merhaba kızlar,
Hayatımda olup olmadığından bir haber bir insan için konuyu açıyorum .Bundan 2 hafta öncesinde tatilde iken biriyle tanıştım ama yüzyüze bir tanışma olmadı .Malum instagram hesabı var ,çoğu insan gittiği yerin resmini atıyor ,yer etiketi yapıyor.Dışarı çıktığımız akşam bu kişi beni görüyor sonrasında da instagram çekilen bir resim görüyor bana dm 'den mesaj atıyor .İyi ,güzel bir şekilde yazışmamız oluyor . Sonrasında whatsappdan yazışıyoruz,telefonda görüşüyoruz ,resimlerini gönderiyor işe giderken evdeyken felan.Bir gün ablasına hediye almak istediğini ve benimde bilgimin olduğunu düşünerek öneride bulunmamı istiyor .Netten beğendiğim birkaç bileklik modeli gönderiyorum.Ertesi günü gidp alıyor .Bana en sadesini ,en pahalısını gidip aldım Diyor,resmini atıyor ,iyiymiş diyorum ,birde yemeğe götür bari dedim pahalısından demesi beni orda kopardı .Oldu birde mum yakıyım . Ne yemeği ya sana mı alıyorum bilekliği yemeğe çıkaracakmışım sevgilime yaparım ancak onu dedi bileklik için beğenmez bu ne ya der Dedi .Hediyenin kötüsü mü olurmuş gayet şık ,zarif bir bileklik dedim .Ses kaydınını gönderirim Dedi iyi peki dedim .Gönderdi bana bayıldı Dedi . Bu odasının kitaplığını ,askerdeki resimlerini atıyor. Sabahları günaydın mesajı atar mesela .bir akşam gayet iyi yazışıyoruz ben dedim ki dolu dizgin ya konuşuruz ya da hiç konuşmayız dedim o da takılma onlara bu benden kaynaklanıyor ben sana yazışmayı sevmediğimi söylemiştim arayamıyoruzda seni Dedi (ben ilk konuşmamızda telefonda konuşmayı sevmediğimi söylemiştim ). Sen gerçekten kaliteli terbiyeli efendi ailesi belli birisisin tanıycam istiyorum yazdı . Ama sadece günaydın ,napıyosın gibi yazışmalardan ibaret bir konuşma var ,başta namuslu ,terbiyeli bir kızla evlenmek istediğini yazmıştı .Benim canımı sıkan bu konuşmanın ilerlememesi ,eğer ki tanımak istiyorsan sadece günaydın ,napıyosun ile kalmaz . Kendini kameraman iş saatleri belli değil . Pazar günü izinliydi acaba görüşebilir miyiz müsait olur musun Dedi olurum dedim bende.Ama işyeri için tekrardan gitti bu miting olaylarından dolayı .
Konuyu tam hatırlamıyorum ama seni tanımasam da bazı şeyler belli en azından kafa yapımız uyuyor gibi Allah için güzel kızsın Dediydi
Bu belirsizlik benim canımı sıkıyor .Ya olur ya olmaz . İnsan tanıma aşamasındayken bu kadar az konuşma yapabilir mi ?
Siz ne düşünüyorsunuz ? Öylesine konuşuyor gibi geliyor bana ,birde şu en pahalısından aldım lafı beni inanılmaz sinir etti ben sana parasını sormamışım ne dye söylenir ki böyle bişey.
umarım karışık anlatmamışımdır
Teşekkürler okuduğunuz için Şimdiden