatta sizden daha değerli kimse yok
Çok haklısınız teşekkür ederim 💜

Kendin de demişsin o mesafe koyuyor diye. Hissetmişsin.kimse kimseye ölene kadar bakmak, arkadaş olmak zorunda değil. Bir gün kopacakti, yavaş yavaş kopuyorsunuz. Yüz göz olmamak adına sizde aynı şekilde mesafe koyun bağlarinizi azaltın. Bu yükten kurtulmak iyi gelecektir. Ona da yeni çevresiyle mutluluklar
Aynen hissettim. Şuan çok az görüşüyoruz zaten . Belki de zamanla hic olmayacak böyle . Ben elimden gelen anlayışı gösterdim bence.

Ne diyor ki misal
Mesela benim şuan araba almaya durumum yok ehliyet aldim . O da aldı. Araba da aldı. Iste bana diyor ki neyse sen de al ehliyeti dursun öyle . Sonra o araba alacaginda ilk bulamadı falan . Ben de acelesi yok ya sevdiğin hosuna giden bir araba olunca alırsın dedim. Bana dedigi yok ben oyle her yere yuruyemem falan arabasiz olmaz. Bana bu şımarikca geldi. O devlette calisiyor ben değil dedi ki seninki zaten geçici ben orda kaliciyim . Genel olarak da kendince bana acıyor

Back
X