Ben mesela 4 yıl birisiyle çıktım, herşeyi yaşadık resmen karı koca gibiydik ve beni aldattı tam öss dönemindeydim yıkıldım resmen çok üzüldüm gitti 5 6 ay sonra nişanlandı... ayrılalı 2 yıl oldu benimde 1 buçuk yıldır sevgilim var ve çok mutluyum gerçekten yeniden sevebildim oluyormuş demekkiii. onlar ayrıldı şuanda ve it gibi peşimde dolanıyor bense onu hala parmağımda oynatıyorummERKEKLERE ÖLÜM
resmen senin yasadgnı yasadım . 2.5 yıllık cıktgm herseyimi paylastgm insan öss senemde aldattı benim . bi 3 4 ay acısı ile yasadım . ama hala gelmedi tam olarak .Ben mesela 4 yıl birisiyle çıktım, herşeyi yaşadık resmen karı koca gibiydik ve beni aldattı tam öss dönemindeydim yıkıldım resmen çok üzüldüm gitti 5 6 ay sonra nişanlandı... ayrılalı 2 yıl oldu benimde 1 buçuk yıldır sevgilim var ve çok mutluyum gerçekten yeniden sevebildim oluyormuş demekkiii. onlar ayrıldı şuanda ve it gibi peşimde dolanıyor bense onu hala parmağımda oynatıyorummERKEKLERE ÖLÜM
resmen senin yasadgnı yasadım . 2.5 yıllık cıktgm herseyimi paylastgm insan öss senemde aldattı benim . bi 3 4 ay acısı ile yasadım . ama hala gelmedi tam olarak .
bende pişman olacagı zamanı bekliyorum . gerci oldu . af diledi falan ama barışmak için adım atmadı . su an yerine baskasına koyamam gb geliyo ins senin gb olur :)erkeklere sonradan koyuyor acısı nedense benimki de hiç gitmedii... karakter özelliği o bence canım ama unutulaz diye bişey yok herşey unutuluyor bunu yaşadım gördüm biliyorum :)))
bende pişman olacagı zamanı bekliyorum . gerci oldu . af diledi falan ama barışmak için adım atmadı . su an yerine baskasına koyamam gb geliyo ins senin gb olur :)
bende gurur diye bir şey kalmadı, yapılması gereken her şeyi yaptım. ama onun içinde o sevgi, o her şeyi aşacak istek kalmamış. ne aldatma oldu ne başka alçaklıklar... çok güzel anlaştığımız halde bitmesi gerekiyordu. geleceğimiz yokmuş. umarım aşabilirim, hala seviyorum onu çünkü kötülük yapmadı bana...
benim eski sevgilimle ilişkim kıskançlık yüzünden bitmişti. başta o kadar deildi ama zaman geçtikçe o kadar arttı ki kıskançlığı dayanamaz hale geldim. bi erkekle basit bi konuda konuşsam bile kavga çıkarıyodu. bi keresinde bi erkeğe adres sordum diyy kavga çıkarmıştı mesela. neymiş, kadınlar varken niye erkeğe sormuşum! çok seviyodum ama bu kıskançlık huyu beni çok soğuttu kendinden ben de bitirdim ve kurtuldum.
ben de taze ayrılanlardanım. en son ayrılık sebebimizi yazayım. daha öncede bazı saygısızlıkları olsa da affetmiştim ama kendini affetirmek için uğraşmıştı bunda uğraşmadı çünkü kendini sonuna kadar haklı görüyor. konu da şu:biz aynı işyerinde çalışıyoruz. o makina mühendisi,ben firmada sekreterim. yazın kardeşi ve onun eşiyle rusyaya gidicek. biraz problemli de olsa izin vermiştim. tutmuş işyerinde uçak biletini duvara asmış! bu ne dedim, herkes gideceğimi görsün de bana iş çıkarmasınlar dedi. ne gereği var indir ordan dedim. "herkes görsün de gidiceğim zaman başıma bir iş çıkarıp iptal etmek zorunda kalmayayım,ben bu firmada 3 kere tatil iptal ettirdim, biz senin gibi miyiz yerimize iki dakka leyla hanım(firmadaki yemekçi çaycı abla) baksın?" demezmi hem de orda birisi daha var. şok oldum. niye küçümsüyosun sen beni diyebildim. sen tatile giderken taa bir ay önceden rez. yaptırıyorsundur dedi. ben en son haftaya kalıyorum hep rezervasyonlarda,patron burda mı teslim edilecek iş var mı hepsini düzene sokup rezervasyon yaptırana kadar son haftayı buluyor.beni küçümsedi ve bana saygısızlık etti resmen. ben de gurur meselesi yapıp ayrıldım. kendini affetttirmek için en ufak bir çabası dahi yok çünkü kendinde zerre suç bulmuyor. işte bu da benim hikayem,bundan ne ders çıkarmalıyız şimdi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?