• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

degisik bir dert

Yani illa vardır sizden gıcıklanan birileri :deli:
Sende deseydin kaçak kuş ticaretimi yapıyorum zabıta amca balkonumda besliyorum :dondurma:
Nereye götürceksinki hem :olamaz: yumurtaları varmı yavrular falan ? o_O
Benim icime dert olan zaten yavrulari. Daha 1 haftalik bile degiller. Eger yerlerini degistirirsem yavrular tuylenmedigi icin bakmazlar yavrulara. Biraz daha sure vermeleri gerekiyor ama birsey yapamayiz en fazla 10 gun dedi :(

Umarım bulunur bir çaresi. Kimseye zararı olmayan, sesi çıkmayan hayvanlara ne garezi var bu insanların anlamıyorum; merhamet yoksunları.
Cok dikkatli bir insanim birde baskalari rahatsiz olmasin diye. Ama iste aradan boyle insalarda cikiyor :(

Yönetmelikte evcıl hayvan bastan berı yasaksa ve bu yasaga ragmen beslıyorsanız hayvanın belgelerı olmasının bır onemı kalmıyor dıye bılıyorum. Evden cıkmak zorundasınız veya hayvanı cıkartmak zorundasınız. Eve girmeden önce buna dıkkat etmeliydınız.
Yönetmeliğinizde yasak yazmıyorsa ve belgeler tamsa sıkıntı yasamazsınız. Yonetmelıgı önce inceleyın ama umarım yasaktır. Guvercın besleyen tanıdıklarım hep terasta veya acık alanda beslıyordu. Hayvanları arada ucuruyorlardı. Kapalı balkona o hayvanları hiç dısarı bırakmadan beslemenız çok yanlış ve içler acısı ben sırf bu yuzden bıle şikayet ederdım.

Bunlar benim damizlik kuslarim artik yaslilar ucumu kestigim kuslar o yuzden evdeler yavrularim buyuk bahcede acik alanda. Ve defalarca calmaya calistiklari için yanimda guzelce bakiyorum.

Bunlar benim damizlik kuslarim artik yaslilar ucumu kestigim kuslar o yuzden evdeler yavrularim buyuk bahcede acik alanda. Ve defalarca calmaya calistiklari için yanimda guzelce bakiyorum.

Çok anlamam guvercınlerden sadece gorduklerımın hepsı acık alanda uçuyoruyordu. Balkondan hiç çıkmıyorlar diyince siz üzüldüm.

Benim icime dert olan zaten yavrulari. Daha 1 haftalik bile degiller. Eger yerlerini degistirirsem yavrular tuylenmedigi icin bakmazlar yavrulara. Biraz daha sure vermeleri gerekiyor ama birsey yapamayiz en fazla 10 gun dedi :KK43:
Güvercinmiydi yavrusunu elleyince istemiyordu bi kuş cinsi ?düzenleri bozulacak ya :cry:

Çok anlamam guvercınlerden sadece gorduklerımın hepsı acık alanda uçuyoruyordu. Balkondan hiç çıkmıyorlar diyince siz üzüldüm.
Sizin düşüncenizi anladim. Yaşli olduklari icin eve getirdimm diger kuşlarimi ucuruyorum. Merak etmeyin o konuda bende cok hassasim. Aksi bir durum olsa hic eve getirmezdim zaten

Balkona perde yaptır hep kapalı olsun perde. Kim gorecrkki o zaman ? Yazık ya kuşları kime emanet edeceksin verme kimseye bence perde yaptır. Cezası olsa da çok bir şey değildir bence. Ben de sokak guvercinlerine yem veriyorum. Bizim balkon cam önleri vs pis oluyor onlar yüzünden ama önemli değil de komşular kızıyor mydurki diye çok korkuyorum. İnsanlar merhametsiz hayvanlara karşı

Balkona perde yaptır hep kapalı olsun perde. Kim gorecrkki o zaman ? Yazık ya kuşları kime emanet edeceksin verme kimseye bence perde yaptır. Cezası olsa da çok bir şey değildir bence. Ben de sokak guvercinlerine yem veriyorum. Bizim balkon cam önleri vs pis oluyor onlar yüzünden ama önemli değil de komşular kızıyor mydurki diye çok korkuyorum. İnsanlar merhametsiz hayvanlara karşı
File ile kapali disardan cok gozukmuyorlar. Rahat gunes alsinlar diye. Asla kimseye veremem. Hayvan sevgisini herkes bilmiyor iste. Keske herkes boyle sizin dusunceli olsa :)

File ile kapali disardan cok gozukmuyorlar. Rahat gunes alsinlar diye. Asla kimseye veremem. Hayvan sevgisini herkes bilmiyor iste. Keske herkes boyle sizin dusunceli olsa :)
Oyy yirim ya yavruları çok sevimli oluyor. Çok sıcakkanlı hayvanlar verme kimseciklere , mutluluklar kuslarinla birlikte :KK60:

Back
X